- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.601
bende burhanıyedeyım...balıkesır burhanıye..
sen çok güzel bir yerdesin. 4 yıl gittim geldim o yolları. çok severim burhaniyeyi. çanakkalede okudum ben o yüzden bilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burhanıyedeyım...balıkesır burhanıye..
ıkıncıyı yaparsan zaten kımseye ıhtıyacın kalmıyor..deneyımlı oluyorsun..ıkıncıler daha uysal oluyor..
canım bende yasadım...hepisi unutuluyorr..hepsıı...yenıden anne olmak ıstıyor ınsan..aslında çok kararsızım. bi yandan merkeze gitmek istediğim için de diyorum. ama 2. bebeği yaparsam sağlığımın iyice gideceğinden korkuyorum. herkes 2.lerde daha iyi oluyor her açıdan diyorlar. ben baya bi zorluk yaşadım. zaman zaman yazdım buraya. hastane, doğum, ebeler, dikişler, bağsur, kış,benim vücudumdaki ağrılar, eşimin ve babamın rahatsızlığı, annemin 40ından sonra bırakıp gideceğim demesi , falan filan.. en zoru da kolik. anneliğimi yaşayamadım kolik yüzünden. bebek sahibi olmak bu mu dedim çoğu zaman. neden insanlar bebek sahibi olamk isterler diye çok sorguladım.. Allahım bu ben miyim dediğim çok oldu. sanki hafızamı kaybettim, kendimi.ee 30 yaşında çocuk sahibi olursan böle olur neyse baharla birlikte ve de oğlumun sevimlilikleriyle birlikte düzeliyor herşey. İNŞAALLAH
bazen bende niyeti bozuyorum 2.çocuğu hemen yapsam ikisi birlikte büyür diye ama yinede cesaret edemiyorum.bazen eşime diyorum arda'yla biraz ilgilen de bende azıcık uyuyayım diye hemen savunmaya geçiyor bende durmaz ağlar şimdi diye.sanki tamam ilgileneyim dese ben vericem
kanguru uzun süre kullanıldığında sırt ağrısı yapıyor en azından bende yapıyor.sürekli dik durmak zorundasınız bebişin ayakları bükülmesin diye ama yinede zevkli.ben oldum olası çok hevesliydim kanguruyla bebiş taşımaya hatta burda bile zırt bırt sorup duruyordum kanguru kullanmak için erken mi diye
arkadaşlar bebişim 4 aylık son 3 gündür fışkırır gibi kusuyo..mamayı da kusuyo emdiği anne sütünü de..uykudan uyanıyo yavrum ağlayarak kusup tekrar yatıyo..var mı bi yönteminiz geçirmek için?ve sizce neden kaynaklanıyodur..ateşi,ishali yok..doktorunu aradım getirin ilaç verelim dedi,önemli görünmüyo ama dedi..ben ilaç başlatmak istemiyorum..sizden yöntem bekliyorum..benim gibi olan var mı?
arkadaşlar bebişim 4 aylık son 3 gündür fışkırır gibi kusuyo..mamayı da kusuyo emdiği anne sütünü de..uykudan uyanıyo yavrum ağlayarak kusup tekrar yatıyo..var mı bi yönteminiz geçirmek için?ve sizce neden kaynaklanıyodur..ateşi,ishali yok..doktorunu aradım getirin ilaç verelim dedi,önemli görünmüyo ama dedi..ben ilaç başlatmak istemiyorum..sizden yöntem bekliyorum..benim gibi olan var mı?
bence doktora götür..nettende bak doktor sitelerine..reflü olabılır..arkadaşlar bebişim 4 aylık son 3 gündür fışkırır gibi kusuyo..mamayı da kusuyo emdiği anne sütünü de..uykudan uyanıyo yavrum ağlayarak kusup tekrar yatıyo..var mı bi yönteminiz geçirmek için?ve sizce neden kaynaklanıyodur..ateşi,ishali yok..doktorunu aradım getirin ilaç verelim dedi,önemli görünmüyo ama dedi..ben ilaç başlatmak istemiyorum..sizden yöntem bekliyorum..benim gibi olan var mı?
benımde oglum 3 aya kadar hep mudahale ıle yaptı..arkadaşlar çok mutluyum.kızım artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı.normalde 1 haftadan önce ve müdahalesiz olmazdı.ama şu var ki ferrum ilacına başladıımız zamanlardan itibaren bu durum olmaya başladı .ya ilacın etkisiyle yada düzelmeye başladı bilemiyorum.ferrum kullananlar böyle bir durum farkettiniz mi.bugün hatta 2 kere yaptı :))
hoşgeldın..paylaşımlar guzel oluyor...iyi yaptın geldın..merhaba ben aranıza yeni katıldım benim oğlumda ocak 18 doğumlu inş burdan yararlı bilgiler ediniriz
kızlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadır oğlum sağ göğsümü almıyor şaşırdım ne yapacağım denemediğim şey kalmadı süt azalmaya başladı. ne yapabilirim
hoşgeldiiinmerhaba ben aranıza yeni katıldım benim oğlumda ocak 18 doğumlu inş burdan yararlı bilgiler ediniriz
biberon alıyosa sağ öyle ver canımkızlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadır oğlum sağ göğsümü almıyor şaşırdım ne yapacağım denemediğim şey kalmadı süt azalmaya başladı. ne yapabilirim
canım bende yasadım...hepisi unutuluyorr..hepsıı...yenıden anne olmak ıstıyor ınsan..
hamiel oldugumdan beri dogru dürüs dışarı çıkmadım desem yeri artık bunalım geçircem off evlenmeden önce sadece pazarları evde olurdum evlendim tıkıldım kaldım eve
yarın inş hava güzel olurda gezmeye gideriz bayılcam artık ya :84:
arkadaşlar çok mutluyum.kızım artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı.normalde 1 haftadan önce ve müdahalesiz olmazdı.ama şu var ki ferrum ilacına başladıımız zamanlardan itibaren bu durum olmaya başladı .ya ilacın etkisiyle yada düzelmeye başladı bilemiyorum.ferrum kullananlar böyle bir durum farkettiniz mi.bugün hatta 2 kere yaptı :))
sling muhabbetini uzatmaya gerek yok bence,beğenen alsın,beğenmeyen almasın...
kızıma oyun minderi sipariş ettim bugün markafoniden.çok donanımlı bişey değil ama zaten çabuk sıkılıyor çocuklar böyle şeylerden,çok pahalı bişey almaya gerek görmedim.indirim kuponum vardı bir de iyi oldu
kızlar kafayı yemek üzereyim 1 haftadır oğlum sağ göğsümü almıyor şaşırdım ne yapacağım denemediğim şey kalmadı süt azalmaya başladı. ne yapabilirim