2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah mommyy,inşallah.akşam eşim getirecek bakalım prenses yiyecek mi.

oğluşumdan pek sık giremiyorum 4.ayında olan aşı bebeişlerinize ateş yaptımı onu merak ettim salı günü aşımız varda???:2:

bizim bu sefer çok oldu ateşimiz.2 gün sürdü.ama o günlerde kızım anormal boyutlarda iştahsızdı.bütün gün aç durdu,sanırım onun etkisiyle de ateşi düşmedi pek.

slm kızlar.
en son yazdığımda temizliğe başladığımı söylemiştim.halıları yıkamak için kayınvalideme gittiğimiz gün oğluşu üşüttük yani temizliği bıraktım.yemişim temizliğini oğlumun sağlığı daha önemli kirden kokmadım ya.

esra cnm Allah sabır versin.umarım en kısa zamanda düzelir bebeğinin iştahsızlığı.
we-ra sana da Allah sabır versin tatlım.bebeklerimiz bizim iin çok önemli ama o kadar üstlerine titrememize rağmen oluşan olumsuzluklar insanın psikolojisini bozuyor.

geçmiş olsun canımm..bebişin düzelsin temizliği herzaman yaparsın..

oğluşumdan pek sık giremiyorum 4.ayında olan aşı bebeişlerinize ateş yaptımı onu merak ettim salı günü aşımız varda???:2:

bebeğine göre değişiyo ateş durumu kimisi çok ateşleniyo kimşside hafif atlatıyo..inş. sizde hafif atlatırsınız...

bu arada mommy 5. ayda ne aşısı var ki 4 de vurulduk birde 6 da vurulacağız biz ...

Merhaba ben şubat annesiyim.Denemişsinizdir ama söyliyim dedim Smilac ı sevdi benim bebişim.

merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))

Son düzenleme:
merhabalar bebişim bugün sünnet oldu. sünnet olurken benden terler boşaldı.zormuş...şu 2-3 günlük süreyide atlatırz.innş.kız anneleri şanslı böle bi sıkıntıları yok.:))

oo erkek oldu paşan haa hayırlı olsun.umarım o 2-3 günlük süreci kolay atlatırsınız.darısı bizim başımıza artık.

oo erkek oldu paşan haa hayırlı olsun.umarım o 2-3 günlük süreci kolay atlatırsınız.darısı bizim başımıza artık.

teşekkür ederim erkek oldu ya bıdıım.darısı sizlere ...hiç ağrımız yok şimdilik sadece bez bağlamadığımız için her çişte alt açma örtüsünü değiştiriyoruz ...ne kadar çok işiyormuş bezde belli olmuyordu. maşaallah..

sünnet olayını biraz daha detaylı anlatır mısınız???
bende oğlumu 6-12 ay arası sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama, nasıl olur, dayanırmıyım, huyunu etkiler mi felan diye kafam karışık(

bence ne kadar erken yaparsınız o kadar iyi çünkü ilerede dönmeye ve emeklemeye başlayacağı için zor olur.şu anda bile ayaklar hiç durmuyo.elide yetişmediği için sıkıntı yaşamıyoz.sabahleyin uykusu iyice gelip sersemleşene kadar uyutmadık.calpol verdik yarım saatten öncesinden ağrısı olmasın diye..uyku iyice bastırınca iğne yapıldı.daha sonra ben emzirerek uyuttum.operasyonun yarısına kadar uyudu.yarısından sonra etrafını inceledi.sadece 15dk sürdü.lokal anestesi ile yaptık .şuanda etrafına gülüçükler saçıyo farkında değil guzum erkek olduğunun.

esracım iyi haberleri bekliyorum senden haber almak için açıyorum kk yı

ah canım benim,Allah senden razı olsun.şu an mutluluktan ağlayabilirim.biraz önce denedik,gönüllü olmasa da 90 cc kadar içti.bu o kadar büyük bir mucize ki bizim için.kızım son 2 aydır uyanıkken belki 2 belki 3 defa süt ya da mama içmiştir.inşallah ilk denemenin şaşkınlığı değildir,inşallah hep devam eder.tarif edemiyorum inan hislerimiçok korkuyorum bir sonrakinde almazsa diye ama olsun,arada bir bile alsa razıyım.milumil arada aklıma geliyordu ama diğer hiçbirini almadı onu da almaz diyordum,senin etkinle oldu gerçekten.ççooooook ama çook teşekkür ederim.Allah tuttuğunu altın etsin

leylaslan, çok teşekkürler..çok çok geçmiş olsun..

elinin değme durumunu, daha da çok hareketleneceğini hiç hesaba katmamışım, sünnet tarihini öne çekmek uygun olacak sanırım...

hoşgeldin..

ay çok sevindim sonunda aldığına mamayı. yanlış alıntıya yaptım ma çok sevindim..

bizde olmsdı Allaha şükür ama huysuzluk yapıyo oğluş aşılardan sonra.. ee olacak o kadar

ay ne güzel etmişsiniz. biz de istiyoruz. hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…