- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...
Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...
Tamam, görebilirsin inşallah kaydirigubbakcemile5
Evet Limon + Bal + ılık su benimde boğazıma çok iyi geliyor. hatta bu kış hersabah bi bardak içmeyi düşünüyorum, gripten de koruyor kaydirigubbakcemile2
Çok sağolun canım alım hemen notumu.Bal ılıksu ve limon yerimsenibenyerimseniben
Hakiki bal olursa daha iyi olur hem bebeğiede faydalı olur
ama tabi bunuda doktora sormak lazım hergün limon tansiyonumuzu düşürebilir
aklıma gelmişken bunuda not alayım doktora gidince sorarım :ecrin_bebek:
Ayy biz ne yapacağız böylee bu 9 ay...Sürekli bi soru bi tereddüt valla doktor odasına almayacak.ohaoldumsmile
Kızlar bende bulantı falan yok.Öyle çok bulantısı olan var mı?Biraz erken de mi?
8.haftalarda başlıyormuş herhalde tabii herkeste olacak diye bişey de yok
denizcim 2 gün öncesine kadar yoktu bendede ama 2 gündür sabahları çok fena oluyo. sende ankaradanmışsın neresinden
ayy kızlar 2 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum kendimi lavaboya zor atıyorum ayy ne zormuş allah sürekli bulantısı olana yardım etsin
Kızlar bende bulantı falan yok.Öyle çok bulantısı olan var mı?Biraz erken de mi?
8.haftalarda başlıyormuş herhalde tabii herkeste olacak diye bişey de yok amaCADIARZU
Canım sen kaçıncı haftadasın?Valla inş bu mide bulantıları bizi zorlamaz.
Canım siteye üye olurken annemlerin yanındayım Ankarada o yüsden öyle kaydettim...
kızlar bende bulantı falan yok.öyle çok bulantısı olan var mı?biraz erken de mi?
8.haftalarda başlıyormuş herhalde tabii herkeste olacak diye bişey de yok amacadıarzu
6+5 cnm sen ?
Geçmiş olsun :sinifsinif: kaç haftalıktın ?:
6+5 cnm sen ?
hıımm anladım ben ankara etimesguttayım annenler buraya yakın mı? ben6+5 teyim bugün seninki nekadarlık?
4+4 teyim ben, genelde bulantılar 6. haftada başlıyormuş Allah yardımımız olsun sıcaklara da bulantı hiç çekilmez ya :sinifsinif:
bende önce batıkentte oturuyordum harb iş sitelerinde belki görmüş yada duymuşsundur. 3 gün önce kanamam oldu doktora gittim ve kesemizi gördük şükür kananmada durdu. salı günüde bebeği görcez inş bakalım kısmetAnnemler Batıkentte canım.
Benim daha küçük teyzesi 4+5 teyiz biz.Sen kese ve kalp atışları için doktora gittin mi canım??olumunekankayizsmile