2011 Nisan Anneleri

Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.

Hepinize desteğiniz ve yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.

Canımmm çok sevindim hadi gözün aydın:nazar:Allah inş yüzlerini de görmeyi nasip eder.Dikkat et canım kendine...Canım kaç haftalıktın sen?

Hadi gözün aydınnn :lepi::lepi:

Ayyyyy canım cok sevındım gercekten bak sana demiştik biz dimi pozitif düşüneceksın dıye.allaha cok şükür canım gözün aydın.
ayy canım cok sevındım gercekten.sana söylemiştik biz dimi bak allaha şükürler olsun bebişin iyimiş.gözün aydın.

Canımmm çok sevindim hadi gözün aydın:nazar:Allah inş yüzlerini de görmeyi nasip eder.Dikkat et canım kendine...Canım kaç haftalıktın sen?

çok sağol canım, inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız. benim sat a göre 5+4 görünüyor. doktor haftaya daha net konuşuruz dedi küçükmüş çünkü.

merhaba arkadaşlar çoğunuzun mide bulantıları başlamadığı için yemeklerden filan bahsediyorsunuz. :sinifsinif: ben çooooooook kötüyüm. bulantılar 6 haftadan itibaren başlıyor dediler 6+0 dan bu yana felaket bir durumdayım. herkes haline şükret kusmuyorsun dedi. gerçi bi kısımda kussan rahatlarsın diyor. ama mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum. tatlı, ekşi, acı her şey midemi bulandırıyor. bir gün yediğimi diğer gün yiyemiyorum. bu gün çocuklaın yediği danino ya başladım. ne süt ne yoğurt ne peynir yiyebiliyorum. ceviz kuru üzüm hak getire iki haftada iki kilo vermişim. sayfada yazılanları okumaya çalıştım ama herkes yemekten bahsediyor devam edemedim. hepinize kolay gelsin.

fadikçiğim bebişin iyiymiş. kanama gölü inşallah küçülür ve tamamen biter. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. opuyorumnanaktan

ayy canım cok sevındım gercekten.sana söylemiştik biz dimi bak allaha şükürler olsun bebişin iyimiş.gözün aydın.

evet canım akşamki sözleriniz bana moral oldu ama gerçekten psikolojim çok bozuldu dünkü doktordan sonra. bugün doktorun odasına titreyerek girdim. çok şükür, herşeyin hayırlısı..

evet canım akşamki sözleriniz bana moral oldu ama gerçekten psikolojim çok bozuldu dünkü doktordan sonra. bugün doktorun odasına titreyerek girdim. çok şükür, herşeyin hayırlısı..

Canım sıkma artık canını ohhh mutluluğunu yaşa vallla ne güzell.:lepi:
Darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:

Hanzadem durmunun iyi olmasına sevindim canım. Tam bu dönemler hepimiz için sıkıntılı dönemler, biraz sabredeceğiz.

hadi canım gözün aydınn... ben ne dedim her doktor doktor değil... arada doktorcuklara rast gelmemek lazım.... Allah tamamına erdirsin canım.. sevindim senin adına...

X