ayyy cnm ne güzel ya bende 2 gün snra gitmeyi düşünüyorum bklmkızlar bende cumaretsi gittim ilk defa doktora bekleden doğum tarihi 2 nisan .
bebişimizi gördük çok minik bi virgüldü. 1.2 mm 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları için.
bugün gidicem canım nasipse.sen gittin mi?
kızlar bende cumaretsi gittim ilk defa doktora bekleden doğum tarihi 2 nisan .
bebişimizi gördük çok minik bi virgüldü. 1.2 mm 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları için.
kızlar ben dün gittim keseyi filan hiçbişey göremedik. tekrar bi hafta sonra çağırdı.moralim bozuldu. aranızda böyle olan var mı? size tavsiyem 6-7.haftadan önce gitmeyin.sevgiler...
evet cnm aslında biraz erken.
Senin sat tarihin kaçtıki?
bnmki 29 hazirandı.benim 28 hazirandı canım seninki nasıl?
mrb kızlar bende bugün gittim doktora. Bebişimizin kesesini gördük. 10 gün sonra tekrar çağırdı.Kalp atışlarını duycaz kısmetse...
merhaba bayanlar benimde son adet tarihim 28 haziran beklenen doğum tarihi ise 4 nisan henüz doktora gitmedim kalp atışları için erken diye düşünüyorum. inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi:))
selam bayanlar aslında bnm son adet tariiime göre doğum mart 25 görünüyo ama bndeki adet düzensizliğinden kaynaklı geç döllenme olmuş6+5 olmam gerekirken dr 5+3sün dedi nisan başınada denk gelebilirmiş yani:)
merhaba arkadaşlar bneim de sat 28 haziran. gerçi benim tüp bebek. ben de cumaya gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için. ilk denememde bebişimi kaybettiğim için doktora gitme konusunda çok hevesli değilim ilaçlarım bitti diye gidicem. inşallah bebişimi görürüm. rabbim hepimizin bebişlerini korusun. bi de geçen hafta fena halde kasık ağrılarım vardı. yavaş yavaş geçti. şimdi nadiren geliyor o ağrılar. ya bi de arkadaşlar akşamları miğdem bulanıyor. kusma felan değil de sadece bulantı. akşam hiç yemek yiyemiyorum. sabahları ise fena acıkıyorum. uyku konusunda fena kötüyüm her gün bambaşka saatte yatıyorum. şimdi de zombiler gibi ayaktayım. -tatlicadiarzu- inşallah hepimiz bebişlerimizi görürüz. nisan ayında da kucaklarımızda olur hihoyyyt
ah cnmm sorma bnmde midem bi tuhaf cnm hiç bişey yemek istemiyo.
öyle atıştırıyorum sadece
meyvelerle duruyorum
ama nyseki bi kaç gündür bulantım yok.
doktor sana herhangi bi vitamin ilaç vs verdimi?
merhaba bayanlar benimde son adet tarihim 28 haziran beklenen doğum tarihi ise 4 nisan henüz doktora gitmedim kalp atışları için erken diye düşünüyorum. inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi:))
selam bayanlar aslında bnm son adet tariiime göre doğum mart 25 görünüyo ama bndeki adet düzensizliğinden kaynaklı geç döllenme olmuş6+5 olmam gerekirken dr 5+3sün dedi nisan başınada denk gelebilirmiş yani:)
kızlar ben çok fenayım yaa
hiç bişi yiyemiyorum ve ileri derecede kabızlık problemim var.buda mide bulantısı yapıyo ve kusturuyo beni.
kabızlık çeken varmı aranızda?
neler yapıyosunuz buna karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?