2011 Nisan Anneleri

bende önce batıkentte oturuyordum harb iş sitelerinde belki görmüş yada duymuşsundur. 3 gün önce kanamam oldu doktora gittim ve kesemizi gördük şükür kananmada durdu. salı günüde bebeği görcez inş bakalım kısmet

Canım çok geçmiş olsun allah yaşatmasın bir daha inş.Ne güzel kesenizi görmüşsünüz şimdi sıra kalp atışlarında:CüvCüv:

Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...

AA ne güzel hemen hamile kalmışsın
erkenden abi olacak oğlun

Kızlar bi de bişey sorcam yediğinize içtiğinize dikkat ediyor musunuz yani özellikle yediğiniz bişey var mı?Mesela hergün süt veya yumurta gibi şeyler yemeye özen gösteriyor musunuz??

ramazandapek dikkat edemiyorum
çünkü oruç tutabiliyorum
ama akşamları yoğurt tüketmeye çalışıyorum

Ayyy evt çok zor olucak bu sıcaklarda ama havalar değişecekmiş.Ayrıca bebişlerimiz için değer ama de mi...O kadar bekledik onları :emir_bebek:

Değer tabi :asigim: de bulantılar olmasada olur yani :KK1:
Kızlar bi de bişey sorcam yediğinize içtiğinize dikkat ediyor musunuz yani özellikle yediğiniz bişey var mı?Mesela hergün süt veya yumurta gibi şeyler yemeye özen gösteriyor musunuz??

Ben normalde çok çay içerdim öğrendiğimden beri içmiyorum
Sabahları ve akşamları bi bardak süt içiyorum
yarın sabahta haşlanmış yumurta ekliycem kahvaltıma :hulya:
onun dışında ceviz ve bal yicem ama ilk önce hakiki bal getirtmem lazım

kızlar bende de 1-2 gündür yani 6.haftadan itibaren midemde bir gariplik var.
gariplik diyorum çünkü ne bulantı ne kaynama ne ekşimee,
öyle bir karışıyor gibi sadece..
bu yüzden canım hiç bişey istemiyor,2 gündür sadece çorba içiyorum..çorba ve kahvaltıda problem yok,ama yağlı salçalı sebze yemeği görüntüsü
hatta düşüncesi bile bana böö geliyor,
iştahımız açıldı derken birden kapandı işte böylee...
ey hamilelik sen nelere kadirsin,daha ne garip hisler yaşayacağız kimbilir

merhabalar ..ben sinem .. bende 2011 nisan annesi olucam inşallah :) sat-6 temmuz doğum 13 nisan inşallah... şuan 6+3 olduk ve herşey yolunda .. 5 haftalıkken doktora gittim ..keseyide bebişide gördük.. elimde bi fotoğraf:) 4.4 mm lik bi karartı :) benim dünyam .. 27 sinde kalp atışlarını duyucam inşallah ..Allahım hepimize bu mucizeleri kucağımızda görmeyi nasip etsin..

merhabalar ..ben sinem .. bende 2011 nisan annesi olucam inşallah :) sat-6 temmuz doğum 13 nisan inşallah... şuan 6+3 olduk ve herşey yolunda .. 5 haftalıkken doktora gittim ..keseyide bebişide gördük.. elimde bi fotoğraf:) 4.4 mm lik bi karartı :) benim dünyam .. 27 sinde kalp atışlarını duyucam inşallah ..Allahım hepimize bu mucizeleri kucağımızda görmeyi nasip etsin..

Mrb hoşgeldin Sinem.Ne güzel bebiş görünmüş hadi hayırlı olsun.Rabbim inş bizlere de nasip eder bebişi görmeyii de kalp atışlarını duymayı da AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

Hoşgeldin sinemis opuyorumnanaktan Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
ne güzel keseyide görmüşsün :nazar:

Değer tabi :asigim: de bulantılar olmasada olur yani :KK1:

Ben normalde çok çay içerdim öğrendiğimden beri içmiyorum
Sabahları ve akşamları bi bardak süt içiyorum
yarın sabahta haşlanmış yumurta ekliycem kahvaltıma :hulya:
onun dışında ceviz ve bal yicem ama ilk önce hakiki bal getirtmem lazım

Anladım canım ben de sütü sevmiyorum pek yaa ne yapacağız bilmiyorum.Yumurta yemeye çalışıyorum iştee.Yaa hakiki balı nerden bulucaz???Yani bi yöreden falan mı getirteceksin??

Anladım canım ben de sütü sevmiyorum pek yaa ne yapacağız bilmiyorum.Yumurta yemeye çalışıyorum iştee.Yaa hakiki balı nerden bulucaz???Yani bi yöreden falan mı getirteceksin??

Sütü sevmiyorsan burnunu kapatıp bi dikişte soğuk soğuk iç hiçbişi anlamıyorsun kaydirigubbakcemile5

Ben Rize'den getirticem

kızlar bana biraz anlattılar, netdede okuyorum. Salam,sosis, sucuk kesinlikle çiğ yemek yok, yerseninz çok iyi pişecek, özellikle etler çok iyi bişecek. çiğ bebeğe çok zararlıymış, elinizi dokununca ete ve tahtaya , bıçağa başka yemeğe geçmeden iyice yıkayın. katkı maddeli ürünler uzak durun, ketçap, mayonez, pizza, hazır çorbalar. hergün süt için, badem, ceviz, fındık yeyin, yeşil sebzeler, semiz otu çok önemli, aslında bulabilsek omega3 açısından balık. meyve yeyin, çay açık günde 2 bardak içiyorum. hemşire yemekten 2 saat sonra dedi ama, kahvaltıda mecbur 1 açık içiyorum. doktor oruç tutmamamı söyledi. Su günde 10-12 bardak için mutlaka, süt, peynir bunlarda önemli.şimdilik bunlar aklıma gelenler.
hayırlı olsun canım. bende 27 sinde gidecem doktora, ufaklığın kalp atışlarını duyacam inşallah.

günaydın güzel nisan anneleri

sabah hastaneye gittim kan verdim
bütün testleri
hemogram biyokimya
beta hcgi, t3, t4, tsh hepsi için kan verdim
öğleden sonra alıcaz sonucu
akşam 6 da kadın doğum doktoruma gideceğim.

inşallah sonuçların iyi çıkar,bir problem yoktur kelebik opuyorumnanaktan
benden de dün istedi dr.bu tahlilleri yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı...
zaten ben hamilelik önceside bir çoğunu yaptırmıştım..
benim kanım biraz düşük ama dr.gebelik için çok riskli değil dedi..bakalım...

çok uyuyanında kızı olacak derler.... Benim kızmı acaba... Aaa listeye beklediğimiz cinyeti ekleyelim sonra bakalım içimize doğanla gerçek bir olucak mı??? Cinsiyetler ne zaman belli oluyor???
yaa,benimde hep uyuyasım var,işyerinde zor duruyorum..
sizler olmasanız işimiz de biraz az direk uyurum...
sabah kalkmak istemiyorum,kızım olsun çok istiyorum ama önce hayırlısı,sağlıklı olsun da,hepsi bir,meleklerimiz bizim...:emir_bebek:

cinsiyetler 12.haftadan itibaren belli olmaya başlar.

aaa ben 16. haftadan itibaren diye biliyordum..bak 1 ay kazandık kaydirigubbakcemile3

zaten yarım yağlı içiyorum canım kızlar bu arda dere otunda sütten bile daha çok vitamin varmış bide bal ve ceviz ilk 3 ay

bende y.yağlı içerim hep,sadece küçük süt içtiğim zaman tyağlı oluyor..
evet özellikle ceviz çok faydalı bebeğin nöral sistemi oluşuyor bu haftalardan itibaren

merhabalar güzel nisan anneleri
inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.bugün biz 7.haftaya başladık.pzt dra gideceğim bakalım neler duyup göreceğiz.aşırı mid bulantısı çekiyorum açken miden yanıyor yedikten sonrada aşırı bulantı.çok fazla çıkarma ihtiyacı duyuyorum iş yerinde çok sorun yaşadım sürekli wcdeyim.izin aldım 2gündür evdeyim pztda rapor almayı düşünüyorum.
tatlişoğlum yaşım 27 59 kg+1kg(7.haftada) eklersen bu bilgilerimi sevinirim.

duyguş hoşgeldin..Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Allah kolaylık versin ne diyelim,henüz bende okadar rahatsız edici değil ama belki dinlenirsen iyi gelir

kızlar bana biraz anlattılar, netdede okuyorum. Salam,sosis, sucuk kesinlikle çiğ yemek yok, yerseninz çok iyi pişecek, özellikle etler çok iyi bişecek. çiğ bebeğe çok zararlıymış, elinizi dokununca ete ve tahtaya , bıçağa başka yemeğe geçmeden iyice yıkayın. katkı maddeli ürünler uzak durun, ketçap, mayonez, pizza, hazır çorbalar. hergün süt için, badem, ceviz, fındık yeyin, yeşil sebzeler, semiz otu çok önemli, aslında bulabilsek omega3 açısından balık. meyve yeyin, çay açık günde 2 bardak içiyorum. hemşire yemekten 2 saat sonra dedi ama, kahvaltıda mecbur 1 açık içiyorum. doktor oruç tutmamamı söyledi. Su günde 10-12 bardak için mutlaka, süt, peynir bunlarda önemli.şimdilik bunlar aklıma gelenler.

Ayyy canım süper oldu bunlar valla.Hemen kaydediyorum ben bunları:lepi::lepi:

landsarc;14784635[COLOR="green" .!.:
yaa,benimde hep uyuyasım var,işyerinde zor duruyorum..
sizler olmasanız işimiz de biraz az direk uyurum...
sabah kalkmak istemiyorum,kızım olsun çok istiyorum ama önce hayırlısı,sağlıklı olsun da,hepsi bir,meleklerimiz bizim...:emir_bebek:
[/COLOR]
QUOTE]

Aynen canım yaa uykuya eğilim bende de var.Kafamı koydum mu gözler kapanıyoo hemen günün hangi saatinde olursa olsun:bbo:

Ayyy canım süper oldu bunlar valla.Hemen kaydediyorum ben bunları:lepi::lepi:
aklıma geldikçe yazarım canım, bunları bana sağlık ocağında anlattılar. Ayrıca içinde folik asit bulunan multivitamin kullanıyorum ben, doktor yazdı elevit, bebeğin beyin ve sinir gelişim açısından önemli diye. Bu gün içmeyi unuttum.

Anzer balı, kestane balı, çiçek balı olabilir yada hepsinden biraz isteyebilirimc

ben hamiş kalmadan önce çok ballı karışımlar yediğim için, şimdi yiyesim yok pek, ama sütümü ihmal etmiyorum.

merhaba,hoşgeldin sinemis a.s.
senin satla benimki arasında 1 gün var ama d.tarihi aynı 13 nisan..
keseyi erken görmüşsünüz maşallaah :nazar:
biz 6+1 de keseyide kalp atışlarını da gördük,dinledik...4,6mm.di.
seninki maşallah iyi gelişmiş :emir_bebek:

Son düzenleme:
aklıma geldikçe yazarım canım, bunları bana sağlık ocağında anlattılar. Ayrıca içinde folik asit bulunan multivitamin kullanıyorum ben, doktor yazdı elevit, bebeğin beyin ve sinir gelişim açısından önemli diye. Bu gün içmeyi unuttum.
QUOTE]

Tmm cnaım süper olurrrkaydirigubbakcemile5
Ben de folicplus kullanıyorum günde 3 tane...Onda da vitamin desteği var sağlık ocağındaki doktor bunu yazdı bana...

merhaba,hoşgeldin sinemis a.s.
senin satla benimki arasında 1 gün var ama d.tarihi aynı 13 nisan..
ben 6+2 deyim sen 6+3 nasıl oluyor anlamadımfisfisfis
keseyi erken görmüşsünüz maşallaah :nazar:
biz 6+1 de keseyide kalp atışlarını da gördük,dinledik...4,6mm.di.
seninki maşallah iyi gelişmiş :emir_bebek:
ne güzel cnm ya darısı bizim başımıza ben keseyi gördümde bebişi ve kalp atımı için salıyı bekliyoruz inş bende görür mutlu mutlu anlatırım

X