- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
kızlar beta hcg değerim 2000 çıkmış
10 gün önce 5,96 idi normal mi sizce
Canım normal tabiiii.Her gün 2 kat artmış nerdeyse...Hadi gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beta hcg değerim 2000 çıkmış
10 gün önce 5,96 idi normal mi sizce
ben hamiş kalmadan önce çok ballı karışımlar yediğim için, şimdi yiyesim yok pek, ama sütümü ihmal etmiyorum.
Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.
Hepinize desteğiniz ve yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.
gözün aydın hanzaadem kucağına da alırsın inşallah
ben de bu akşam 6 da gideceğim doktora
ayy canım cok sevındım gercekten.sana söylemiştik biz dimi bak allaha şükürler olsun bebişin iyimiş.gözün aydın.Arkadaşlar doktordan geldim. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş. Doktorum vajinal ultrasonla bakınca gördü yalnız rahim yapısı biraz farklı imiş o yüzden daha sık kontrole gitmem gerekiyor. Allah hepimize hayırlı, sorunsuz hamilelikler nasip etsin. herşeyin hayırlısı.
Ayyyyy canım cok sevındım gercekten bak sana demiştik biz dimi pozitif düşüneceksın dıye.allaha cok şükür canım gözün aydın.
Canımmm çok sevindim hadi gözün aydınAllah inş yüzlerini de görmeyi nasip eder.Dikkat et canım kendine...Canım kaç haftalıktın sen?
Hadi gözün aydınnn :lepi::lepi:
ayy canım cok sevındım gercekten.sana söylemiştik biz dimi bak allaha şükürler olsun bebişin iyimiş.gözün aydın.
evet canım akşamki sözleriniz bana moral oldu ama gerçekten psikolojim çok bozuldu dünkü doktordan sonra. bugün doktorun odasına titreyerek girdim. çok şükür, herşeyin hayırlısı..
Canım sıkma artık canını ohhh mutluluğunu yaşa vallla ne güzell.:lepi:
Darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:
ben çıkıyorum kızlar gelince görşürüz inşallah
evet canım akşamki sözleriniz bana moral oldu ama gerçekten psikolojim çok bozuldu dünkü doktordan sonra. bugün doktorun odasına titreyerek girdim. çok şükür, herşeyin hayırlısı..
ben çıkıyorum kızlar gelince görşürüz inşallah