- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.741
muhallebının tadı mamalardan daha guzel de ondan ıçmıyor bence...arkadaşlar benim bebişimde dogdugundan buyana aptamil1 içiyor ama son zamanlarda cok isteksiz ac oldugu halde diliyle itiyor diger verdiğim muhallabileri şapur şupur yiyo..acaba mamanin tadindan bikmiş olabilirmi?
başka bi mamai denesem, aptamil milumil mi yoksa smilac mi iyi gelir hangisini daha cok sever bilmem ki..offf
canım benım ya...hay allahım..neden boyle yapıyor bu bebiş..çok sağolun arkadaşlar,ben de çok umutlanmıştım.dün ilk defa kızımın karnını doyurup uyuttum,huzurlu bir uyku uyudu biberon vermeye zorlamadan.sonra eşimle bir çay demleyip balkonda oturduk,sohbet ettik.içim kıpır kıpırdı ilk defa,sabaha kadar uyuyamadım mutluluktan.
ama malesef,sabah her şey yine aynıydı.ilaçlarını bile veremedim.evdeki bembeyaz koltuklarım,halılarım hep demir damlası oldu.o ağladı,ben ağladım.yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok.bugün için ne planlarım vardı,bundan sonrası için.tek karnı doysun da sabahlara kadar uyumasın,ağlasın yine de razıyım diyordum.olmadı...muhallebiyi bile yediremedim...eşim bi köşede,ben bi köşede oturuyoruz,kimsenin ağzını bıçak açmıyor.evde döküntüden oturacak yer yok nerdeyse,ama elim kolum kırıldı,hiçbir şey yapamıyorum.keşke dün de içmeseydi de bu kadar hayal kırıklığına uğratmasaydı beni.
hepinize çook ama çok teşekkür ederim desteğiniz için,kim bilir...belki bir gün
hoşgeldınn..nerdeydınn..slm bende ocak annesiyim hamileyken arada geliyordum doğumdan sonra uğrayamadım.
sağol yesila,hiç anlamadık derdi ne.1 kere içti,bu bile çok güzel,yine alır belki.
inşallah bi hastalığı yoktur bebeğimin,yoksa böyle istiyorsa napıyım,çeker anneciği derdini..hiçbir yere çıkmaz,evine işine bakmaz,elinde biberonla oturur kızının başında.
canım belkı yıne ıçer..kaç saatte bır ıçıyor..ve kaç cc. ıçıyor..