2011 Nisan Anneleri

saol cnm ins.bu sekilde devam eder.tabiki cok haklisin bebegin yapisi buyuk rol oynuyor.anne ne kadar ugrasirsa ugrasirsin eger bebek tatmin olmuyorsa hic bir duzene girdiremiyoruz.ben genede 50-50 oranla anne-bebek tutumu olarak paylastiriyorum.

hayirli olsun cnm.ayrica dis bugadiyiniz cok lezzetli gorunuyor.

duygularim suan cok karmasik oglum henuz 9.5 aylik ve ben hamileyim ustelik okula devam etmem gerekiyorr.hamilleik ve dogum sonrasi oglum biras daha buyusun diye beklemistim onumuzdeki ay egitimime devam etme karari almistim.suan cok moralim bozuk.hic beklemedigim bi durumun icindeyim.

benimki baba,dede,anne diyor birde lamba delisi her gittiği yerde lambalara bakıyor baaaa diyor yani lamba:) topla oynamayı çok seviyor boo diyor ona da:) ben aklıma ne gelirse söylüyorum mini mini kuş,fış fış kayıkçı,bir küçücük aslancık:)) el çırpıyor onları söyleyince başka da bir şey söylemiyor ha birde tablolara da hayran evde ki tablolarda Allah lafzı dua yazıyor babası öğretti oğlum Allah nerede yazıyor diyor oraya bakıyor hemen birde babası ellerinden tutuyor Allah Allah diyor o da çömelip kalkıyor çok gülüyor,topun nerede deyince olduğu yere bakıyor hadi topu at deyince atıyor birde esi ayağıyla vurmayı öğretti dedesi gelince önün de top varsa ayağını uzatıyor topa çok gülüyoruz:) yatak odasındaki avizeye deli oluyor baaa baaa diyor sonra baba baba diyor çünkü babası avize dokunduruyor hep:) hım birde mama diyor.

maşaallah kuzuya

canım ne kadarlık hamilesin Allah yardımcın olsun inşaallah sabırla büyütürsün hayırlı olsun yeni bebeğin Rabbim ne takdir ettiyse o oluyor eğer senin kaldıramayacağını bilseydi sana lütfetmezdi

maşallah sizin bebeklerinize de. çok hoş oluyorlar gerçekten

hayirli olsun cnm.ayrica dis bugadiyiniz cok lezzetli gorunuyor.
sağol cnm
hayırlısı olsun ne kadarlık hamilesin benim de hep istediğim bir şey aslında senin için biraz zor olacak ama ne güzel ikisi birlikte büyür

kızlar bir de hep sormak isteyip te unuttuğum geceleri şapka takıyor musunuz bebeklerinize? ben takmıyordum ev ne kadar sıcak olursa olsun geceler soğuk olduğu için acaba üşüttük mü diye de düşünüyorum. artık tulum da giydirmeye başladım iş işten geçtikten sonra aklıma geldi tabi evde tulum olduğu.

askitom korunmuyormuydun
hayırlsıı olsun artık olan olmuş tabe.

kızlar ben cold mix aldım eczaneden
viks gibi bişey.
bebeklere uygulanıyor.
ben yastığına sürdüm.
iyi geldi gibi
rahat uyumasını sağladı en azından

bana da doktor paranox önerdi öksürük için kullan var mı?
bir de bana çocuk eğitimi ile ilgili önerebileceğiniz güzel bir kitap var mı kızlar?

banyodan sonra takıyorum tabi gece kendisi çıkarıyordu dün kapşonlu bir svetşörtü var onu giydirdim kapşonunu geçirdim başına açamamış onu:)) uyku tulumunu da alıştırdım artık benimki giyince gece huysuzlanıyordu
kızlar bir kitap buldum. "çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar" -adem güneş'in okuyan var mı?

canım Adem Güneş çok güzel bilgiler veriyor kitabını okumadım ama sitesi var hem de burç fm de sabah 9.30 da program yapıyor pazartesi, salı, çarşamba, Adem Güneş ve Sabiha Paktuna bence çok güzel bu konuda

canım seni en iyi ben anlarım 10 haftalık hamileyim şu an.ilk başta çok üzüldüm,korktum.bebişime yatamam diye sıkıldım ama şimdi kabullendim.gerçi bu hafta kanamam oldu canım çok sıkkın doktor 1 hafta rapor verdi kuzumu kucağıma alamıyorum alahtan annem bizde o ilgileniyor.allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah önemli olan bu.

kızlar ben sapka takmıyorum daaha cok terler dıye. tulumu var bıtane ama psıkolojık olarak ben onunda ustunu ortuyorum ya sankı usucekmıs dıye:))

ÇOCUKLARA 2 YAŞINA KADAR AYAKKABI GİYDİRİLMEMESİ GEREKİYOR DİYE BİLİYORUM, AYAĞI SINIRLAYIP GELİŞİMİNİ BOZABİLİYORMUŞ, BUNU DOKTORUNUZA DANIŞIN BENCE. Ben dışarı çıkarken patik çoraplardan giydiriyorum

3 aydan sonra evde şapka takmayı bıraktım ben, kafası çok terliyor zaten, bi de benim oğlum kesinlikle yatarken kafasında tutmaz şapkayı yatağında 10 tur atıyor nerdeyse, uyku tulumu havalar soğumaya başladığından beri giydiriyorum ama öyle astronot olanlardan değil, chicco dan almıştım pamuklu bir tulum, içine de normal uzun kollu bir çıtçıtlı badi giydiriyorum, üzerini de örtüyorum da örtü pek durmuyor. Bir ara içini daha kalın giydiriyordum ama gece ortam ısısının gündüze göre daha düşük olması gerektiğini öğrendim, sıcak olduğu zaman huzursuz oluyor benim oğlum, ondan beri daha ince giydiriyorum çoğu zaman üstü açık oluyor yanına gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…