• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım,çok teşekkür ederim.gerçekten işler karıştı 2-3 gündür evde.dün aşının da etkisiyle ateşliydi bütün gece,süt içene kadar da düşüremedik ateşi.inanır mısın,karnını doyurdum,yarım saate kalmadan ateş falan kalmadı.şimdi de başında oturuyorum öyle ama yok nafile,uyuyor yine de veremiyorum.
demir hapını kullandım 2 ay sanırım.
emzşirmek atesı düşürürmüş..evet duymustum...gecmış olsun canımm..

Geçmiş olsun canım. Ben de bunalıma girmek üzereyim. Artık oğlanın huysuzluğu iştahsızlığı tavan yaptı. Benim de bedenim ve ruhum çöktü. Dün akşam 23.30 dan şu saate kaçar içtiği 200 cc olmamıştır. Uyku uyutmuyor. Halim kalmadı oturup kalıyorum. Ne kendime bakabiliyorum ne onun ağlamalarını sonlandırabiliyorum. Az önce hüngür hüngür ağlamaya başladım. O da sustu bana baktı anlam vermeye çalıştı. Of of..
canım..bebekte sasırmıstır..bu evde bır tek ben aglardım die..:) :27:
slm güzel anneler hamişkende hep bakardım size aramızda bir ay var bebişlerle bende şubat 2011 annesiyim ama bizim topik iice dağıldı paylaşım olmuyo sorularımı soramıyorum bilgilenmek zor artık size katılabilirmiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 10şubat 2011 doğumlu taptatlı bi oğluşum var Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versin
hoşgeldın canım....

slm güzel anneler hamişkende hep bakardım size aramızda bir ay var bebişlerle bende şubat 2011 annesiyim ama bizim topik iice dağıldı paylaşım olmuyo sorularımı soramıyorum bilgilenmek zor artık size katılabilirmiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 10şubat 2011 doğumlu taptatlı bi oğluşum var Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versin

hoşgeldin.. sağlıkla güzel günler diliyorum herkese bebekleriyle birlikte... hepimizin günleri çok yogun , yorucu ama muhteşem güzel deneyimlerle geçerken, arada sohbet etmek,paylaşmak ve dertleşmek iyi geliyo..:48:

adilemir;teşekkür ederim.ateş sorunumuz bitti gibi,dün akşam da vardı biraz ama bugün yok çok şükür.
nurberra hoşgeldin,tabiki kabul ederiz seni de aramıza...
kızım zayıflamaya başladı arkadaşlar,3 günde 100 gr vermiş.çaresiz durumdayım,bir derdi,hastalığı mı var,neden böyle yapıyor,anlayabilmek çok zor.biliyorum,2-3 gün normal yemesine dönse hemen alır verdiğini ama çok üzülüyorum.uykudayken de vremiyorum artık.birazcık muhallebiyi yiyor,günde 1 kere onu veriyorum.geri kalanını yine uykuda tamamlamaya çalışıyorum ama istemiyor.:59:

emzşirmek atesı düşürürmüş..evet duymustum...gecmış olsun canımm..

hoşgeldın canım....
teşekkür ederim cnm hoşbulduk evt bende duymuştum emzirmek ii gelir die ateşe bu anne sütü çok kıymetli bi besin gerçekten

hoşgeldin.. sağlıkla güzel günler diliyorum herkese bebekleriyle birlikte... hepimizin günleri çok yogun , yorucu ama muhteşem güzel deneyimlerle geçerken, arada sohbet etmek,paylaşmak ve dertleşmek iyi geliyo..:48:
çok saol cnm cidden vücüdumuz hiç alışık olmadığı kadar yoğğun ama öyle güzel bi yorgunlukki yüzlerine bakınca herşey geöçiyo hepsi sağlıkla büyüsünler evt kesinlikle sohbet dertleşmek çok çok ii geliyo
adilemir;teşekkür ederim.ateş sorunumuz bitti gibi,dün akşam da vardı biraz ama bugün yok çok şükür.
kızım zayıflamaya başladı arkadaşlar,3 günde 100 gr vermiş.çaresiz durumdayım,bir derdi,hastalığı mı var,neden böyle yapıyor,anlayabilmek çok zor.biliyorum,2-3 gün normal yemesine dönse hemen alır verdiğini ama çok üzülüyorum.uykudayken de vremiyorum artık.birazcık muhallebiyi yiyor,günde 1 kere onu veriyorum.geri kalanını yine uykuda tamamlamaya çalışıyorum ama istemiyor.:59:

cnm geçmiş olsun kızına ya inş toparlar her hafta farklı bi moda giriyo bu yaramazlar farklı huylar ediniyolar buda o ataklardan biridir ve en kısa zamanda geçer inş bnm oğlumda biara tek meme alıyodu uykuda diğerini zorla kandırıp veriyodum atlattık çok şükür.olmazsa doktora bi sor cnm belki seveceği bi mama vardır onuda denersin yeterki sağlıklı olsunlarda anne sütü mama artık ne isterlerse onu vercez tabiki sütün çok öenmli ama inş dediğim gibi geçici bi dönemdir bu düzelir toparlar fıstıklı kurabiye:)

kızlar selam hepinize oğlum 4 aylık ve pamukçuk oldu.sağlık ocağına götürdüm karbonatlı suyla temizle dedi temizledim bi zararı olurmuki fikri olan varmı?

esra aptamil milumil var iştahsız bebekler için onu denedinmi hiç kullananlar çok memnun

Aynen öyle şaşkolozlaştı :)

Ah benim kuzum ne derdin senin acaba ya :(

kızlar erik gaz yaparmı ki? benim kız her şeye gazlanıyo ben ne zaman normal yemeye başlıcam:(

Off aynen ya.. Ölüp bitiyorum yeşil eriğe 3-4 tane yiyebiliyorum ancak günde :(

kızlar selam hepinize oğlum 4 aylık ve pamukçuk oldu.sağlık ocağına götürdüm karbonatlı suyla temizle dedi temizledim bi zararı olurmuki fikri olan varmı?

Karbonatın bir zararı olacağını sanmıyorum ama doktora danışmak lazım tabi..

esra aptamil milumil var iştahsız bebekler için onu denedinmi hiç kullananlar çok memnun

Esra ondan kullandı bildiğim kadarıyla ama kullanmadıysa da iyi fikir.

Bu arada ben dün gece hastalandım. Terden sucuk gibi kalkıp süt hazırlayınca 3-4 defa sabah ateşlendim. Yataktan kalkamadım. Neyseki eşim izin aldı bugün oğluma o baktı. Az önce kendime geldim. Allahım hasta olmak nasıl bir lüks bize (dün Esra ile bunu konuşuyorduk çağırdım sanki ) Hepimize sağlık sıhhat versin Allah..

:6:
Bu arada ben dün gece hastalandım. Terden sucuk gibi kalkıp süt hazırlayınca 3-4 defa sabah ateşlendim. Yataktan kalkamadım. Neyseki eşim izin aldı bugün oğluma o baktı. Az önce kendime geldim. Allahım hasta olmak nasıl bir lüks bize (dün Esra ile bunu konuşuyorduk çağırdım sanki ) Hepimize sağlık sıhhat versin Allah..

çok geçmiş olsun. bu terleme olayı ne olcak ya bende çok fazla terliyorum. gece kalktığımda sanırım bende üşütüyorum. kıyafet değiştirmekten çamaşır yıkamaktan fenalık geldi artık.
dün bana da bişeyler oldu tam bebeğimi emzirceğim zaman birden ter boşaldı elim ayağım titremeye başladı. garip bişeydi eşim vardı yanımda allahtan. hemen o aldı kızımı.

nurberra;
çok teşekkür ederim,uzun zamandır mücadele ediyoruz biz ama umudumu kaybetmemeye çalışıyorum inşallah düzlir.doktorlar da bir çözüm bulamadılar,yeni bir doktora başladık 15 gün süre verdi sonra tahliller falan yapılacak.nerdeyse bütün mamaları denedim hiçbirini almıyor malesef.

Son düzenleme:
yesila,
piyasadaki bütün mamaları denediğimi sanıyordum bugün hatırladım ki bir tek aptamil milumil kalmış.yarın alacak eşim ama hiç umudum yok.çünkü kızım biberon ağzına değdiği anda itiyor tadına bile bakmadan.kaşıkla da yemiyor.kaşık maması veriyorum artık arada mecburen,onu bile cıvık yaparsam yemiyor,katı seviyor sanırım biraz.inşallah ondan da vazgeçmez şu an onunla ayakta duruyor çünkü.
bir umut o mamayı da aldıracağım.
we_ra,canım hayırdır,dün bahsettik daha lüks bize hastalık diye,dikkat et kendine aman,geçmiş olsun .oğlun nasıl oldu,babasına da yaptı mı sana yaptığı nazları,o da düzelmiştir inşallah.

kızaaar giremiyorum hiç yaa kız bi yandan dersler ev erkeeen fırsat olmuyo...
esracım çok üzülüyorum yaa ne zaman düzelcek bu durum:( hani belki anne sütünü sevmiyodur diycem de e seninki muhallebi mam fln da yemiyomuş.
bi ark demiş ya itahsız bebekler için mama var aptamilin,beblac ın bi onları da dene(daha önce denemişindir muhtemelen)
bi test yaptır canım allah korusun bilmediğiniz bişey vardır belki...
biz çok iyiyiz çok şükür minnoşum akıllı kuzum büyüyo yavaş yavaş :nazar:ama koca tooyu lakdıraıyo hala bu kadar hareketli bi bebeğin hala dönmemesi tuhaf:53:

loliss çok sağol,
bilemiyorum heyecanla dğzeleceği günü bekliyoruz.test daha önce yaptırdık ama 15 gün sonra tekrar yapılacak,ben de korkuyorum bişey varsa diye ama günlük hali çok iyi,sadece yemeyi sevmiyor sıfır beden olmak istiyor anlaşılan:))

loliss çok sağol,
bilemiyorum heyecanla dğzeleceği günü bekliyoruz.test daha önce yaptırdık ama 15 gün sonra tekrar yapılacak,ben de korkuyorum bişey varsa diye ama günlük hali çok iyi,sadece yemeyi sevmiyor sıfır beden olmak istiyor anlaşılan:))
esra milumili denedikten sonra bizi bilgilerndir iyi haberlerini alırız inş.

teşekkür ederim yesila,inşallah.
bugün alacak eşim ama dedşğim gibi çok bir beklentim yok.biberon ağzına değdiği anda kilitliyor dudaklarını.kaşıkla da almıyor.inşallah bunun faydası olur.artık yeter ki alsın da sütümü vermeyeyim diyorum,o bile gözümde yok.mamayla büyütmeye razıyım.

Aynen öyle şaşkolozlaştı :)

Ah benim kuzum ne derdin senin acaba ya :(

Off aynen ya.. Ölüp bitiyorum yeşil eriğe 3-4 tane yiyebiliyorum ancak günde :(

Karbonatın bir zararı olacağını sanmıyorum ama doktora danışmak lazım tabi..

Esra ondan kullandı bildiğim kadarıyla ama kullanmadıysa da iyi fikir.

geçmiş olsun.Allah sağlığımızı korusun.

yesila,
piyasadaki bütün mamaları denediğimi sanıyordum bugün hatırladım ki bir tek aptamil milumil kalmış.yarın alacak eşim ama hiç umudum yok.çünkü kızım biberon ağzına değdiği anda itiyor tadına bile bakmadan.kaşıkla da yemiyor.kaşık maması veriyorum artık arada mecburen,onu bile cıvık yaparsam yemiyor,katı seviyor sanırım biraz.inşallah ondan da vazgeçmez şu an onunla ayakta duruyor çünkü.
bir umut o mamayı da aldıracağım.
we_ra,canım hayırdır,dün bahsettik daha lüks bize hastalık diye,dikkat et kendine aman,geçmiş olsun .oğlun nasıl oldu,babasına da yaptı mı sana yaptığı nazları,o da düzelmiştir inşallah.

esra..
ben bebeğim doğduğundan beri mama da ver,yorum .. çok gazlı olduğu için comformil veriyoruz, bikere bulamadığiımda mecburen milumil aldım, nasıl sevdi anlatamam , ama o zmanda memeyi reddetti,tadı biraz şekerli olduğu için denemektede yarar var, umarım en kısa zamanda yeme proplemi geçer, sende huzur bulursun artık yaa, çok zor bi durum..:50:

Back