- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.721
bence ne kadar erken yaparsınız o kadar iyi çünkü ilerede dönmeye ve emeklemeye başlayacağı için zor olur.şu anda bile ayaklar hiç durmuyo.elide yetişmediği için sıkıntı yaşamıyoz.sabahleyin uykusu iyice gelip sersemleşene kadar uyutmadık.calpol verdik yarım saatten öncesinden ağrısı olmasın diye..uyku iyice bastırınca iğne yapıldı.daha sonra ben emzirerek uyuttum.operasyonun yarısına kadar uyudu.yarısından sonra etrafını inceledi.sadece 15dk sürdü.lokal anestesi ile yaptık .şuanda etrafına gülüçükler saçıyo farkında değil guzum erkek olduğunun.
ah canım benim,Allah senden razı olsun.şu an mutluluktan ağlayabilirim.biraz önce denedik,gönüllü olmasa da 90 cc kadar içti.bu o kadar büyük bir mucize ki bizim için.kızım son 2 aydır uyanıkken belki 2 belki 3 defa süt ya da mama içmiştir.inşallah ilk denemenin şaşkınlığı değildir,inşallah hep devam eder.tarif edemiyorum inan hislerimiçok korkuyorum bir sonrakinde almazsa diye ama olsun,arada bir bile alsa razıyım.milumil arada aklıma geliyordu ama diğer hiçbirini almadı onu da almaz diyordum,senin etkinle oldu gerçekten.ççooooook ama çook teşekkür ederim.Allah tuttuğunu altın etsin
ah canım benim,Allah senden razı olsun.şu an mutluluktan ağlayabilirim.biraz önce denedik,gönüllü olmasa da 90 cc kadar içti.bu o kadar büyük bir mucize ki bizim için.kızım son 2 aydır uyanıkken belki 2 belki 3 defa süt ya da mama içmiştir.inşallah ilk denemenin şaşkınlığı değildir,inşallah hep devam eder.tarif edemiyorum inan hislerimiçok korkuyorum bir sonrakinde almazsa diye ama olsun,arada bir bile alsa razıyım.milumil arada aklıma geliyordu ama diğer hiçbirini almadı onu da almaz diyordum,senin etkinle oldu gerçekten.ççooooook ama çook teşekkür ederim.Allah tuttuğunu altın etsin
hıç zararı yok...sılebılırsın dılını karbonatlı suyla..kızlar selam hepinize oğlum 4 aylık ve pamukçuk oldu.sağlık ocağına götürdüm karbonatlı suyla temizle dedi temizledim bi zararı olurmuki fikri olan varmı?
bızde yapmadı ates hıç..ama yapabılırı..bebekten bebege mı degısıyor acaba..buyuk oglum her aşıda ateşlenırdı...oğluşumdan pek sık giremiyorum 4.ayında olan aşı bebeişlerinize ateş yaptımı onu merak ettim salı günü aşımız varda???:2:
boşver temızlıgı..gel bana..ev kalktı gıdıyor kapıya dogru..slm kızlar.
en son yazdığımda temizliğe başladığımı söylemiştim.halıları yıkamak için kayınvalideme gittiğimiz gün oğluşu üşüttük yani temizliği bıraktım.yemişim temizliğini oğlumun sağlığı daha önemli kirden kokmadım ya.
esra cnm Allah sabır versin.umarım en kısa zamanda düzelir bebeğinin iştahsızlığı.
we-ra sana da Allah sabır versin tatlım.bebeklerimiz bizim iin çok önemli ama o kadar üstlerine titrememize rağmen oluşan olumsuzluklar insanın psikolojisini bozuyor.
gecmıs olsunnn....atlattınız bu işi..merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))
merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))
çok sağolun arkadaşlar,ben de çok umutlanmıştım.dün ilk defa kızımın karnını doyurup uyuttum,huzurlu bir uyku uyudu biberon vermeye zorlamadan.sonra eşimle bir çay demleyip balkonda oturduk,sohbet ettik.içim kıpır kıpırdı ilk defa,sabaha kadar uyuyamadım mutluluktan.
ama malesef,sabah her şey yine aynıydı.ilaçlarını bile veremedim.evdeki bembeyaz koltuklarım,halılarım hep demir damlası oldu.o ağladı,ben ağladım.yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok.bugün için ne planlarım vardı,bundan sonrası için.tek karnı doysun da sabahlara kadar uyumasın,ağlasın yine de razıyım diyordum.olmadı...muhallebiyi bile yediremedim...eşim bi köşede,ben bi köşede oturuyoruz,kimsenin ağzını bıçak açmıyor.evde döküntüden oturacak yer yok nerdeyse,ama elim kolum kırıldı,hiçbir şey yapamıyorum.keşke dün de içmeseydi de bu kadar hayal kırıklığına uğratmasaydı beni.
hepinize çook ama çok teşekkür ederim desteğiniz için,kim bilir...belki bir gün
şimdi yüzüme bakıp gülümsüyor kızım,uyurken içirdim biraz.ben de ona bakıp diyorum'ya cami avlusuna,ya kapıya gelen bohçacılara vereceğim seni,dilendirsinler de gör gününü'...eşim gülüyor 'naapsın benim kızım,elinden gelenin en iyisini yapıyor.' ve biz ağlanacak halimize gülüyoruz.Allah ım bi gün kutaracak elbet ama bari o zamana kadar alışmamı sağlasa,her gün yıkılmaktan çok yoruldum.
şimdi yüzüme bakıp gülümsüyor kızım,uyurken içirdim biraz.ben de ona bakıp diyorum'ya cami avlusuna,ya kapıya gelen bohçacılara vereceğim seni,dilendirsinler de gör gününü'...eşim gülüyor 'naapsın benim kızım,elinden gelenin en iyisini yapıyor.' ve biz ağlanacak halimize gülüyoruz.Allah ım bi gün kutaracak elbet ama bari o zamana kadar alışmamı sağlasa,her gün yıkılmaktan çok yoruldum.
esracım çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum. bizde yeme problemleri yaşıyoruz yazmıştım. son 1 haftadır doğru düzgün yemiyor aç aç duruyo kızım. ben aptamil kullanıyorum sütüme ek olarak. ama kızım mamayı hep diliyle itiyor.doktorumuz hipp mamanın numunesini vermişti. onu deneyeyim dedim az önce verdim. emdikten sonra 90 lık bitirdi. o kadar mutlu oldumki. inşallah bi seferlik değildir bizimki de.
ah canım ya kıyamam.. yanında olsam , destek olsam diye geçiyor içimden ama tabiki yapabileceğimiz ne var ki.. manevi olarak , duacınız. İnşaallah istediğin herşey olur, güzel güzel yer canım ..
esra sabah ne kadar sevindiysem şimdide o kadar üzüldüm, neden böle yapıyo bu bebiş hayret bişi,
zor iştahsiz bebek bilirim..imdi annemlerdeyiz eşim ben annem yemek yiyoruz ben anneme her yemekten az koy diyorum opnlarda bana diyoki" kendi ne kadar yiyoki bebegi iştahli olsun" acaba diyorum benden mi geçti iştahsizlik ona...hamileykende son aylar hariç çok iştahsizdim..bide hiç süt içememiştim acaba mamayi ondan mi sevmiyor..aklima artik binbir türlü şey geliyor
bugün eczaye gittiö dedim oğlum çok iştahsiz mamasini değiştirsem ne dersiniz adam direkt şurup önerdi kendi oğlunada vermiş ve çok faydasini görmüş ismide pedi-akid omega...çok faydasini görürsü n dedi ama doktoruna sormadan alamadim...napsam bilemedim arkadaşlar...
esra arkadaşim inşallah geçecek bugünler ve annelerimizin bizlere bebekligimi anlattiklari gibi bizde evlatlarimiza anlatacağiz..cok üzdün beni-sütümü içmedin mama içmedin-diye..:))
Ah benim nazlı kuzum yine mi üzdün anneciği.. Niye böyle oluyor tatlım ya? Ne olur iyi ol anneni iyi et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?