- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.741
muhallebının tadı mamalardan daha guzel de ondan ıçmıyor bence...arkadaşlar benim bebişimde dogdugundan buyana aptamil1 içiyor ama son zamanlarda cok isteksiz ac oldugu halde diliyle itiyor diger verdiğim muhallabileri şapur şupur yiyo..acaba mamanin tadindan bikmiş olabilirmi?
başka bi mamai denesem, aptamil milumil mi yoksa smilac mi iyi gelir hangisini daha cok sever bilmem ki..offf
canım benım ya...hay allahım..neden boyle yapıyor bu bebiş..çok sağolun arkadaşlar,ben de çok umutlanmıştım.dün ilk defa kızımın karnını doyurup uyuttum,huzurlu bir uyku uyudu biberon vermeye zorlamadan.sonra eşimle bir çay demleyip balkonda oturduk,sohbet ettik.içim kıpır kıpırdı ilk defa,sabaha kadar uyuyamadım mutluluktan.
ama malesef,sabah her şey yine aynıydı.ilaçlarını bile veremedim.evdeki bembeyaz koltuklarım,halılarım hep demir damlası oldu.o ağladı,ben ağladım.yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok.bugün için ne planlarım vardı,bundan sonrası için.tek karnı doysun da sabahlara kadar uyumasın,ağlasın yine de razıyım diyordum.olmadı...muhallebiyi bile yediremedim...eşim bi köşede,ben bi köşede oturuyoruz,kimsenin ağzını bıçak açmıyor.evde döküntüden oturacak yer yok nerdeyse,ama elim kolum kırıldı,hiçbir şey yapamıyorum.keşke dün de içmeseydi de bu kadar hayal kırıklığına uğratmasaydı beni.
hepinize çook ama çok teşekkür ederim desteğiniz için,kim bilir...belki bir gün
hoşgeldınn..nerdeydınn..slm bende ocak annesiyim hamileyken arada geliyordum doğumdan sonra uğrayamadım.
sağol yesila,hiç anlamadık derdi ne.1 kere içti,bu bile çok güzel,yine alır belki.
inşallah bi hastalığı yoktur bebeğimin,yoksa böyle istiyorsa napıyım,çeker anneciği derdini..hiçbir yere çıkmaz,evine işine bakmaz,elinde biberonla oturur kızının başında.
serapcım,inan yanımdaymış gibi hissediyorum desteğinizi.çevremde bu konuda beni anlayan bir eşim bir de annem var.onların dışında herkes abarttığımı sanıyor ve ben çok üzülüyorum.kızım 4 kilo doğdu,ve ilk iki ay inanılmaz bir iştahı vardı,çok güzel kilo aldı.sonra bu problemler başlayınca yavaşladı kilo alımı.şu an görüntü olarak iyi durumda.etrafımda benle beraber doğum yapan 4 kişi var ve bebekleri hep2-3 kilo arasında doğdular.herkes onlarla kıyaslayarak 'daha ne işte gayet iyi kilosu'diyor.o kadar üzülüyorum ki...benim derdim kilo değil,benim kızım 9 saat bir yudum süt içmeden duruyor.ateşi çıkıyor,inim inim inliyor da yine ağzını açmıyor.uyuyacak ki doysun.keşke onlarınki gibi saat başı azar azar içseydi de kiloyu almasaydı.[/QUOTE
çok ilginç ya.. 9 saat uzun bir süre evet ama eminim ki düzelecektir. bu yavruşlar bizi üzmeden yapamıyorum.. Allah sana sabır bebişine de hep ama hep sağlık versin ..
merhaba kızlar,nasılsınız?
uzun zamandır hiç giremiyordum hamileyken sık sık girerdim ama şimdi ikizler olunca bir de çalışınca pek fırsat bulamıyorum
hoşgeldin,ben de oğluşumdan pek fırsat bulamıyorum,ikiz bebişlerin nasıl?
slm kızlar.oğlum daha iyi ama kusması kesilmedi.boğazının altı pişik oldu çok kötü kıpkırmızı.
vuslat hoşgeldin cnm bebişler nasıl?çalşıyorum demişsin kim bakıyor kuzucuklara?
slm kızlar.oğlum daha iyi ama kusması kesilmedi.boğazının altı pişik oldu çok kötü kıpkırmızı.
vuslat hoşgeldin cnm bebişler nasıl?çalşıyorum demişsin kim bakıyor kuzucuklara?
anneleri en çok üzen konulardan biri çocuklarının beslenme sıkıntısı olsa gerek Allah yardımcın olsun inş.bu süreci atlatırsın.serapcım,inan yanımdaymış gibi hissediyorum desteğinizi.çevremde bu konuda beni anlayan bir eşim bir de annem var.onların dışında herkes abarttığımı sanıyor ve ben çok üzülüyorum.kızım 4 kilo doğdu,ve ilk iki ay inanılmaz bir iştahı vardı,çok güzel kilo aldı.sonra bu problemler başlayınca yavaşladı kilo alımı.şu an görüntü olarak iyi durumda.etrafımda benle beraber doğum yapan 4 kişi var ve bebekleri hep2-3 kilo arasında doğdular.herkes onlarla kıyaslayarak 'daha ne işte gayet iyi kilosu'diyor.o kadar üzülüyorum ki...benim derdim kilo değil,benim kızım 9 saat bir yudum süt içmeden duruyor.ateşi çıkıyor,inim inim inliyor da yine ağzını açmıyor.uyuyacak ki doysun.keşke onlarınki gibi saat başı azar azar içseydi de kiloyu almasaydı.
zorluk çeken arkadaşlarıma sabır diyorum.inş. en kısa zamanda sorunlarınızı atlatırsınız.
bu arada herkese bir sorum olacak bebişlerinizin ayaklarını bastırıyor musunuz.ben erken diye hiç öyle bir girişimim olmadı.geçen teyzem bir baktım bastırmaya çalışıyor.bu kız hiç basamıyor hiç bastırmadın mı sen dedi.geç bile kalmışsın dedi şaırdım sizler ne diyorsunuz?
geçmişi okuyamadan yazıyorum dün berbat bi gün geçirdimkızım rahatsızlandı gece hiç uyuyamadı. dün sabah acile götürdük. doktor bağırsakta parazitten şüphelendi. birde daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimiz için idrar tahili istedi. annemlerin evi hastaneye yakın oraya gittik. idrar torbasını taktık beklemeye başladık bir türlü istediğimiz gibi alamadık. bu arada kakada yapması gerekiyordu tahlil için. günde 3-4 kere yapan bebek resmen dün kaka yapmadı ya. delirdik artık hadi kızım hadi kızım diye diye sanki anlayacak gibi. bu arada iştahsızlık problemimiz tavan yaptı. uyuyamadıkça mızıkladı. emzirmeye çalıştım almadı. saatlerce aç aç kaldı memeyi almamak için inat etti. sonra mama yaptım onu içti biraz. sonra yine saatlerce emmedi. bu arada göğüslerim sızlamaya başladı süt akmaya başladı. annem bi taraftan yok bu çocuk memeyi bırakır deyip durdu. sinirden ağlamaya başladım akşama kadar ne idrar ne de gaita tahlili verebildik. akşam artık ben sinirden bitmiş vaziyetteyken eşim eve gidelim artık yarın bakarız dedi. eve geldim uyur uyanık arası tek göğsümü emdi. diğerini de sağdım. gece neyseki emdi. ama az önce yine tek meme emdi az emdi ama bu bile sevindirdi beni. uyanıkken emdi diye eşimi aradım sevinerek.emmeyi bırakmasından korkuyorum dün o kadar üzüldüm ağladım annemde eşimde beni anlamıyor. sizler beni anlarsınız diye paylaşmak istedim. bu arada kızım az önce yaptı kakasını ama eşim toplantıya girmiş götüremiyoruz örneği.
iyiler teyzesi sağol,inşallah senin bebişin de iyidir.ama ikiz büyütmek gerçekten çok zor bazı geceler hiç denecek kadar az uykuyla sabahı getiriyoruz.bir de 5 yaşında kızım var o bazen ikizlerden de zor oluyor.
ne yapalım ALLAH sağlık versin de zorluklarına da katlanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?