• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bugün kızımın ilk dişini gördüm çok mutlu oldum cnm yavrum kaç gündür onun sıkıntısını çekiyomuş
nasıl terliyordu anlatamam.arkadaşlar bide kızımın başından sulu sivilce tarzı yaralar çıkıyor.ek gıdadan sonra oldu acaba yedikleri
ağır mı geliyor sizdede oldu mu acaba?

hiç olmadı canım bızde..zaten ek gıdaya gecmedık...
ama yaglı mı oluyro acaba desem yedıklerı...???
bılemıyorum...doktoruna bır danış ıstersen...belkı önemsizdir ama için rahat etsın..

oğlum nerdeyse altı aylık oldu,gece sık uyanmalardan hala kurtulamadık.uykusuzluktan bitmiş durumdayım.bu sabah da güne saat 5'te başladık :(

off..erkencıymışş..
bızım oglumuz 4 aya kadar sabah 4- ıle 5 arası uyandı...
şimdi düzeldi çok şükür...
6 ya kadar uyuyor..
ama gece saat bası uyanıyor...emmek ıçın..
üstelık gecelerı yatmadan muhallebı yapıyorum 1 aydır...yedırıp yatırıyorum...uyumadan once emzırıyorumda üstüne..yınede 1 saat sonra aglıyor...sonrada saat başı uyanıyor..kurulu saat gibi...:36:

kızlar bende bugün kızımın ilk dişini gördüm çok mutlu oldum cnm yavrum kaç gündür onun sıkıntısını çekiyomuş
nasıl terliyordu anlatamam.arkadaşlar bide kızımın başından sulu sivilce tarzı yaralar çıkıyor.ek gıdadan sonra oldu acaba yedikleri
ağır mı geliyor sizdede oldu mu acaba?

Gözün aydın cnm, ne mutlu size. Benim kızımda inanılmaz terliyo acaba dişmi çıkaracak yoksa :44:
Yaralar içinde muhakkak bi dr. a göste, ne olur ne olmaz önlemini al .

biz gittik geldik:) beklediğimden çok daha güzel geçti. adilemir 2 buçuk saat yol canım ama tabi bebekle daha da uzadı. sık mola verdik. sadece dönüş yolunda huzrsuzluk yaptı kızım. giderken bol bol uyudu. orda da etraftaki herşey o kadar ilgisini çektiki. sürekli şaşkın bi haldeydi:) daha önce eşimle gittiğimizden çok daha farklıydı tabi. ikimizde sadece öyküyü rahat ettirmek için uğraştık. genelde baba kız takıldılar ben denize, havuza falan girdim. birde çok komik ama kızımı plajda emzirdim. aslında emzirip çıkmıştım odadan ama az zaman geçti tturdu emcek ben de ağlamasına kıyamadım. ince bi örtü örttüm göğsüme birde kızımın havlusunu kullanrak emzirdim. o kalabalıkta tuhaf oldu ama napayım :) kısa bi tatil olduğu için çok sorun olmadı ama uzasa zorlamaya başlardı eminim. en kısa zamanda bi haftasonu daha tekrarını yapmak istiyoruz bakalım artık:)

merhaba hanımlar.
pek takılamıyorum artık temizlik yapıyorum.birde eşimin teyzesi geldi ereğliden gezmelere falan gidiyoruz.
yağmur sevindim tatilinizin güzel geçmesine.kısa da olsa hava değişikliği iyi geliyor insana.ben pek denize giremedim bu harita gibi vücutla.:17:

mrb uzun zaman oldu giremedim.oğlumla çok zor oluyor.
gündüzleri hiç uyumuyor 10-15 dk.sürekli huzursuzlukta var.
hiç birşey yapamıyorum.geceleride ben bitmiş oluyorum.
nasıl olacak kızlarya neyapayayım uyuması için.

merhaba hanımlar.
pek takılamıyorum artık temizlik yapıyorum.birde eşimin teyzesi geldi ereğliden gezmelere falan gidiyoruz.
yağmur sevindim tatilinizin güzel geçmesine.kısa da olsa hava değişikliği iyi geliyor insana.ben pek denize giremedim bu harita gibi vücutla.:17:

teşekkürler canım. ben ne vücutlar gördüm valla onlar bile giriyosa biz niye girmeyelim canım. benim çatlak olmadı ama fazla kilolarım var. göbeğimdeki kahverengi çizgim de geçmek bilmiyo. herşeye rağmen giydim bikinimi:)) sefam olsun:P

kızlar ben kan damlasına yeni başlıcam çok geç kaldık biliyorum ama antibiyotikle kullanma dedi doktor. şimdi nasıll veriliyor bu damla. emzirmeden önce sonra? yoksa farketmezmi? 7 damla yazmış hemşire siz kaç damla veriyorsunuz?

kızlar ben kan damlasına yeni başlıcam çok geç kaldık biliyorum ama antibiyotikle kullanma dedi doktor. şimdi nasıll veriliyor bu damla. emzirmeden önce sonra? yoksa farketmezmi? 7 damla yazmış hemşire siz kaç damla veriyorsunuz?

Benim bildiğim kilosuna göre veriliyo, yani kaç kiloysa o kadar damla bizim doktorumuz o şekilde sölemişti. Bide aç karna verilmesi gerekiyo.

Benim bildiğim kilosuna göre veriliyo, yani kaç kiloysa o kadar damla bizim doktorumuz o şekilde sölemişti. Bide aç karna verilmesi gerekiyo.

kızlar ya benimde 9 damla vermem gerekiyor ama geçen gün ilk defa 4 damla verdim çok kustu o gün. bugünde 1 damla vereyim ne tepki vercek dedim, yine kustu, hep yüzünü buruşturuyor, siz ne yaptınız alıştımı bebişlernz, kusuyolar mı onlarda??

kaç gundur koşusturma ıçındeyım...emır yani buyuk oglum genız etınden alemıyat olacak....
bugun sabah 8 de çıkıyoruz evden...
narkoz verılmısken sünnette olsun ıstıyorum...o sünnet olursa küçük oğlumuda yaptırıcam ınsallah sunnet aynı anda...hayırlısı..dun cenel cerrahı bulamadık ..amelıyattaydı..bugun ayarlarda ıkı oglum sunnetını olur ınşallah...

bıze dua edın kızlar..

kızlar ya benimde 9 damla vermem gerekiyor ama geçen gün ilk defa 4 damla verdim çok kustu o gün. bugünde 1 damla vereyim ne tepki vercek dedim, yine kustu, hep yüzünü buruşturuyor, siz ne yaptınız alıştımı bebişlernz, kusuyolar mı onlarda??

benimkinin de baştan beri çok severek içtiğini söleyemem. canımız çıkıyo verene kadar, üst baş batıyo. Siz hangi damlayı kullanıyosunuz, bildiğim kadarıyla ferro sanol 'un tadı diğerlerine göre daha iyiymiş ( ne kadar iyiyse artık verirken benim bile midem kalkıyo )

kaç gundur koşusturma ıçındeyım...emır yani buyuk oglum genız etınden alemıyat olacak....
narkoz verılmısken sünnette olsun ıstıyorum...o sünnet olursa küçük oğlumuda yaptırıcam ınsallah sunnet aynı anda...hayırlısı..dun cenel cerrahı bulamadık ..amelıyattaydı..bugun ayarlarda ıkı oglum sunnetını olur ınşallah...

bıze dua edın kızlar..

Allah yardımcınız olsun canım.

bıze dua edın kızlar..

allah yardımcın olsun,hepsi bir arada olacak,bakımları zor olmaz inşallah.ben de düşünüyorum oğluşumu sünnet ettirmeyi.sen yaptırdıktan sonra sünnetle ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim.

benimkinin de baştan beri çok severek içtiğini söleyemem. canımız çıkıyo verene kadar, üst baş batıyo. Siz hangi damlayı kullanıyosunuz, bildiğim kadarıyla ferro sanol 'un tadı diğerlerine göre daha iyiymiş ( ne kadar iyiyse artık verirken benim bile midem kalkıyo )

ferro sanol veriyordum, 1 damlada bile okadar kusuyorduki.. neyse ki bugün doktorumuz markayı değiştirdi, hiç bir sorun kalmadı. santafer e geçtik. bunun hem tadı güzel, hemde kusturmuyor bizi.

herkes face deki grupta mı acaba,pek bir sönük burası...eğer ordaysanız isimlerinizi yazın da ona göre sohbet edelim arkadaşlar.
adilemir,inşallah hayırlısıyla yaptırırsın,çok geçmiş olsun.
yağmur,ne iyi etmişsin.sıcaktan rahatsız olmadı mı kızın peki merak ettim?
zap_zup,hoşgeldin.
demirdamlası olarak ferrum kullanıyoruz biz,ama tok karna veriyorum 16 damla.prospektüsünde yemeklerin hemen ardından yazıyor...doktor herhangi bir şey demedi.kanı düşük olduğundan fazla veriyoruz biraz.ama içinde durmuyor malesef,en fazla yarım saat,sonra böğğğğ

evet buyuk oglum emırın genız etı alındı.sunnet oldu...narkozdan sonra agzı acıdı...sonra agzı geçyı pipisi acıdı...çiş yapmaya korkuyor...

edız ıse amelıyataneden gelınce 2 saat uyudu..bebek ıçın ayrı bır narkoz kullanmıslar...

gece emır uyudu..sunnet kılotu gıydı...
edız çok huysuzdu..mızıklandı..sızlandı...yarı uyur yarı uyanıktı...
allah kolaylıgını verıyor...zor oluyor..ama en zoru hastanede amelıyathaneden gelmelerını belkemek...
sağsağlım gelsınlerde bakım..uykusuzşluk onemlı degıldı zaten...
emırın amelıyatı 1,5 saat sürdü..bıraz uyanmadan ındırmıyorlar aşagı...
edız geldıgınde uyuyordu..2 saat uyudu...
edızın pipisi ödem oldu...
sabah bez kullanmamaya karar verdım...can bebenın alt açma örtusunu serdım..rahat ettık..

Back