2011 Nisan Anneleri

Canım su çiçeğini söyledim listede yok dedi hemşire, hepatitede iki yaşına gün verdi benimkide ağızdan koldan bacaktan oldu bunlardan biri hepatit mi oluyor acaba?

su çiçeği özel aşı cnm hastanede olduk sağlık ocağı yapmıyor. bence hemen yaptır geçmesin vakti
hepatit a önceden 2 yaşında özelde yapılıyormuş şimdi devlet kapsamında sağlık ocaklarında da yapılıyor 2. dozu 2 yaşında olacak. sor istersen hemşirene cnm veya aşı kartına işaretlemiştir hangisini yaptığını

Son düzenleme:
nasılsınızzzz? bızde asılarımızı olduk ama ıkısınıde kollardan olduk bacaktan vurulmadık neden kı acaba? bı kac kısıye daha sordum bazısı kol ve bacak bazısı ıkı kol neden farklılık oluyor kı? ası sonrası bı kızerıklık yada ates olmadı cok sukur....

eflalım su cıcegı asısı ozel ası oldugu ıcın lıstede gozukmez saglık ozagında..hastaneye doktoruna sorabılırsınn.. neyse kızlar herkese hayırlı gecelerr bebıslernızı opun..

bende bilmiyorum cnm biz bacaktan olduk

selam kızlar neler yapıyorsunuz oğlumla hafif bir soğuk algınlığı geçiriyoruz omun dışında iyiyiz kızlar ben bir daha hamile kalmak istiyorum bu duygunun önüne geçemiyorum oğçlum çok yaramaz ama kayınvaldemgil çok yardımcı oluyorlar arayıda açmak istemiyorum ama sezaryen için risk olur mu benim sinirler dayanır mı bilemiyorum

selam kızlar neler yapıyorsunuz oğlumla hafif bir soğuk algınlığı geçiriyoruz omun dışında iyiyiz kızlar ben bir daha hamile kalmak istiyorum bu duygunun önüne geçemiyorum oğçlum çok yaramaz ama kayınvaldemgil çok yardımcı oluyorlar arayıda açmak istemiyorum ama sezaryen için risk olur mu benim sinirler dayanır mı bilemiyorum

cnm nickden hatırlayamadım. facede var mısın bilmiyorum ama bende 2.ye hamileyim daha çok yeni enim oğlumda çok hareketli ama rabbim sabrını veriri diyorum

cnm nickden hatırlayamadım. facede var mısın bilmiyorum ama bende 2.ye hamileyim daha çok yeni enim oğlumda çok hareketli ama rabbim sabrını veriri diyorum

facede yokum, hayırlı olsun bebeğin planlı mı oldu benim sinirlerim çok yıprandı başka meselelerden oğlum kaynaklı değil, yaş 29 ikinci olana kadar otuzları görücem yaş ilerledikçe tahammül azalıyor niyetim varda bu durumu yaşayanların fikrini merak ediyorum

Son düzenleme:
benimde kayınvalidem bakıyor ve bende 5 aylık hamileyim sezeryanlıyım bişey olmaz merak etme bakan varken düşünme derim benimde başlarda pek ii değildi oğlum 19 aylık tam araları 2 yaş olacak 2013 nisan annesi olacağım allah sabrını verir

yine nisan annesi olacaksın ne güzel sen çalışıyorsun galiba ben çalışmıyorum eki kilo durumun nasıldı ben hamilelik öncesi kiloma inemedim 66 kiloyum bu kiloyla nasıl olur bilmem,cinsiyeti belli oldumu ilk hamileliğndeki sıkıntıları yaşadınmı bu farklı mı

evet çalışıyorum canım cinsiyeti kız allah bağışlarsa bi oğlan bi kız olacak bu baya zorluydu ama bulantım çok oldu geçti şükür şimdide dişim ağrıyor kilomu verememiştim ama üç kilo aldım şimdiye kadar 5 aylığım dikkat ediyorum bunda diğerinde 30 kilo alınca gözüm korktu herşey yolunda şükür

evet çalışıyorum canım cinsiyeti kız allah bağışlarsa bi oğlan bi kız olacak bu baya zorluydu ama bulantım çok oldu geçti şükür şimdide dişim ağrıyor kilomu verememiştim ama üç kilo aldım şimdiye kadar 5 aylığım dikkat ediyorum bunda diğerinde 30 kilo alınca gözüm korktu herşey yolunda şükür

Allah bağışlasın canım,tabi birde işin bulantı vs boyutu var benim ilkinde bulantım yoktu tiksinme vardı sadece öyle zorda geçmedi hamdolsun hamileliğim ama doğduktan sonra oğlum çok zorladı her anlamda bu tür sorunlar olabileceğinide düşününce oğlumla nasıl ilgilenrim diyorum zaten sabrım yok sonrada her şey planlı olmaz bizim planımız varda Allah'ın da bir planı var diyorum kendi kendime birde diş demişsin bende oğlum doğdu doğalı dişçiye gidicem dişlerim berbat oldu diş eti çekilmesi var yakında düşücek dişlerim bugün yarın derken kaldı hamile kalmadan hem dişe hem kadın doğuma gitmem lazım ama nerde ..hep ihmal ediyorum , ben ilkinde 18 kilo aldım 13 kilo verdim şimdiye kadar sen dikat ediyorsun ne güzel ben biraz zor ederim alıştım yemeye:)hayırlısı olsun artık bilgi verdiğin için sağol.

facede yokum, hayırlı olsun bebeğin planlı mı oldu benim sinirlerim çok yıprandı başka meselelerden oğlum kaynaklı değil, yaş 29 ikinci olana kadar otuzları görücem yaş ilerledikçe tahammül azalıyor niyetim varda bu durumu yaşayanların fikrini merak ediyorum

ewt cnm planlı bi hamilelik oldu istediğim ilk ay hamiş kaldım çok şükür :) bende 25 yaşındayım. 3 bebiş istiyorum allah nasip ederse 30 a kadar doğuruyum bitsin diyorum :)

ewt cnm planlı bi hamilelik oldu istediğim ilk ay hamiş kaldım çok şükür :) bende 25 yaşındayım. 3 bebiş istiyorum allah nasip ederse 30 a kadar doğuruyum bitsin diyorum :)

Maşaallah canım ne güzel sen 25 sin ben 29 bu durumda hemen yapmak lazım:) şimdilik üçüncüye bir şey diyemem her şey nasip bakıyım bugün eşimle konuşmaya çalışıcam aksilik olmazsa o ister zaten ona kalsa 10 tane olsun:)

Eşimle konuştum erken olduğunu düşünüyor hem sen toparlan sinirlerin çok yıprandı diyor hem de oğlumuz daha çok küçük sevgisi bölünmesin diyor hamileyken onla ilgilenmen zor olur diyor bende iki yaşına kadar bekleyelim dedim 4ay var yani bu sürede inşaallah hem biraz kilo veririm hem oruç borcum var malum hamilelikte emzirirken tutmadım onları tutmaya çalışırım benden böyle yani hanımlar.

kızlar merhaba
uzun zamandır internetim çalışmıyordu nihayet girdim
hamile arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum allah en yakın zamanda bana da nasip etsin inş isteyen herkese
yani ben düşünüyorum 2 aydır doktora gidiyorum ilk gittiğimde kızını emzirmeden kes dedi onu hallettim çok şükür diğer ayda gittiğimde kist varmış ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay kist yok olursa tedaviye başlıycam allahın izniyle dondurulmuş embriyolar var onunla deniycez kısmet
bu arada kızımdaki taş duruyor geçende sintigrafi çektirdik bayağı zor oldu damar yolu açılana kadar kendini yırttı 4. denemede hastaneden hemşire geldi açtı çok şükür böbrekte herhangi bir tahribat yapmamış maşallah diyeyim herhangi bir şey de yapmıyor öyle duruyor orada ilaç kullanıyoruz erimesi için mart başına kadar kullanıcaz inş erir
bu arada kızlar bebişlerimiz baya dillendi
sizinkiler napıyor
benim kız 10 a kadar sayıyor gerçi dokuzu atlıyor :)
acıdı, korktum, yoruldum, bozdu gibi şeyleri de söylemeye başladı, hele pepenin annem şarkısı yok mu pek hoş oluyor söyleyince sizinkiler nasıl merak ettim.
ben çıkıyorum görüşürüz

kızlar merhaba
uzun zamandır internetim çalışmıyordu nihayet girdim
hamile arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum allah en yakın zamanda bana da nasip etsin inş isteyen herkese
yani ben düşünüyorum 2 aydır doktora gidiyorum ilk gittiğimde kızını emzirmeden kes dedi onu hallettim çok şükür diğer ayda gittiğimde kist varmış ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay kist yok olursa tedaviye başlıycam allahın izniyle dondurulmuş embriyolar var onunla deniycez kısmet
bu arada kızımdaki taş duruyor geçende sintigrafi çektirdik bayağı zor oldu damar yolu açılana kadar kendini yırttı 4. denemede hastaneden hemşire geldi açtı çok şükür böbrekte herhangi bir tahribat yapmamış maşallah diyeyim herhangi bir şey de yapmıyor öyle duruyor orada ilaç kullanıyoruz erimesi için mart başına kadar kullanıcaz inş erir
bu arada kızlar bebişlerimiz baya dillendi
sizinkiler napıyor
benim kız 10 a kadar sayıyor gerçi dokuzu atlıyor :)
acıdı, korktum, yoruldum, bozdu gibi şeyleri de söylemeye başladı, hele pepenin annem şarkısı yok mu pek hoş oluyor söyleyince sizinkiler nasıl merak ettim.
ben çıkıyorum görüşürüz

Canım inşaallah ikincide nasip olur kızında bir an önce kurtulur o taştan,benimkide 10 a kadar sayıyor bebenin söylediği şarkı varya onu söylüyor bana beni sevdiğini söyle:) iki ekmek aldımı söylüyor genelde tekrar ediyor şarkılarını istediklerini rahatlıkla anlatıyor cümle kuruyor kelime dağarcığı epey geniş, benimki çok yaramaz seninki nasıl baş edemiyorum artık birde iyice hırçınlaştı,ha birde şu meşhur şarkı var ya onu çok seviyor gangamstiyle mı neyse işte:) birde komik söylüyor gamgamnay diyor aç aç diyor ah ah ilahiyle büyüttüm oğlumu şimdi şarkı delisi oldu:)

Canım inşaallah ikincide nasip olur kızında bir an önce kurtulur o taştan,benimkide 10 a kadar sayıyor bebenin söylediği şarkı varya onu söylüyor bana beni sevdiğini söyle:) iki ekmek aldımı söylüyor genelde tekrar ediyor şarkılarını istediklerini rahatlıkla anlatıyor cümle kuruyor kelime dağarcığı epey geniş, benimki çok yaramaz seninki nasıl baş edemiyorum artık birde iyice hırçınlaştı,ha birde şu meşhur şarkı var ya onu çok seviyor gangamstiyle mı neyse işte:) birde komik söylüyor gamgamnay diyor aç aç diyor ah ah ilahiyle büyüttüm oğlumu şimdi şarkı delisi oldu:)

sağol cnm benimki daha çok karıştırıcı. heryeri karıştırıp döküp saçmak istiyor artık bazen baş edemiyorum bırakıyorum hayırdan da anlamıyor heponunla oturup oyun oynamamı istiyor yere oturuyor "anne otursun "diyor o şarkıyı benim kızda seviyor zaten hep müzik çalsın tv de istiyor hemen oynamaya başlıyor ilahiyle şarkıyı ayırt edemiyor hepsinde oynuyor bir de bu aralar cep telefonuna taktı müzik aç oyun aç nasıl bu telefondan kurtarıcaz bilmemem zararlı . sen veriyormusun cep telefonu
bir de tembel çocuğu söylüyor, pepenin bu bunun aynısı şarkısını söylüyor pepenin çok yararlı bir çizgi film olduğunu düşünüyorum
Allah sağlıklarını versin hepsinin

sağol cnm benimki daha çok karıştırıcı. heryeri karıştırıp döküp saçmak istiyor artık bazen baş edemiyorum bırakıyorum hayırdan da anlamıyor heponunla oturup oyun oynamamı istiyor yere oturuyor "anne otursun "diyor o şarkıyı benim kızda seviyor zaten hep müzik çalsın tv de istiyor hemen oynamaya başlıyor ilahiyle şarkıyı ayırt edemiyor hepsinde oynuyor bir de bu aralar cep telefonuna taktı müzik aç oyun aç nasıl bu telefondan kurtarıcaz bilmemem zararlı . sen veriyormusun cep telefonu
bir de tembel çocuğu söylüyor, pepenin bu bunun aynısı şarkısını söylüyor pepenin çok yararlı bir çizgi film olduğunu düşünüyorum
Allah sağlıklarını versin hepsinin

Canım benimkide karıştırıyor her yeri mutfak dolapları kitaplarım her yeri bantladım öye komik duruyor ki, aynen onunl aoynamamı istiyor hep ben zaten hep yerlerdeyim koltuğa otursam kalk kalk anne gel gel diye kucağıma çıkıyor zaten koltuk tepelerinde zıplıyor bir yerini kıracak diye korkuyorum,benhiç telefon vermedim verdirmedim istiyor ama hayır diyorum eline vermedim hiç abur cuburda daha benimki çikolata vs bilmez arada ağzına verenler olmuş benden gizli yakaladım zaten:) bencede pepe faydalı hem onlar için he bizim için hiç değilse onu izlerken iş yapabiliyoru:) gerçi onda bile illa bir kalkıp evi dolaşır:)

selam kızlar.. çoktan beri bende girmiyodum okudum biraz yazdıklarınızı hamile olan arkaaşlar var hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah.. bnde 2yaşını şöyle 2-3ay geçtikten sonra olsamı acaba diyorum biyönde de erken gibi geliyor bebeklik dönemi zor geçti korkuyorum biraz.. size bişey danışmak istiyorum kızım 2-3aydır yediği şeyler hep aynı yoğurt çorbası pilav makarna balık sabahta sadece yumurta yiyior bide krem beyaz peynirin çikolatasını aldım ondan 2-3çay kaşığı ekmeksiz sütü hiçbi şekilde içiremedn yoğrt peynir yok yatarken sütle arı mama yapıyorum onu yiyor sizce doktora götürmelimiyim?? birde konuşması çok az anne baba dede fu (su) bikaç kelime ama söylediğim herşeyi anlıyor gerçi çocuk gelişim uzmanına gidiyoruz normal diyor..

X