- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.801
yyagmur, Esra; çok çok geçmiş olsun. Bizim de son 1 haftadır eller ağızda tatlı tatlı emiyor. Son 2 gündür ise çıldırasıya ağlıyor. Dün akşam üstü aşı olduk, o yüzden tam emin olamıyorum. Aşı yüzünden mi, diş mi?Dün elini ağzına götürdüğünde canı yanıp ağladı. Bugün ise hiç elini ağzına götürmeden 2,5 saat ağladı. 3 ay kolik sancısını yaşamış bir anne olarak kolikten beter bir ağlamaydı.. Gözleri şişti ağlamaktanHiç bir şey avutmadı. O kadar sinirlerim bozuldu ki
kızlar aranızda diş çıkaran var mı? benim kızımın salyalar bikaç gündür iyice arttı. baktım alt damağının ön tarafı beyazlamış. emerken de göğüs ucumu acıttı dün. annem yakında çıkar diyo. kafası çok terliyo dediğimde doktor da diş çıkaracaktır demişti. bu kadar şeyin arasında bi de dişler gelmese bari
teşekkür ederim canım.
kızlar bu ateş konusu kafamı karıştırıyor. kaç derecden sonra vermeliyim ateş düşürücüyü ya da kaç saatte. şimdi hafiften başladı yine yükselmeye. sabah birden hızlıca yükselince çok korktum ilaç vermsem daha da artacaktı.
günaydın kızlar
size çoook saçma bişey söyliycem.ben dereotu ydiğim günlerde kızımın kakasında ona benzer şeyler görüyoru(az önce de gördüm)
sizce de saçma değilmi???:26:ben mi benzetiyorum acababi de çok kötü kokuyo bi test mi yapırmalıyım
yyagmur, Esra; çok çok geçmiş olsun. Bizim de son 1 haftadır eller ağızda tatlı tatlı emiyor. Son 2 gündür ise çıldırasıya ağlıyor. Dün akşam üstü aşı olduk, o yüzden tam emin olamıyorum. Aşı yüzünden mi, diş mi?Dün elini ağzına götürdüğünde canı yanıp ağladı. Bugün ise hiç elini ağzına götürmeden 2,5 saat ağladı. 3 ay kolik sancısını yaşamış bir anne olarak kolikten beter bir ağlamaydı.. Gözleri şişti ağlamaktanHiç bir şey avutmadı. O kadar sinirlerim bozuldu ki
saçma değil..aynısı bizde de oluyor. ben de egeliyim otçulum biraz.. dereotu, ebegümeci, sarmaşık,arapsaçı gibi şeyler yediğimde aynısı sanki oğluşumun kakasnda da oluyo o yemiş gbii sanki.. ve de bizim yediklerimiz kuvvetli şeyler ya, ondan kokuyor sanırımgünaydın kızlar
size çoook saçma bişey söyliycem.ben dereotu ydiğim günlerde kızımın kakasında ona benzer şeyler görüyoru(az önce de gördüm)
sizce de saçma değilmi???:26:ben mi benzetiyorum acababi de çok kötü kokuyo bi test mi yapırmalıyım
bizim oglanın dışlerı çıktı..1 hafta oluyor kızlarrr
serap nerde oturuyordun canım sen..bende egedeyım...unuttum ben senın nerde olsugunu..saçma değil..aynısı bizde de oluyor. ben de egeliyim otçulum biraz.. dereotu, ebegümeci, sarmaşık,arapsaçı gibi şeyler yediğimde aynısı sanki oğluşumun kakasnda da oluyo o yemiş gbii sanki.. ve de bizim yediklerimiz kuvvetli şeyler ya, ondan kokuyor sanırım
hadi hayırlısı.. diş buğdayı ne zaman
serap nerde oturuyordun canım sen..bende egedeyım...unuttum ben senın nerde olsugunu..
diş bugdayı falan yopkkkkkk
gecelerı yarım saatte bır kalkmaya başladıkk......
2 diş bırden cıktı..neden bozdu düzenı ıyce benım oglannnnnnn...
gecmış olsıun canm..sımdı nasılsınız acaba...:26:
günaydın kızlar
ben izmirde oturuyorum. diş buğdayı yapılır bizde dişler patlayınca. buğday pişirilir, bayanlar büyükler toplaşıp yerler, eğlenirler:)) diş olayı en önemli şu sıralar. onların herşeyini değiştiryor tabiki. sabır sabır ya sabırserap nerde oturuyordun canım sen..bende egedeyım...unuttum ben senın nerde olsugunu..
diş bugdayı falan yopkkkkkk
gecelerı yarım saatte bır kalkmaya başladıkk......
2 diş bırden cıktı..neden bozdu düzenı ıyce benım oglannnnnnn...
canım dereotu bende çok yiyorum. sütümü artırıyo gibi geliyo. ama hiç öyle bişey farketmedim. normalden farklı olduğunu düşünüyorsan bi tahlil yaptırabilirsin için rahat etsin diye. zaten en kolay tahlillerden birisi yani:)
demır ılacına basladıysan normal yesıl olması ama ..bılmem kı..teste gerek yok galıba...
saçma değil..aynısı bizde de oluyor. ben de egeliyim otçulum biraz.. dereotu, ebegümeci, sarmaşık,arapsaçı gibi şeyler yediğimde aynısı sanki oğluşumun kakasnda da oluyo o yemiş gbii sanki.. ve de bizim yediklerimiz kuvvetli şeyler ya, ondan kokuyor sanırım
hadi hayırlısı.. diş buğdayı ne zaman
ben izmirde oturuyorum. diş buğdayı yapılır bizde dişler patlayınca. buğday pişirilir, bayanlar büyükler toplaşıp yerler, eğlenirler:)) diş olayı en önemli şu sıralar. onların herşeyini değiştiryor tabiki. sabır sabır ya sabır
canım bılıyorum o adet...bızde buyukler hep mesgul...bırazda uzaktalar...ben burhanıyedeyım.kaynanam ayvalık..annem akçayda..aslında yakın sayılır ama herkes çok yogun..benımde yapasım yok diş bugdayı...:121:
dişi çıkan bebişlerimize maşallah diyelim
yğmur sevindim daha iyi olmasına kızının,belirtileri nydi yazabilir misin acaba?
ben kızımın altını açtığımda çokdenk geliyorum,hep kesik kesik yapıyor çişini.bitti diyorum siliyorum tekrar yapıyor,sonra tekrar,tekrar...doktora sordum önmsemedi.ağlamıyorsa sorun yok dedi.ama gerçekten hiç tepki vermiyor,hatta bazen gülüyor çişini yaparken.çocukken ben de yaşamıştım bu enfeksiyonu,ne kadar can yakıcı olduğunu bilirim.sadece iştahsızlık belirti olamaz herhalde değil mi,yni kızımın sornu muhtemelen o değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?