• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıkıncıyı yaparsan zaten kımseye ıhtıyacın kalmıyor..deneyımlı oluyorsun..ıkıncıler daha uysal oluyor..:69:

aslında çok kararsızım. bi yandan merkeze gitmek istediğim için de diyorum. ama 2. bebeği yaparsam sağlığımın iyice gideceğinden korkuyorum. herkes 2.lerde daha iyi oluyor her açıdan diyorlar. ben baya bi zorluk yaşadım. zaman zaman yazdım buraya. hastane, doğum, ebeler, dikişler, bağsur, kış,benim vücudumdaki ağrılar, eşimin ve babamın rahatsızlığı, annemin 40ından sonra bırakıp gideceğim demesi , falan filan.. en zoru da kolik. anneliğimi yaşayamadım kolik yüzünden. bebek sahibi olmak bu mu dedim çoğu zaman. neden insanlar bebek sahibi olamk isterler diye çok sorguladım.. Allahım bu ben miyim dediğim çok oldu. sanki hafızamı kaybettim, kendimi.ee 30 yaşında çocuk sahibi olursan böle olur :37: neyse baharla birlikte ve de oğlumun sevimlilikleriyle birlikte düzeliyor herşey. İNŞAALLAH

bazen bende niyeti bozuyorum 2.çocuğu hemen yapsam ikisi birlikte büyür diye ama yinede cesaret edemiyorum.bazen eşime diyorum arda'yla biraz ilgilen de bende azıcık uyuyayım diye hemen savunmaya geçiyor bende durmaz ağlar şimdi diye.sanki tamam ilgileneyim dese ben vericem:1:
kanguru uzun süre kullanıldığında sırt ağrısı yapıyor en azından bende yapıyor.sürekli dik durmak zorundasınız bebişin ayakları bükülmesin diye ama yinede zevkli.ben oldum olası çok hevesliydim kanguruyla bebiş taşımaya hatta burda bile zırt bırt sorup duruyordum kanguru kullanmak için erken mi diye:9:

aslında çok kararsızım. bi yandan merkeze gitmek istediğim için de diyorum. ama 2. bebeği yaparsam sağlığımın iyice gideceğinden korkuyorum. herkes 2.lerde daha iyi oluyor her açıdan diyorlar. ben baya bi zorluk yaşadım. zaman zaman yazdım buraya. hastane, doğum, ebeler, dikişler, bağsur, kış,benim vücudumdaki ağrılar, eşimin ve babamın rahatsızlığı, annemin 40ından sonra bırakıp gideceğim demesi , falan filan.. en zoru da kolik. anneliğimi yaşayamadım kolik yüzünden. bebek sahibi olmak bu mu dedim çoğu zaman. neden insanlar bebek sahibi olamk isterler diye çok sorguladım.. Allahım bu ben miyim dediğim çok oldu. sanki hafızamı kaybettim, kendimi.ee 30 yaşında çocuk sahibi olursan böle olur :37: neyse baharla birlikte ve de oğlumun sevimlilikleriyle birlikte düzeliyor herşey. İNŞAALLAH
canım bende yasadım...hepisi unutuluyorr..hepsıı...yenıden anne olmak ıstıyor ınsan..

bazen bende niyeti bozuyorum 2.çocuğu hemen yapsam ikisi birlikte büyür diye ama yinede cesaret edemiyorum.bazen eşime diyorum arda'yla biraz ilgilen de bende azıcık uyuyayım diye hemen savunmaya geçiyor bende durmaz ağlar şimdi diye.sanki tamam ilgileneyim dese ben vericem:1:
kanguru uzun süre kullanıldığında sırt ağrısı yapıyor en azından bende yapıyor.sürekli dik durmak zorundasınız bebişin ayakları bükülmesin diye ama yinede zevkli.ben oldum olası çok hevesliydim kanguruyla bebiş taşımaya hatta burda bile zırt bırt sorup duruyordum kanguru kullanmak için erken mi diye:9:

sırtım agrıyor benımde....:27:

hamiel oldugumdan beri dogru dürüs dışarı çıkmadım desem yeri artık bunalım geçircem off evlenmeden önce sadece pazarları evde olurdum evlendim tıkıldım kaldım eve
yarın inş hava güzel olurda gezmeye gideriz bayılcam artık ya :84:

arkadaşlar bebişim 4 aylık son 3 gündür fışkırır gibi kusuyo..mamayı da kusuyo emdiği anne sütünü de..uykudan uyanıyo yavrum ağlayarak kusup tekrar yatıyo..var mı bi yönteminiz geçirmek için?ve sizce neden kaynaklanıyodur..ateşi,ishali yok..doktorunu aradım getirin ilaç verelim dedi,önemli görünmüyo ama dedi..ben ilaç başlatmak istemiyorum..sizden yöntem bekliyorum..benim gibi olan var mı?

arkadaşlar bebişim 4 aylık son 3 gündür fışkırır gibi kusuyo..mamayı da kusuyo emdiği anne sütünü de..uykudan uyanıyo yavrum ağlayarak kusup tekrar yatıyo..var mı bi yönteminiz geçirmek için?ve sizce neden kaynaklanıyodur..ateşi,ishali yok..doktorunu aradım getirin ilaç verelim dedi,önemli görünmüyo ama dedi..ben ilaç başlatmak istemiyorum..sizden yöntem bekliyorum..benim gibi olan var mı?

oyy kuzum benim kıyamam.benim oğlumda sürekli kusuyor ama öyle fışkırır gibi değil.emziriyorum bir sonraki emmeye kadar sık sık kusuyor ama bazı bebeklerde olabiliyormuş.ben ilaç kullanmak istemiyorum şimdiden ilaca alışırsa vücudu bağışıklık kazanacak diye korkuyorum.

Fışkırır gibi kusmalar genelde normal bulunmuyor doktorunuz neden öyle dedi acaba? Normal bulunmuyor dediğim şu; alerjik reaksiyon olma ihtimali, reflü olma ihtimali nedeniyle.. İnek sütü içiyor musunuz, bebeğinizin alerjisi olabilir. Arkadaşımın bebeğine olmuştu. Ya da yediğiniz başka bir şey..

arkadaşlar çok mutluyum.kızım artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı.normalde 1 haftadan önce ve müdahalesiz olmazdı.ama şu var ki ferrum ilacına başladıımız zamanlardan itibaren bu durum olmaya başladı .ya ilacın etkisiyle yada düzelmeye başladı bilemiyorum.ferrum kullananlar böyle bir durum farkettiniz mi.bugün hatta 2 kere yaptı :))

bence doktora götür..nettende bak doktor sitelerine..reflü olabılır..
arkadaşlar çok mutluyum.kızım artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı.normalde 1 haftadan önce ve müdahalesiz olmazdı.ama şu var ki ferrum ilacına başladıımız zamanlardan itibaren bu durum olmaya başladı .ya ilacın etkisiyle yada düzelmeye başladı bilemiyorum.ferrum kullananlar böyle bir durum farkettiniz mi.bugün hatta 2 kere yaptı :))
benımde oglum 3 aya kadar hep mudahale ıle yaptı..
3 aydan sonra ara ara kendı yaprı..arada mudahale yaptım...
dedıgın gıbı bır haftadır kendı yapıyor..ılaca başlayıncamı oldu.bendee bılemedım..3 gındur de 2-3 kez yapıyor..
belkı kendı düzelmişştir..ilacın etkısı olmamıstır..
benım ılaç santofer..ferrum degıl..
sonucta demır ılacı...
yapamayan bır bebişimiz daha vardı..acaba oo basladımı demır ılacı.özelden sorayım..baslamış mı..

kızlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadır oğlum sağ göğsümü almıyor şaşırdım ne yapacağım denemediğim şey kalmadı süt azalmaya başladı. ne yapabilirim:53::53::43::43::43::43::43:

merhaba ben aranıza yeni katıldım benim oğlumda ocak 18 doğumlu inş burdan yararlı bilgiler ediniriz:emir_bebek:
hoşgeldın..paylaşımlar guzel oluyor...iyi yaptın geldın..

kızlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadır oğlum sağ göğsümü almıyor şaşırdım ne yapacağım denemediğim şey kalmadı süt azalmaya başladı. ne yapabilirim:53::53::43::43::43::43::43:

canım sagmaya çalıs gogsunu bariii...

merhabalar kızlaar
nasılsınz bakalım keyifler yerinde mi:33:
ayy esranın şu sling muhabbetinde ki yorumuna bayıldım :52:
biz e cuma günü aşı olduk aşı vurulunca ağlaı biraz kuağıma alınca hemen sustu kuzum:nazar:
6800-63 cm olmuşuz:nazar:
akşamına ateşlendi ama soluğu hastanede aldık ama geçti çok şükür
kilo alımı iyi olduğu için henüz ek gıdaya geçmiyoruz çok istersen tatları tanıması için çay kaşığıyla verebilirsin dedi,meyve suyu,püre,yoğut falan.
ferro verdi bi de günde 7 damla,aç-tok bişey demedi ama hani meyvesuyu verceksin ya ona katıp ver tadı kötü içemez yoksa dedi..

heee bi de demir takviyesi kabızlık yapar ya çok korkuyodum çünkü benm kızım 3-4günde bi kaka yapıyo zaten,bazen fitil veriyorum5 günü geçiyo falan.
ama tam tersi cumadan beri hergün yapıyo galiba herkeste öyle olmuş.sevindim açıkçası:69:

merhaba ben aranıza yeni katıldım benim oğlumda ocak 18 doğumlu inş burdan yararlı bilgiler ediniriz:emir_bebek:
hoşgeldiiin:71:
biberon alıyosa sağ öyle ver canım
biberon alınca memeyi almaz die korkma ben kızımı hem emziriyorum hem de günde 1 öğün mama veriyorum biberonla 10günlükten beri hiç bişeycik olmaz:34:

canım bende yasadım...hepisi unutuluyorr..hepsıı...yenıden anne olmak ıstıyor ınsan..

vay be demek istiyorum gerçekten..maaşallah :emir_bebek:
hamiel oldugumdan beri dogru dürüs dışarı çıkmadım desem yeri artık bunalım geçircem off evlenmeden önce sadece pazarları evde olurdum evlendim tıkıldım kaldım eve
yarın inş hava güzel olurda gezmeye gideriz bayılcam artık ya :84:

insan kesinlikle kafayı yicek gibi oluyor.. yaşadığın yerde hava iyiyse ve rüzgar yoksa atın kendinizi dışarlara artık . çok iyi geliyor anneye de bebeğe de

benim ingilteredeki arkadaşımla 2 gün var aramızda. onun da doğumdan 5 gün sonra fışkırırcasına kusmaya başlamıştı. reflü olduğunu söyledi. ilaçlar kullandı kızı ama korkulacak bişey yok çünkü bebeklerdeki zmanla geçiyor. bebeğini emzirdikten sonra yada besledikten sonra az yüksek yatır. sırtı havaya doğru olsun ve de hemen yatırma tabiki.. geçmiş olsun oylum

ferrumu bize 1.5 aylııkken verdiydi dr.umuz. ben sonra bıraktım. ama o zamanlarda hem yaptırıyordu hem de kokulu ve sümüksü bi şekilde yapıyordu oğlum..bir daha kullanmaya başlayacağım eğer kansızlık varsa çünkü 1 yaşından sonra problem olabiliyormuş. kan önemli sonuçta.

bu arada bugün pek işlendim. börekler, ev işleri, yemekler, çamaşı, temizlik. bunların hepsini yapabiliyor olamk çok güzel bir duygu hem de yalnız başımayken.. paylaşayım dedim :51:

sling muhabbetini uzatmaya gerek yok bence,beğenen alsın,beğenmeyen almasın...

kızıma oyun minderi sipariş ettim bugün markafoniden.çok donanımlı bişey değil ama zaten çabuk sıkılıyor çocuklar böyle şeylerden,çok pahalı bişey almaya gerek görmedim.indirim kuponum vardı bir de iyi oldu:66:

güle güle kullan. bende almak istiyorum oyun minderi bu haftasonu eşim yok artık önümüzdeki haftasonu alırım gidince bakıp karar veririm.

canım benimkide almıyodu soldan emzirmeye çalış bacaklarını yanında biri varsa o tutusun yoksa kendin tutumaya çalış yastık destegi felan yapbenim kızda yaptı aynı şeyi öyle yaptım bi süre sonra vazgeçti bu huyundan

Back