• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yağmurcum merhaba...yaptırdık biz de tahlilleri.temzi çıktı.kanı alt seviyedeymiş ,kan ilacımızı değiştirdik.böyle idare edeceksin dedi.çözüm yok duadan başka yani:(

bu arada çoğunluk facebookdaki grupta sanırım.sen üye misin oraya.istersen sende katıl,orda daha kalabalık bir ortam var.
2010 aralık-2011 ocak anneleri grubun adı

yağmurcum merhaba...yaptırdık biz de tahlilleri.temzi çıktı.kanı alt seviyedeymiş ,kan ilacımızı değiştirdik.böyle idare edeceksin dedi.çözüm yok duadan başka yani:(

kızının hasta olmamasına sevindim canım. kansızlıkta iştahsızlık yaparmış. belki ilacı kullandıkça iştahı da artar.

arkadaşlar hastanenin verdiği aşı tablosunda 5. ayda pentaxim ve pnömokok aşıları var...fakat sağlik ocagi bizi bu ay çağirmadi temmuzda gelin dediler...
bu konuda bilginiz varmi?
acaba 6. ayda hepatitb ile birliktemi yapacaklar bu aşilarida..geç olmaz değilmi?

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.1 haftadır mersindeydik oğlum denizle tanıştı ama hava değişiminden midir çok öksürüyor antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz.
dilek hayırlı olsun dişleriniz.bizim oğlanda çok huzursuz bikaç gündür acaba diş mi çıkaracak?emziğinin sapını sürtüp duruyor dişine kaşınıyor sanırım.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.1 haftadır mersindeydik oğlum denizle tanıştı ama hava değişiminden midir çok öksürüyor antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyoruz.
dilek hayırlı olsun dişleriniz.bizim oğlanda çok huzursuz bikaç gündür acaba diş mi çıkaracak?emziğinin sapını sürtüp duruyor dişine kaşınıyor sanırım.

çok geçmiş olsun.umarım oğlunun öksürüğü bir an önce geçer.
ben de dün oğluşumun ilk dişini gördüm :))):nazar:

Cancercim bence seninkinınde damakları kaşındigina göre diş çıkaracak olabilir
sanırım öyle canım.bazen birden huysuzlanıveriyor.diş çıkarma döneminin çoğu çocuk için sıkıntılı geçtiğini biliyorum.Allah yardımcımız olsun.
çok geçmiş olsun.umarım oğlunun öksürüğü bir an önce geçer.
ben de dün oğluşumun ilk dişini gördüm :))):nazar:

sağol canım.sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun:nazar:

bu arada herkese günaydın.
kızlar size birşey soracağım.sezeryan ile doğum yapıpda balık yiyen var mı aranızda?niye sorduğuma gelince babam ameliyat olduktan sonra doktor en az 2 yıl balık yememesini söylemişti dikişlerin açılır demişti.şimdi ben sezeryan ile doğum yaptım tonbalığı çok seviyorum canım istiyor ama cesaret edemiyorum ya dikişlerim açılırsa diye:18:

kızlar size birşey soracağım.sezeryan ile doğum yapıpda balık yiyen var mı aranızda?niye sorduğuma gelince babam ameliyat olduktan sonra doktor en az 2 yıl balık yememesini söylemişti dikişlerin açılır demişti.şimdi ben sezeryan ile doğum yaptım tonbalığı çok seviyorum canım istiyor ama cesaret edemiyorum ya dikişlerim açılırsa diye:18:

hiç böyle bir şey duymadım cancer.
ben doğumdan sonra kim bilir kaç kere yedim balık,inan sayısını hatırlamıyorum bile.hatta şu dolapta var balık dünden kalma:))çok şükür,dikişlerim de gayet iyi...

Çok geçmiş olsun inşallah geçer öksürüğü.. Belki alerjiktir. Bir kere kayınvalidemlerin yazlığına gittiğimde 2 hafta öksürmüştüm, dönünce geçmişti. Oradaki herhangi bir bitkiye alerjim olabileceğini düşündüm sonra.

Bizim diş mevzumuz 2 haftadır sürüyor. Elleri ağzında sürekli bulduğu her an kaşıyor :( Çıksa da kurtulsak.

Hiç duymadım öyle bir şey. Babanızın olduğu ameliyatla ilgisi vardır belki. Ben de doğumdan sonra epey balık yedim.

Hayırlı olsun darısı başımıza :)

teşekkür ederim.bizimkinin sürekli eli ağzındaydı (gerçi hala öyle),ben emzirirken fark ettim,bişey batıyor gibiydi,bir de baktım ki küçücük bir diş patlayıvermiş,inanılmaz sevindim :) darısı başınıza :))))

arkadaşlar...

bebeğim geçen aylara oranla gun içerisin de daha uzun uyuyor..aynı şekilde geceleride uykusu içinde besliyorum ve uyumaya devam ediyor

sizinkilerin uyku durumu nasil...bizim ki normal mimerak ettimm??

slm kızlar oğlum 4,5 aylık oldu 12 gün önce demir damlasına başladık kabız yaptı 4 günün sonunda z.yağı kayısı kompostosu falan yaptırdım kakasını hep böylemi olacak bu? sizin bebeklerinizede dokundumu demir damlası? bide adet durumlarınız nasıl ben hala olmadım sadece emziriyorum bebeğimi normalmi sizce hepiniz hoşkalınn..

slm kızlar oğlum 4,5 aylık oldu 12 gün önce demir damlasına başladık kabız yaptı 4 günün sonunda z.yağı kayısı kompostosu falan yaptırdım kakasını hep böylemi olacak bu? sizin bebeklerinizede dokundumu demir damlası? bide adet durumlarınız nasıl ben hala olmadım sadece emziriyorum bebeğimi normalmi sizce hepiniz hoşkalınn..

merhaba canım benim oğlumda 5 aylık oldu demir damlasını veriyorum ama bir türlü içmiyor.doktora sorup onun eş değerinde bir damla isteyeceğim.kabızlık sorunu bizde de var kızımda az oldu ama oğlum neredeyse bir aydan beri var 3veya4 günde bir yapıyor.doktora sordum ilaç veremeyiz daha küçük dedi.başkada birşey yemiyor sadece emziriyorum.adet durumuna gelince bende daha olmadım kızımda tam10ay sonra oldum.emzirdiğimiz için oluyormuş normal yani.bu arada. ÖMÜRLÜ OLSUN TÜM ANNELERE. ALLAHIM BÜTÜN BEBEKLERİ ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE.:nazar::emir_bebek:

Back