2011 Nisan Anneleri

nasılsınz kızlar benım kızım hastaydı bu ara bırde dışler zorluyor galıba aç aç gezıyor bışe yedıremıyorum iştah felan kalmadı delı edıyor benı

canm ben karnini doyuruyorum mutlaka cikmadan once.zaten ciksam bile en fazla 2 saat kaliyoruz.oglumun yemek ve uyku duzenine gore ayarliyorum herseyi.mecburen cikilmasi gerekiyoosa yanima mamasini yapip aliyorum biberonla.cantamizin soguk ve sicakligi muhafaza eden bolumleri var.orda sakliyoum.

canım yeni bebeğine sepet beşik al sallanır böylelikle park beşiğin küçükleri varda sallanmasını ben beğenmiyorum

bu da doğumgünü hediyemiz bayılıyor.Eki Görüntüle 374932

çok güzelmiş oğlunda hediyeside
nasılsınz kızlar benım kızım hastaydı bu ara bırde dışler zorluyor galıba aç aç gezıyor bışe yedıremıyorum iştah felan kalmadı delı edıyor benı

geçmiş olsun canım

alt iki dişi var bayağıda alt tarafı ısırıyor bir de üstekiler olsa napıcaz bilmem sağol cnm evet dediğin gibi hayır ah uf yaptıkça gülüyor oyun gibi algılamaya başladı artık
çok geçmiş olsun ara ara iştahsızlık oluyor dişte olabilir

kızlar dün pikniğe gittik 3 aile. kızıma ve tabii bana da çok iyi geldi yoksa eşim piknik işini hiç sevmez gitmez de. kızım bi ara otları koparıp ağzına atmaya çalışıyordu çok hoştu
ama gece gözleri kapalı ağlamaya devam ediyor bir de dün gece ani bir ağlayış yaptı hani ani ve bağırır tarzda ağlayınca diş olabilir derler acaba diş mi gelicek bekliyoruz bakalım

sole bakalımmm ne yedırdınn pıknıkte bebegıne :)))

sole bakalımmm ne yedırdınn pıknıkte bebegıne :)))

geçmiş olsun,acil şifalar...
sorma canım yaaa bizim de bu akşam bir ağlama krizi tuttu,tam uyuttum dedim 10 dk sonra yeniden bağırarak uyandı ve ağlamaktan kustu,üstünü değiştirdim ama yine susturamadık,son çare gece vakti dışarı çıktık arabayla bir-iki tur atınca sakinleşti,halen uyanık kaçta uyutabilirim bu gece bilmiyorum,sanırım yine diş geliyor,biraz ara verip nefes alsaydık...

biz normal termosların küçünden aldık.daha ucuz.yaklaşık 1 su bardağıalıyor.onun 1 boy büyüğünden de aldık.çok rahat.çantada taşıması da kolay.

slm kızlar bende birşey sormak istiyorm kızım biberon almıyor ya böyle bir durum yaşayan varmı nasıl alıştırabilirim geceleri uykuda denedim kaç sefer ağzına değer deymez kaçıırıyo ağlıyo gündüz su koydum biberona öyle suyu içiyor oynuyor ama süt veya mama koyunca içmiyor istemiyor hala emziriyorum ama tek göğüs günde 2kez anca emiyor gecede iki veya 3 yeterlimi sizce? bana göre az geliyor süte alıştırmak istiyorum ama nasıl yapıcam biberon almadan bilmiyorum..

Bi ara benim kızım da almamıştı canım şutum çekilirse napayim diye korkmuştum gündüz neyse de gece emmezse biberon lazım benimki de gece almiyordu uğrasa uğrasa gündüz uğraştık alıştı gece de uykusunun en derin yerinde ver..emziğin ucuna tatlı bı seyler sürmeyi deneyebilirsin..gündüz illa süt içmesini istiyorsan fincanla icmeye alistirabilirsin..artık büyüdüler..fincan ya da bardakla icer ama gece bilmiyorum iste..

1 yaş aşımızı olduk geldık:) hastalıktan dolayı kızım 200gr vermış çok uzuldum dr dışten iştahsızdır bır hafta 10gun bulur ıştahın yerıne gelmesı dedı.

yok canm gündüz sorun değil de gece alışsa çok ii olacak ya dışarı çıktığımzda da herşeyi yediremioruz sonuçta biberon kolaylık oluyo inşallah alıştırabilirim bakalım

1 yaş aşımızı olduk geldık:) hastalıktan dolayı kızım 200gr vermış çok uzuldum dr dışten iştahsızdır bır hafta 10gun bulur ıştahın yerıne gelmesı dedı.

maşallah 1 yaşını doldurdu demekki inş. fazla rahatsızlığı olmaz.. benm kızında alt dişlerde iştahı tamamen gtmişti hiçbişey yedirememiştim başkada dişimiz çıkmadı daha korkuyorum gene öyle olucak die.. doğum gününü nasıl yaptın cnm fikir olsun bizede..

canım yeni bebeğine sepet beşik al sallanır böylelikle park beşiğin küçükleri varda sallanmasını ben beğenmiyorum

geçmiş olsun canım

evet ben de onlara baktım ama çok küçük geldi gözüme çok kısa süreli kullanım için gibi.karyoladan sonra hiçbiri içime sinmiyor ne yapıcam bilmıyorum bakalım

canım ya kıyamam ona insan ağlayınca eli ayağı dolaşıyor.inşallah en kısa sürede geçer sıkıntısı.

ne emerse o kardır ama emmesi oyun gibi 2 emip bırakıyorsa bu emme yeterli olmayabilir tabii ki;sen denemekten vazgeçme,hevesini kırmak istemem ama 1 yaşından sonra biberona alışması oldukça zor geliyor bana,denemelerinin yanında az geldiğini düşünüyorsan kahvaltısına,çorbasına verdiğin uygun yemeklere süt ya da devam sütü ekleyebilirsin,bir de her bebek biberon almıyor zaten,jojopun da dediği gibi uykunun en derin zamanı alması için en uygun zaman ve artık bardakla ,fincanla çok rahatlıkla içebiliyorlar,ya da sulukla şansını deneyebilirsin,kolay gelsin canım

geçmiş olsun,canını sıkma canım, o iyi olsun annesi hemen toparlanır güzel kızım
canım ya kıyamam ona insan ağlayınca eli ayağı dolaşıyor.inşallah en kısa sürede geçer sıkıntısı.
amin canım ,bugün de mızmızdı öğlen uykusu akşama kadar sarktı,19:30da uyandı gece kaçta yatacak bakalım,anlaşılan bu günler yine huysuzluk günlerimiz

Son düzenleme:

annemde olduğum için doğum günü konusunu kaçırdım biraz....kopya çekerim planlarından belki canım

çileğin karyolası sallanmıyo diye almadım ama halısını düşünüyorum bebeklere uygun halılardanmı acaba

bu da doğumgünü hediyemiz bayılıyor.Eki Görüntüle 374932
çok tatlı maşallah

geçmiş olsun canım benim oğlumda hasta bugun doktora götürdük diş olabilirmiş ateşi var

evet ben de onlara baktım ama çok küçük geldi gözüme çok kısa süreli kullanım için gibi.karyoladan sonra hiçbiri içime sinmiyor ne yapıcam bilmıyorum bakalım

park yataklar kullanışlı bizim gibi sallamaktan bozan birilerii olmadıkça...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…