- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.621
merhabalar kızlaar
nasılsınz bakalım keyifler yerinde mi
ayy esranın şu sling muhabbetinde ki yorumuna bayıldım
biz e cuma günü aşı olduk aşı vurulunca ağlaı biraz kuağıma alınca hemen sustu kuzum
6800-63 cm olmuşuz
akşamına ateşlendi ama soluğu hastanede aldık ama geçti çok şükür
kilo alımı iyi olduğu için henüz ek gıdaya geçmiyoruz çok istersen tatları tanıması için çay kaşığıyla verebilirsin dedi,meyve suyu,püre,yoğut falan.
ferro verdi bi de günde 7 damla,aç-tok bişey demedi ama hani meyvesuyu verceksin ya ona katıp ver tadı kötü içemez yoksa dedi..
güle güle kullan. bende almak istiyorum oyun minderi bu haftasonu eşim yok artık önümüzdeki haftasonu alırım gidince bakıp karar veririm.
ben oyun halısı ormüştümm...hamıleyken...
günaydın arkadaşlar,fikirlerinize ihtiyacım var,lütfen okuyup geçmeyin,cevap bekliyorum.
kızımın beslenme sorunu malum,sadece uyurken karnını doyurabiliyorum,hepinizin başını ağrıttım zaten anlata anlata ama bunaldım bu sefer çözüm bulmak istiyorum.
şu an saat 12,kızımı en son sabaha karşı 6 da doyurdum.120 cc süt içti.yani 6 saat olmuş,abartmıyorum,1 yudum dahi içmedi bu aralıkta.verdim ,almıyor.uyumadığı için de doyuramadım.ama artık bu durum beni çok germeye başladı.sizce;
kendisi açlıktan ağlayana kadar aç bırakmalı mıyım?tamamen doymasa da aralarda 30-40 cc içiriyorum normalde,ama bugün onu da içmedi.tahminim o 30-40la açlığını bastırıyor ve bir daha istemiyor.8 saate kadar aç durmuşluğumuz var,sizce gittiği yere kadar aç bırakayım mı?uyuyunca da vermesem sonra mecbur alır mı?kaç saat durabilir sizce?(kızımın iradesi beni korkutuyor gerçi)
ya bi çocuk acıkmaz mı acıkmıyor bu.aslında aç,ağlıyor,huzursuz ama yine de almıyor....lütfen bi fikir verin bana.yarın da aşımız var,acaba bugün zorlamasam yine uyudukça doyursam mı?ooooffff kafam çok karıştı
Esracım sadece 1 gün dene.. Bunu söylüyorum yalnızca.. 1 gün..
günaydın arkadaşlar,fikirlerinize ihtiyacım var,lütfen okuyup geçmeyin,cevap bekliyorum.
kızımın beslenme sorunu malum,sadece uyurken karnını doyurabiliyorum,hepinizin başını ağrıttım zaten anlata anlata ama bunaldım bu sefer çözüm bulmak istiyorum.
şu an saat 12,kızımı en son sabaha karşı 6 da doyurdum.120 cc süt içti.yani 6 saat olmuş,abartmıyorum,1 yudum dahi içmedi bu aralıkta.verdim ,almıyor.uyumadığı için de doyuramadım.ama artık bu durum beni çok germeye başladı.sizce;
kendisi açlıktan ağlayana kadar aç bırakmalı mıyım?tamamen doymasa da aralarda 30-40 cc içiriyorum normalde,ama bugün onu da içmedi.tahminim o 30-40la açlığını bastırıyor ve bir daha istemiyor.8 saate kadar aç durmuşluğumuz var,sizce gittiği yere kadar aç bırakayım mı?uyuyunca da vermesem sonra mecbur alır mı?kaç saat durabilir sizce?(kızımın iradesi beni korkutuyor gerçi)
ya bi çocuk acıkmaz mı acıkmıyor bu.aslında aç,ağlıyor,huzursuz ama yine de almıyor....lütfen bi fikir verin bana.yarın da aşımız var,acaba bugün zorlamasam yine uyudukça doyursam mı?ooooffff kafam çok karıştı
benim oğlumda bu konuda sıkıntı yapiyor günlük ortalama içmeleri gereken devam sütü miktari en az 800 olmalı ama bizimki 700 cc lerde ki bu aralar ek gıdalara başladiğim için bu oran 450-550 cc arasında oluyor..ben en güzel uyurken besleyebiliyorum gece 3 te 120 cc 6 da 120cc gunduzleri imkanı yok biberonu agzinda geveliyor bende kaşıkla kalan mamayi içiriyorum arkadaşim...biraz mirin kırın yapiyor ama biberondan daha fazla kaşikla içmek istiyor sende bi kaşık denesen nasi olur...bu arada ek gidalara başladin mi?
eger az miktarda besleniyorsa en azindan ek gida almiş olur
ve ayrica bi uzmana göstermende yarar var...ben günlük ne kadar besledigimi saat ve oran şeklinde not aliyorum aylardir cunku benim oğlumda heğ sınırda liko aliyor ayda en az 800 gr alması gerekirken 600 falan aliyor
bende cok uzulup kafama takiyorum,ama bu dönemde beslenme geriligi iyi değil doktora daniş
benim oğlumda bu konuda sıkıntı yapiyor günlük ortalama içmeleri gereken devam sütü miktari en az 800 olmalı ama bizimki 700 cc lerde ki bu aralar ek gıdalara başladiğim için bu oran 450-550 cc arasında oluyor..ben en güzel uyurken besleyebiliyorum gece 3 te 120 cc 6 da 120cc gunduzleri imkanı yok biberonu agzinda geveliyor bende kaşıkla kalan mamayi içiriyorum arkadaşim...biraz mirin kırın yapiyor ama biberondan daha fazla kaşikla içmek istiyor sende bi kaşık denesen nasi olur...bu arada ek gidalara başladin mi?
eger az miktarda besleniyorsa en azindan ek gida almiş olur
ve ayrica bi uzmana göstermende yarar var...ben günlük ne kadar besledigimi saat ve oran şeklinde not aliyorum aylardir cunku benim oğlumda heğ sınırda liko aliyor ayda en az 800 gr alması gerekirken 600 falan aliyor
bende cok uzulup kafama takiyorum,ama bu dönemde beslenme geriligi iyi değil doktora daniş
kızlar konaktan nasıl kurtuldunuz
örmüş müydünmaşallah,ben söküklerimi dikmekten acizim
ya benim kızım 2 ayından 4 ayına kadar 800 gr almış ilk iki ay 1 er kilo aldı hemşire problem yok dedi ama norma durumuda iyi gibi duruyo 600 gr iyi almış bebişin kaç kilo dogdu benimki 3550 dogdu geçen pazartesi 6200 grdı sadece anne sütüyle besleniyo
teşekkür ederim kuzeyyıldızı,
doktordan çıkmıyoruz nerdeyse ama yok malesef.çözüm bulamadık.kilo alımı şu an alt sınırda ama olsun,kilo değil derdim,bebeğim aç durmasın yeter.ek gıdaya geçmeye çalışıyoruz ama aldığı süt miktarını azaltacak diye tedirgin oluyorum.zaten kaşık maması verdiğim ek gıda.bir de dün elma suyu verdim 2-3 kaşık.
sütü ya da devam sütünü sevmiyor benim kızım,artık buna eminim.çünkü kaşıkla süt verdiğim anda tükürüyor hemen,ama elma suyunu kışarak da olsa şapur şupur içti.farklı tatlar arayışında sanırım:)
bizim süt miktarı da değişken,bazen 850 alıyor,bazen 650.ama genel ortalama 750 görünüyor şu an için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?