2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

we-ra yine söylicem, saplık ocağı, hastane neresi yakında bi idrar testi ver bence.. çok üzücü çok çaresiz kalıyo insan öyle ağlayınca sinirleride kaldırmıyo insanın... zoorrr...

günaydın kızlar
size çoook saçma bişey söyliycem.ben dereotu ydiğim günlerde kızımın kakasında ona benzer şeyler görüyoru(az önce de gördüm)
sizce de saçma değilmi???:26:ben mi benzetiyorum acababi de çok kötü kokuyo bi test mi yapırmalıyım

bizim oglanın dışlerı çıktı..1 hafta oluyor kızlarrr

gecmış olsıun canm..sımdı nasılsınız acaba...:26:

demır ılacına basladıysan normal yesıl olması ama ..bılmem kı..teste gerek yok galıba...

gecmış olsun..aşı sonrası zor oluyro tabii...

bende dişlerımın bır tanesını yaptırdım..kanal tedavısı oldu...3.ye gıdecegım doktora..son rötüş yapacak dolguma...bır dışım daha çuruk..belkı onada baslar kanal tedavısı..çurukler dışta degıl yanlız..gorunur bır çuruk yok..

saçma değil..aynısı bizde de oluyor. ben de egeliyim otçulum biraz.. dereotu, ebegümeci, sarmaşık,arapsaçı gibi şeyler yediğimde aynısı sanki oğluşumun kakasnda da oluyo o yemiş gbii sanki.. ve de bizim yediklerimiz kuvvetli şeyler ya, ondan kokuyor sanırım
bizim oglanın dışlerı çıktı..1 hafta oluyor kızlarrr

hadi hayırlısı.. diş buğdayı ne zaman

serap nerde oturuyordun canım sen..bende egedeyım...unuttum ben senın nerde olsugunu..

diş bugdayı falan yopkkkkkk

gecelerı yarım saatte bır kalkmaya başladıkk......
2 diş bırden cıktı..neden bozdu düzenı ıyce benım oglannnnnnn...

meraba bizde geceleri çok fazla uyanır olduk bebekken bile bu kadar çok kalkıp ağlamazdı.ben memkete giddip geldikten sonra olu yerini değiştirdiğim için diye düşündüm ama nerdeyse 3 hafta oldu hala aynı acaba diş çıkaracağı için huysuz olabilir mi sizde ne gibi belirtiler oldu diş çıkarırıken.birde biz önceleri günde 3 kere kaka yapardık şimdi bir kere oluyo ve geceleri yapıyo çok sıkıntılı oluyor yapana kadar kendini de bizide epey yoruyor.

gecmış olsıun canm..sımdı nasılsınız acaba...:26:

teşekkür ederim canım. çok şükür iyileşiyo bebeğim. doktor 10 gün kullanmam için antibiyotik şurup vermişti. bugün 6. yı vercem akşam. şimdiden bi rahatlama farkediliyor. sadece ilaçlar galiba biraz sersemlik yapıyo çok uykusu geliyo. uyuyamıyor mızmızlanıyor. o kadarına razıyım ama iyi olsun yeterki. iştahı da eskisine göre baya düzeldi. 10 günün sonunda tekrar tahlil vercez umarım herşey yoluna girer. 15 inde işe başlıcam böyle hasta bırakmak istemiyorum.

canım dereotu bende çok yiyorum. sütümü artırıyo gibi geliyo. ama hiç öyle bişey farketmedim. normalden farklı olduğunu düşünüyorsan bi tahlil yaptırabilirsin için rahat etsin diye. zaten en kolay tahlillerden birisi yani:)

ben izmirde oturuyorum. diş buğdayı yapılır bizde dişler patlayınca. buğday pişirilir, bayanlar büyükler toplaşıp yerler, eğlenirler:)) diş olayı en önemli şu sıralar. onların herşeyini değiştiryor tabiki. sabır sabır ya sabır

dişi çıkan bebişlerimize maşallah diyelim
yğmur sevindim daha iyi olmasına kızının,belirtileri nydi yazabilir misin acaba?
ben kızımın altını açtığımda çokdenk geliyorum,hep kesik kesik yapıyor çişini.bitti diyorum siliyorum tekrar yapıyor,sonra tekrar,tekrar...doktora sordum önmsemedi.ağlamıyorsa sorun yok dedi.ama gerçekten hiç tepki vermiyor,hatta bazen gülüyor çişini yaparken.çocukken ben de yaşamıştım bu enfeksiyonu,ne kadar can yakıcı olduğunu bilirim.sadece iştahsızlık belirti olamaz herhalde değil mi,yni kızımın sornu muhtemelen o değildir..

bu arada hafta sonu kızımın mevlidi vardı.bizde 'beşik getirmek' diye bir adet vardır,bilenleriniz vardır belki.anneanne torununun pek çok ihtiyacını alır,akrabayla eşle dostla birlikte getir.bir nevi çeyiz gibi:87:
görmelisiniz anne neleeer neler almış kuzuma,herhalde 6-7 sene kıyafete ihtiyacı olmaz,keşke hemen büyüse de hepsini giyse
gelen misafirler de hep üçer beşer almışlar,o kadar çok elbise,örgüler,eşofmanlarla doldu evin içi.hangi birini giyecek minnoşum bilmiyorum.genelde büyükler ama,seneye falan çok rahat ederiz.bikaç tane şimdi giyebileceği türden var.hiç elbise giydirmemiştim kızıma daha,giydirdim baktım çok cici oluyormuş

demır ılacına basladıysan normal yesıl olması ama ..bılmem kı..teste gerek yok galıba...

sağolun kızlaar geçti çok şükür yaa şok oldum görünce sanki o yedi zilliii
yağmurcum bizim için zor bi tahil,2 günde bi kaka yapıyoz hatta bazen 3

canım bılıyorum o adet...bızde buyukler hep mesgul...bırazda uzaktalar...ben burhanıyedeyım.kaynanam ayvalık..annem akçayda..aslında yakın sayılır ama herkes çok yogun..benımde yapasım yok diş bugdayı...:121:

anladım canım..illa ki yapmak da gerekmiyor zaten, büyüklere eğlence işte dişleri çıkmış ya.. yemeciklerini yesinler artık 1 ay sonra inşaallah.

bu arada tesadüfen harşılaştığım bir blog var. MERAKLI CÜCE ... Demirin annesi. Mart doğumlu bir bebek.. en zor anlarımda; belkş biliyorsunuzdur; ben doğumdan sonra depresyona gerçekten girip de, cinnet geçiren bir anneyim, ne yazık ki ; ama bu bloğu bulduğumda okudum okudum okudum.. aynı şeyleri yaşamışız, ama o anne ne kadar dayanıklı, nasıl güzel şeyler yapmış, en başta da bloğunu.. tavsiye ederim merak edenler için.. çüünkü kendime geldim, iyileştim, teşekkür de ettim verdiği güzel bilgiler için..

canım iştahsızlık ve kilo alamama en büyük belirti. bir de huzursuzluk gaz sancısı gibi belirtiler o yüzden ben ilk olduğunda anlayamamıştım. benim kızım çok ağlayan bi bebek değildir. yine çok ağlamadı. ama mızmız bi şekildeydi. sadece günde 1 kere çok ağladı susturamadım ne yaptıysam. bi kaç gün böyle devam etti. çok uykusu olmasına rağmen yatırıyodum 5 dk sonra uyanıyodu. gece yine uyuyodu ama gündüz hiç uyuyamıyodu. bendeki belirtiler bunlar. belki her bebekte farklı olabilir.

senin gibi ben de çocukken yaşamıştım aynen çok can yakıcı olduğunu hatırlıyorum. ama sanırım bebklerde daha farklı. çünkü dediğim gibi çok ağlamıyodu. hatta oyunlar oynuyoduk kahkahalar atıyodu. annemde bu çocuğun bişeyi yok sen abartıyosun hasta olsa böyle gülermi diyodu. inşallah yoktur senin kızında doktorunuz gerek görmemiş sanırım tahlile sen bilirsin canım bu durumda bişey söyleyem. ama içim rahat etsin diyosan yaptırabilirsin bişey kaybetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…