- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.681
emzşirmek atesı düşürürmüş..evet duymustum...gecmış olsun canımm..ah canım,çok teşekkür ederim.gerçekten işler karıştı 2-3 gündür evde.dün aşının da etkisiyle ateşliydi bütün gece,süt içene kadar da düşüremedik ateşi.inanır mısın,karnını doyurdum,yarım saate kalmadan ateş falan kalmadı.şimdi de başında oturuyorum öyle ama yok nafile,uyuyor yine de veremiyorum.
demir hapını kullandım 2 ay sanırım.
canım..bebekte sasırmıstır..bu evde bır tek ben aglardım die..:)Geçmiş olsun canım. Ben de bunalıma girmek üzereyim. Artık oğlanın huysuzluğu iştahsızlığı tavan yaptı. Benim de bedenim ve ruhum çöktü. Dün akşam 23.30 dan şu saate kaçar içtiği 200 cc olmamıştır. Uyku uyutmuyor. Halim kalmadı oturup kalıyorum. Ne kendime bakabiliyorum ne onun ağlamalarını sonlandırabiliyorum. Az önce hüngür hüngür ağlamaya başladım. O da sustu bana baktı anlam vermeye çalıştı. Of of..
hoşgeldın canım....slm güzel anneler hamişkende hep bakardım size aramızda bir ay var bebişlerle bende şubat 2011 annesiyim ama bizim topik iice dağıldı paylaşım olmuyo sorularımı soramıyorum bilgilenmek zor artık size katılabilirmiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 10şubat 2011 doğumlu taptatlı bi oğluşum var Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versin