merhaba canım,hayır malesef,daha beter olduk.dün 9 saat aç durdu,ağladı,inledi açlıktan yine de almadı.sonra uyudu o halde.baktım bi tuhaf uyuyor,kontrol ettim ateşi yükselmiş.vermeyecektim uyurken ama ateşlendiğini görünce vrdim yine.2 gündür ağlamaktan helak olduk ikimiz de.bugün aşılarını yaptırdık,doktor çok şaşırdı.çok fazla 9 saat ve tehlikeli,bir daha öyle bir durum olursa hastaneye götürün takviye yapsınlar dedi.nasıl moralim bozuldu anlatamam.ordan çıkınca başka bir doktora gittik (uzun zamandır adını duyduğum ama sırf devlet hastanesi ve başı çok kalabalık diye gitmediğim bir doktor)kansızlıktan şüphelenedi,iştah açıcı bi şurup verdi.ferro damlayı 15 damla olarak kullan,15 gün sonra 350 gr almış olmazsa kan tahlili yapalım dedi.bir de her çocuk anne sütü ya da mamayı kabul edecek diye bir şey yok,belliki seninki istemiyor,uyanıkken ek gıdalara ağırlık ver dedi.
öyle işte,çok yıprandım dünden beri.bütün gece başında biberonla oturdum,uyurken de içmedi.ateşlenince de korktum yatamadım .