- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.701
oğluşumdan pek sık giremiyorum 4.ayında olan aşı bebeişlerinize ateş yaptımı onu merak ettim salı günü aşımız varda???:2:
hayır, ateş yada huzusuzluk olmadı.. mesela 3. ay aşımızda 1 hafta sürdü huzursuzluk.. bakalım 5. ayımızda nasıl olucak...
esra..
ben bebeğim doğduğundan beri mama da ver,yorum .. çok gazlı olduğu için comformil veriyoruz, bikere bulamadığiımda mecburen milumil aldım, nasıl sevdi anlatamam , ama o zmanda memeyi reddetti,tadı biraz şekerli olduğu için denemektede yarar var, umarım en kısa zamanda yeme proplemi geçer, sende huzur bulursun artık yaa, çok zor bi durum..
oğluşumdan pek sık giremiyorum 4.ayında olan aşı bebeişlerinize ateş yaptımı onu merak ettim salı günü aşımız varda???:2:
slm kızlar.
en son yazdığımda temizliğe başladığımı söylemiştim.halıları yıkamak için kayınvalideme gittiğimiz gün oğluşu üşüttük yani temizliği bıraktım.yemişim temizliğini oğlumun sağlığı daha önemli kirden kokmadım ya.
esra cnm Allah sabır versin.umarım en kısa zamanda düzelir bebeğinin iştahsızlığı.
we-ra sana da Allah sabır versin tatlım.bebeklerimiz bizim iin çok önemli ama o kadar üstlerine titrememize rağmen oluşan olumsuzluklar insanın psikolojisini bozuyor.
yesila,
piyasadaki bütün mamaları denediğimi sanıyordum bugün hatırladım ki bir tek aptamil milumil kalmış.yarın alacak eşim ama hiç umudum yok.çünkü kızım biberon ağzına değdiği anda itiyor tadına bile bakmadan.kaşıkla da yemiyor.kaşık maması veriyorum artık arada mecburen,onu bile cıvık yaparsam yemiyor,katı seviyor sanırım biraz.inşallah ondan da vazgeçmez şu an onunla ayakta duruyor çünkü.
bir umut o mamayı da aldıracağım.
we_ra,canım hayırdır,dün bahsettik daha lüks bize hastalık diye,dikkat et kendine aman,geçmiş olsun .oğlun nasıl oldu,babasına da yaptı mı sana yaptığı nazları,o da düzelmiştir inşallah.
bebeğine göre değişiyo ateş durumu kimisi çok ateşleniyo kimşside hafif atlatıyo..inş. sizde hafif atlatırsınız...
bu arada mommy 5. ayda ne aşısı var ki 4 de vurulduk birde 6 da vurulacağız biz ...
merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))
oo erkek oldu paşan haa hayırlı olsun.umarım o 2-3 günlük süreci kolay atlatırsınız.darısı bizim başımıza artık.
merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))
sünnet olayını biraz daha detaylı anlatır mısınız???
bende oğlumu 6-12 ay arası sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama, nasıl olur, dayanırmıyım, huyunu etkiler mi felan diye kafam karışık(
esracım iyi haberleri bekliyorum senden haber almak için açıyorum kk yı
hoşgeldin..slm güzel anneler hamişkende hep bakardım size aramızda bir ay var bebişlerle bende şubat 2011 annesiyim ama bizim topik iice dağıldı paylaşım olmuyo sorularımı soramıyorum bilgilenmek zor artık size katılabilirmiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 10şubat 2011 doğumlu taptatlı bi oğluşum var Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlık versin
ay çok sevindim sonunda aldığına mamayı. yanlış alıntıya yaptım ma çok sevindim..adilemir;teşekkür ederim.ateş sorunumuz bitti gibi,dün akşam da vardı biraz ama bugün yok çok şükür.
nurberra hoşgeldin,tabiki kabul ederiz seni de aramıza...
kızım zayıflamaya başladı arkadaşlar,3 günde 100 gr vermiş.çaresiz durumdayım,bir derdi,hastalığı mı var,neden böyle yapıyor,anlayabilmek çok zor.biliyorum,2-3 gün normal yemesine dönse hemen alır verdiğini ama çok üzülüyorum.uykudayken de vremiyorum artık.birazcık muhallebiyi yiyor,günde 1 kere onu veriyorum.geri kalanını yine uykuda tamamlamaya çalışıyorum ama istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?