2011 Nisan Anneleri

maşallah canım kuzuna,bizim odanın sıcaklığı gayet iyi ve yaz günü gibi diyebilirim,sadece kalın pijamalrını giydiriyorum,üstünü açsa da içim rahat...

anladım cnm
sen neler yediriyorsun gün içinde
ve ne kadar yani kaç ml yediriyorsun?
zayıf olmak evet biraz yapısal.
bnmkide felaket hareketli
bi sn yerinde durmuyor
sürekli yürümek istiyor. sıralıyor emekliyor, ne kucakta duruyo ne yerde.felaket yani
.

maşallah canım kuzuna,bizim odanın sıcaklığı gayet iyi ve yaz günü gibi diyebilirim,sadece kalın pijamalrını giydiriyorum,üstünü açsa da içim rahat...

saol cnmm
bizim evde kombili ve soğuk diil yani:S
ama terleyen bi çocuk ondan olabilir.

Bizim ev sıcak ama canım belki icim ondan rahat..tabi Allah korusun bebislerimizi..25 derece falan oluo ev yaz gunü gibi..arada yelek giydiriyorum terlik..ben nası giyiniosam onu da öle giydiriyorum

maşallah canım..ne zaman ayağa kalkmaya başladı seninki kaç aylıkta bizimki daha kalmamıyor..gecmisolsun bu arada..

.kııııızlaaaaar sonunda dişimiz çıkıyor,kaşıkla hissettim bu akşam ve diş eti bayağı açılmış,ama bir o kadar da huysuz kuzum,bu sabah 7:30 da kalktı,öğlen 13-13:30 arası ve akşam 18:30_19:00arası zorla uyudu.bir de hiç yerinde durmuyor,sürekli gezinmek istiyor,böyle devam ederse 15 gün sonra yürür gibime geliyor

benım kızımda emerken çok terlıyor demkkı benım sutumde yarıyor bılmıyordum bunu ama çok kılolu bır bebek değil

gule gule kullan

baba dıyor.alkış yapıyor hareketlı muzıkte oynuyor slowda eee dıye ssler çıkarıyor.tanıdgı reklamlara çıldrıyor.sıralıyor ellerı bırakıp yurumek ıstıyor:)
canım allh gonlune gore versın ınş ıstedıgın olur

maşallahhh

hayırlısı olsun canım ne denır bılemedım kendımı duşunemıyorum bıle

takmıyorum tulum gydırıyorum

doç ortapedı dr gttk.gydrmeyın dedı yurumeye başlayınca dışarda gysın dedı.bırde gecen gun gulbende ortapedı dr ızledım ıkı buçk yaşına kadar evde gyılmememlı sokakta gydrn dedı.bırde ıkı aykkabı olsun bır gun bırı bırgun bırı gıyılıp dınlendırılmelıymış
aa resimler silinmiş kızlarrr

bu arada oğlum hasta gene. bu kış 3. hastalığımız ve 3. antibiyotiğimiz:S

çok gecmış olsun

hayrlı olsun ıncılerınız.bızımde 3.çıktı çok huysuz ve ıştahsız bu ara

hadi bklm çıkarın dişinizi:)
bende şüpheleniyorum bu ara.

cnm bnmki 9 aylık emekledi
9.5 aylık kendi tutunup ayağa kalkıp sıralamaya başladı

canm henuz bilmiyorum ne kadarlik hamile oldugumu suan sadece evde test yaptim.bu hafta ici kismetse doktora gidecegim.dedeigin cok dogru hayirlisi buymus diye dusunmekten baska care yok.
anladım cnm buralarda pek yok galiba.
bu arada bayağı uzakmışsın benim kuzenimde melbourne de kalıyor
ewet canm bayagi uzagim tr.ye kuzeninin kaldigi melbourne yi biliyorum.cok guzel bi yer.

Son düzenleme:

hayirli olsun canm.seninde gozunaydin.sonunda disleriniz cikmaya basladi.bizim burda dislerin cikma surecinde disetinn daha kolay ve agrisiz patlamasi icin sarimsak surulmesini oneriyorlar istersen sende dene.agrisni da bayagi gideriyor.

canım bu aralar dişten dolayı kaşıkla pek yemek istemiyor sabah uyanınca emziriyorum sütüm varsa yoksa 120 ml mama yapıyorum bebelac kullanıyorum bir haftadır mamasının içine iki bebe bisküvisi iki mama ölçüsüyle tahıllı ek gıdadan katıyorum ama her zaman bitirmiyor bu saat 6 civarı oluyor 8-9 arasıda ben kahvaltı yaparken yumurta sarısı(hergün değil) 8 tahıllı mama bebe bisküvisi pekmez labne peynir karıştırıyorum bazen bitiriyor bazen bitirmiyor sonra uyutuyorum kalkınca emziriyorum bir iki dk emiyor yarım sat sonra falan ara öğün veriyorum meyveyle tahıllı ek gıda veya yoğurtla tahıllı ek gıda veya muhallebi,öğlen çorba akşamda bizim yediklerimizden veriyorum çok düzenli değil bizim menü çünkü uykusu düzensiz çünkü.

sana zahmet olmazsa menünü paylaşırmısın yine daha önce çok yazdın sen biliyorum saatli düzenli veriyorsun birde senin usül deniyeyim ben.

bizim ev kombili değil kömürlü kalorifer gündüz bir ara sönüyor gece de haliyle ev soğuyor bu gece mesela dondum ben yüzüm burnum buz gibiydi,canım hepsi bir değil işde bebişlerin ablamın kızı bir yaşında emeklemiyor tutunup kalkamıyor benim oğlum 6,5 aylıkken emekledi 9 aylıkken tutunup kalktı seninki de kalkar merak etme bizimki erken davrandı o yüzden kilo alamıyor çok hareketli,birde kızla erkek bebek biraz farklı oluyor erkekler daha yaramaz oluyor:)

hayırlı olsun canım bizimkide cuma günü tam olarak ucunu gösterdi sonunda alttan iki diş birden

öyle diyorlar canım bence doğru yani gözlemlediğim kadarıyla,sağol canım darısı senin başına temizlik yani:)

cnm hayırlısı olsun inciniz

ben bugune kadar hic sapka kullanmadim cnm.sadece ilk dogdugu an hastanede hemsireler takmisti.aksam uyuycagi zaman dusunu aldiriyorum.citcitli kisakollu bady giydiryorum onun ustunede ince penye ayakli 2 yas icin tulumu var onlardan giydiryorum.ama bizim evin isisi gunduzde gecede hep ayni isida ustunu acsada pek sorun olmuyor.

hayirli olsun canm.seninde gozunaydin.sonunda disleriniz cikmaya basladi.bizim burda dislerin cikma surecinde disetinn daha kolay ve agrisiz patlamasi icin sarimsak surulmesini oneriyorlar istersen sende dene.agrisni da bayagi gideriyor.
teşekkürler,bugün denedim ama benim ki tadından iyice çığlık atmaya başladı,en iyi çözüm şimdilik,buzdolabına koyduğum havuç...baya rahatlatıyor
hayırlı olsun canım bizimkide cuma günü tam olarak ucunu gösterdi sonunda alttan iki diş birden

cnm hayırlısı olsun inciniz
teşekkürler kızlar
arkadslar ben dis cikarma surecinde kasigi reddeden ogluma ilac pipetiyle yedirdim.pek zorluk cekmedik.
şimdilik yemekle ilgili bir sorunumuz yok inş.olmaz da...

Ay cok ozledim buralari. Her girdigimde hamilelik gunlerim aklima geliyo.. Keske oyle genis zamanlarimiz olsada buealarda olsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…