- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.781
hoşgeldın.dun gece felakettı..yarım saatte bır uyandı..bazen de saat bası..beynım sulandı yat kalk..bazen yataga koydum mu koymadımmı bılemedım..uyandım.telaşla.yorganın içinde aradım edız ı..koymadım sandım yatagına..meraba ben yeni üye oldum. keşke daha önce aranızda olsaydım. çok güzel bir paylaşım..hepinize kolaylıklar diliyorum..benim oğluşumda 1 ocak 2011 de doğdu. birşeyi merak ettim. sizin pıtırcıklar geceleri kaç kere uyanıyor. benimki hala eskisi gibi 2 3 saatte bir uyanıyor acıkıyor. hoş gündüzleride oyle. az az sık sık besleniyor....
bu arada leylekler iyi gelmedi bize galiba. sabah uynadık oğlumun burnu akmış gece. yanaklarından mümükleri akmış yavrumun . hapşurup duruyor. biraz da öksürüyor. dr. a götürdüm. adam hemen antibiyotik verdi ya. :44: şurup, burun spreyi. falan filan. bu sadece emiyor mu diye oruyor. hiç ne kiloso iyi ne kötü. sorsak bile cevap vermiyor. neyse antibiyotiği kullanmama kararı aldık, sadece şurup ve spreyi kullanavcağım ben. 4.5 aylık bebek yani.. bilmem siz olsanız ne yapardınız.
ben ateş yoksa bırsey vermezdım..ates varsa doktorada gıdebılırsın..