- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.021
ben de didemcimkaydirigubbakcemile3
yaaa böyle ezberletirler adamaa kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de didemcimkaydirigubbakcemile3
kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum
mesaim bitti.
mersine gidiyoz sizin içinde güneşlenirim sengözlerimebaksanab
arada bi girer bakarım size.
herkese iyi tatiller. :1rolleyes:
güle güle tatlım..
didemcim ben kalp atışını duyalı 2 haftayı geçti.. 2-3 eylülde ense kalınlığı ve ikili test için gidicem inş.çatladım valla. haftaya çarşamba felan bi olsaydı..
canım belli olmuyo ki haftası.. biz keseyi gördük 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi.. gittik duyuldu..ama dün tv..de izledim. bebeğim baş-popo mesafesi 6mm olduğu anda duyulurmuş kalp atışı..
o zaman 7. haftada filan duyuluyor ben bu çarşamba gidicem ama 6. haftada olacak daha duyulmaz herhalde offf bende meraktayım keseyi bile göremedik daha nazlı ya
Canım burda bi arkadaşımız 6. haftasında duydu kalp atışlarını geçmişi okuduysan hatırlarsın aslında....Yani herkeste değişiyoo herhalde o arkadaş 6+2 de kalp atışlarını duymuştu:CüvCüv:
ayşeciğim inşallah bende duyarım çarşambayı iple çekiyorummm
gülsümm
ben ve arkadaşım p.tesiye kadar allah izin verirse bitircez bilgin olsun
burdanda yazarım
evet pazar başlasın pazartesi bitsinohhh iyi gezmeler canım.
kızlar ben pazar akşamı iftara davetliyim iftardan gelince gece okuycam bence 1 hafta uzatmaya gerek yok zaten dua kısa hemen biter
ben de gidicem şu sütümü içeyim de..Kızlar ben çıkıyorum grş azcık evimi toplayayım valla heryer her yerde.Yormayayım kendimi yapmayayım diyorum ama iş bana bakıp duruyor
canım hayırlı olsun.. ben de hafif bi lekelenme olmuştu... iğne vurunuyorm şimdi haftada bir.. çok şükür olmadı bi dahaslm nisan anneleri nasılsınız adetim 5 gün geçti dün akşam kan testi yaptırdım hamile 17.3 hamile çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam bu sabah kanamam oldu adetmi bebeğin yerleşme kanamasımı anlamadım sizdede sonradan kanama oldumu?
canım hayırlı olsun.. ben de hafif bi lekelenme olmuştu... iğne vurunuyorm şimdi haftada bir.. çok şükür olmadı bi daha
welcome ekledim canım..
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
çok şükür rabbime gerçektende böyle bi mutluluk yok :dance:
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
inşallah kalp atışınıda duyarsam dahada rahatlycam
kızlarrrrrr merhabalar öncelikle rabbim sağ sağlim almak nasip etsin bebişlerimiz kucağımıza aalmayı