-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.341
günaydın kızlar *papatya*, denizcim, dreamer35, eflalim, landsarc nasılsınız bakalım?
denizcim zorla rahatsız etmeyecek şeyler yemeye çalış btanem halsiz kalma
Polyanna, esrayağmur gulfuren hoşgeldiniz
slm arkadaşlar bende 2.çocuğuma hamileyim 9+3 olduk muhtemel doğum tarihide 1 nisan
Merhaba kızlar....
sanırım bende nisan 2011 anne adayıyım
hala şapşal gibiyim 23 agustosta gebe oldugumu öğrendik tam 3,5 yıl bekledim olmaz diyordu drlar ama rabbime çok şükür
eğer bir aksilik olmazsa doktorum nisan sonu dogum olur dedi
şimdiden hepinizide tebrik ederim
yaşım 21 sat:21 doğum:27 nisan.. boyun 1.68 kilom: 66
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Yaşım 34
sat:13.Temmuz
Doğum: 19. Nisan
Boy:1.67
Kilo 52
benide listeye eklerseniz sevinirm
Yaşım:25
sat:13 Temmuz
Doğum:19 Nisan
Boy:1,75
Kilo:63
merhaba nisan anneleriiiii,elhamdülillah cuma günü anne adayı olduğumu öğrendim.tabi testle.maalesef cumadan beri de çatlamaktayım bide 30 ağustos tatili çıktı başıma bi türlü gidemedim hastaneye.
salı günü gideceğim inşaallah çok heyecanlıyım.öğrenince artık bende yazırım beklenen tarihleri...selametle kalın...
merhaba arkadaslar....uzun zamandır takip edıyordum sımdı hamıle oldugumu ogrenınce kayıt oldum bende aranıza yenı katıldım yanı.... benıde lısteye eklersenız sevınırım... sat 16 temmuz 22 nısan 52 kg 1,60 boy
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlara.s.Günaydın bende nisan annesi olucam inşaallah son adet tarihim 20 temmuz doğum 26 nisan inşaallah.
57,5 kiloyla hamile kaldım maalesef diyet yaparken kaldım hedefim 52-53 dü neyse yaşım 27 boyum 1.60
lekelenmenin kısa sürmesi iyiarkadaslar bıse sorcam ama....2 gun once acık kırmızı pembe gıbı leke geldı.. azıcık bole bı damla fılan...bı daha da olmadı...korkuorum bıse olmasından.....bu 3. hamılelıgım...ilki 5 haftalıkken dustu...2. si 9 haftalıkken mol gebelık oldugu ıcın kurtaj oldum...bunda sorun olmasını ıstemıyorum....cok korkuyorum...
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlara.s.
inş. sağlıcakla gelir bebişleriniz
hoşgeldin özlema.s.Arkadaşlar merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim.boy 1.60 kilo 52 sat 12 temmuz doğum 19 nisan
Nisacım bu arada evet bende eskişehirliyim ama istanbulda yaşıyorum buraya evlenip geldim canım.2,5 yıl oldu.Canlarım diğer topikte sorduğunuz soruya cevap vereyim.7haftalık dedi doktor ultrosonla baktı üstten ve kalp atışlarını gördük miniğimin:)
liste ilk sayfada canım...Aminnnn :Saruboceq:
Listeniz varmı ben göremedim ama
ya aslında benim dogum 2 mayıs çıkıyor internette ama dr nisanın son haftası dedi CADIARZU
herhalde tatlım bende bi sorunmu var acaba dedim cidden alışmıştım o sancılara ya çarşamba dr gidicem 5+3 olucaz ö gün kalp atışlarını duyamam daha değilmi
günaydın kızlar *papatya*, denizcim, dreamer35, eflalim, landsarc nasılsınız bakalım?
denizcim zorla rahatsız etmeyecek şeyler yemeye çalış btanem halsiz kalma
Polyanna, esrayağmur gulfuren hoşgeldiniz
herhalde tatlım bende bi sorunmu var acaba dedim cidden alışmıştım o sancılara ya çarşamba dr gidicem 5+3 olucaz ö gün kalp atışlarını duyamam daha değilmi
hoşgeldin serracana.s.merhaba kızlar. benide listeye eklermisiniz? 1,60 boy 56 kilo sat 5 temmuz tahmini doğum 11 nisan
canım neden perşembeyi bekliyorsun...slm anne adayları nasılsınız hızınıza yetişilmiyo maşalah anca okudum geçmişi benim adetim devam ediyo bugün 3.cü gün perşembe günü test yaptırıcam tekrar ne durumda olduğunu çok merak ediyorum perşembe gününü iple çekiyorum
evet cnm aynı adet gibi 2 gün yoğun 3.cü gün az 4 .cü gün iyice azalıyo bugün 3.cü günü şimdi yapsam çıbık tesitinde çıkarmı?