maşaallah kızına,kakasına bile erkencanım çişine sabret ben iki yaşına kadar kullanmayı düşünmüyorum lazımlık şimdi sadece oğlum kaka mı yaptın diyorum birde gaz çıkarınca anne bırt diyor:)
maşaallah canım nemimkide herdediğimi anlıyortekrarlıyor kelime haznesi epey gelişti hemen hemen her şeyi söylüyor ama dediğin gibi çok yaramaz artık hiç dinlemiyor nasıl terbiye vereceğimi şaşırdım,bizim dişimizde dört ön diş üç alt ön diş iki de azı dişimiz oldu biri altta biri üstte,geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun düğünüz hayırlı olsun,taş için en önemlisi bol bol su içmek daha çok küçük erir merak etme
kahvaltıda arada bir ydum su veriyorum başkabir şey vermiyorum zaten içmiyor suyu yeni içiyoriyumurtyı az pişmiş hiç vermedim güvenemiyorum peynir labne olur ben hala veriyorum normal peynirde veriyorum labneyi genelde yumurtasını yemek istemeyince ona katıp veriyorum,eğer sütden olsaydı taş benim oğlumda kesin olmalıydı Allah korusun var mı bilemiyorum ama belirtileri neydi nasıl anlaşıldı
ilginç tarafı hiç belirti olmadı kan ve idrar testi yaptırayım dedim doktorumda 12. ayda tüm bebeklere yapıyoruz dedi orada idrarda enfeksiyon çıktı sonra antibiyotik kullandık 1 hafta sonra da tekrar tahlil yaptıracaktık tatile rastladı oradaki doktorda hem idrar tahlili yaptrın hem de böbrek filmi çektirin dedi idrar enfeksiyonu olan bebeklere ikisini de istiryoruz dedi orada çıktı normalde ateş yaparmış idrarda kan olurmuş öyle bir şey olmadı
şimdi idararda kalsiyuma filan bakıyorlar çok fazla sütlü ürünler kullanmasından dolayı mı diye
ama suya alıştır bence benim kzım da hiç su içmezdi yazın başında başladı taş çıktı çıkalı
inşallak Allahın izniyle atlatıcaz
hayırlı olsun canım Alllah yardımcın olsun