2011 Nisan Anneleri

öyle her işi en iyi bilenler çoktur malesef,maşallah kuzunuza,Allah sağlık versin takmayın
kızlar bebeğiniz isal ken nsıl beslıyorsunuz?
öncelikle refloru mutlaka tavsiye ediyorum,bol su,patates ve pirinç ağırlıklı çorba,yoğurt ve havuç suyu,bisküvi yağlı olduğu için bırakılması tavsiye ediliyor,geçmiş olsun canım
evet zannederim benim kilodan böyle her bebek farklı oluyor tabii
sakkucuk 10. ay kilosu 10.200 dü
10. ay bitimini sormuştum canım yani 2-3 hafta öncesini...
canım ben de onun tabağına,kraker,bisküvi,bazen küçük doğranmış muz,haşlanmış makarna koyuyorum,dediğin gibi üstü berbat oluyor,yiyecekler saniyade tabağın dışına çıkıyor zaten,ama alışsın diye koyuyorum

kızlar nasılsınız ne zamandır uğrayamadım raporluyum yatıştayım ahala bi değişiklik yok ama risk az da olsa azaldı şükür.yeni sıpam da erkek geliyor bu arada:))bana kız haram diyorum:)
oğluşumun da geçen hafta doğumgünüydü teyzeleri 2 kere parti yaptık bi arkadaşlara bi anneanne dedelere.çok güzel oldu. yavrum benim.artı çok güzel anne diyor hatta bir üstüne basışı var allahım bayılıyorum ve 1 haftadır garip ama anneanne diyor anneme:) ama hala baba ve dede yok ısrarla:) 1 ayda da tam 4 diş çıkardık 5.geliyo gibi bakalım. bizim kilomuz geriden gelyo 9 kılo 75 cmz ama şükür sağlıklıyız alt sınır da olsa biz şubatta doğanları yakaladık bizim mucizemizle.herkes iydir umarım.

geçmiş olsun canım,maşaallah kuzuna Allah nice huzurlu,mutlu yaşlar versin,2. oğluşun da hayırlı olsun tatlım...

merhaba kizlar bebeklerinizin yurumesi icin bisey soyleyim belki batil inanc gelebilir ama benim oglum iki hafta icinde yurumustu.iki bacagina kirmizi ip baglayin camasir ipi baglar gibi,dis kapiya cikip bebeginizi ayakta tutup 3 kulfu bir elham okuyun ve arkanizi donup bebeginizi yuruterek arkaniza bakmadan iceri yurutun bende ise yaradi darisi size denemekte bir zarar yok bence.

evet cnm ben de 3 hafta öncesini yazmıştım ama yanlış yazmışım bu arada 11.150 ymiş
ben de biraz önce yumurtalı ıspanağın ıspanaklarını ekmek ile birlikte önüne koydum teker teker ağzına götürdü yedi arada düşürdükleri de vardı ama alışıyor böylece bendeki kitapçıkta da yavaş yavaş alıştırın yazıyor zaten. ama böyle de az yiyor gibi geliyor bana gerçi az yesin kilosu var zaten :)

allah hayırlısını versin cnm. en doğrusunu Allah bilir. yeni yaşınız, dişleriniz de hayırlı olsun bu arada.

kızlar bu arada kızım çok güzel alkışlamaya başladı

evet canım yaa öyle az yiyorlar ,ben de sabah kahvaltısına iyice alışsın diye önce menemen,yumurta,ne varsa işte azıcık ekmek batırıp yediriyorum ama dediğin gibi az oluyor arkasına da karışım kahvaltı ve sütünü veriyorum içim rahat ediyor,ya da akşam 1-2 çorba kaşığı pilav ,dolma vs yiyor yanında ayran içiyor arkasına tekrar çorba yediriyorum yoksa çiğnemekten yoruluyorlar mı ne çabucak doyuveriyorlar,maşaallah canım bizimki de yeni yeni aklına esdikçe alkış yapıyor,bu günlerde favorimiz gel gel yapmak ve söylemek,bu arada bu akşam büyük oğlum oyuncak hikayesindeki buzzligtyear 'ı istemişti ve eve gelince robotu çalıştırdık ufaklık resmen delirdi,arkasında ne yapacağını şaşırdı,halen içerden çığlıkları geliyor,oyuncak seçimi için faydası olur belki güzel oynayacak gibi...

kızlr benım cımcıme yuzunu kapatıp cee yapıyo.muzık calarken parmaklarını şıklatıo ses cıkaramıyo tabı.. alkış yapıo.. ben aglıyo gıı yapıyorum oda hemen kkafasını goğsume koyuyor..vee sonunda anniiii demeyee başladık..

ben de kahvaltısını sütle veriyorum ama yine de az gibi geliyor öğlen çorba bu arada favorimiz kemik suyuyla yapılmış tarhana, mercimek içiremiyorum her nedense sevmiyor kızım
benim kızımda gel gel yapıyor, bazen baba gitti diyorum daaptii diyor, bir de başını hızlıca sağa sola çeviriyor sevindiği zaman .sağol cnm oyuncak tavsiyen için benimki bir oyuncaktan çok çabuk sıkılıyor nedense

maşallah kuzuna benim kızda bugünlerde kafasını sağa sola sallamaya başladı kafası bulanacak durduramıyorum sevindiği zaman yapıyor

mrb kızlar ıkı haftadr annemdeydım gıremedım net nasılsınız bebışlerınız nasıl.ıyıce dınlendım geldım.

canım bence iyi yapıyorsun ben daha vermedim öyle

hayırlı olsun yaşınız yeni bebişde
kızlar bu arada kızım çok güzel alkışlamaya başladı

maşaallah kuzuya

maşaallah canım seninkinede
mrb kızlar ıkı haftadr annemdeydım gıremedım net nasılsınız bebışlerınız nasıl.ıyıce dınlendım geldım.

hoşgeldin iyi yapmışsın canım

Kızlar ben oğluma nasıl kilo aldırıcam taktım bu duruma 8,700 72 cm artık iyice kemikleri sayılıyor bu ay almamış vermiş birde, ek gıda bize yaramadı süt ağırlıklı besliyorum artık

kızlar mrb
dün oğluma doğumgünü yaptık
bayağı kalabalıktık, çok güzel geçti , herşey mükemmeldi diyebilirim.
oğlumda huysuzluk yapmadı çok şükür.

normalde 8 mart ta doğdu ama biz haftasonu diye dün yaptık.

bu arada dişlerden dolayı gece saat başı kalkıyor yavrum

fovfov ikinci oğlun hayırlı olsun :)

3 4 adım atıyor bizimki heralde 15 20 güne yürür:)

eflalim kilo aldırmak için sormuşsun
çorbanın içine ekmek kat. muhallebi ver akşamları
sütünün içine cicibebe kat

Son düzenleme:
KIZLAR KIZIMIN İSHAL OLMASININ SEBEBI ORTAYA CIKTI KIZIMIN DISI CIKTI:)

ERENHAVA hos geldın canım..annende olbılecegın aklıma geldı cunku daha oncede bukadar fazla aramızda olmayınca annende oldugunu solemıstın.
EFLALİM canım sorun yapma dıce ama anne yuregı ıste daynmıyo.. bızımkıde kılo verdı hıc bılmıyorum kılosunu 9 ayın sonundayken 9.500 du ama kesın vermısızdır cunku ıstahımız cok az..

:116: Yeni yaşınız kutlu olsuuuunnnnnnnnn...nıce mutlu mutluuu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…