bu gün geçti benim bulantım fena acıkmaya başladım ama ölee salata falan çekiyo canım. kabızlık benim normalde de sorunum. bi de sürekli dinlenmem gerekiyor diye fazla hareket etmiyorum. kayısı iyi geliyor ama bazen çare ilaç maalesef. duphalac diye gebelere kabızlık için verilen bir ilaç var. sabah kahvaltıdan önce alıyorsunuz. çözüyor tavsiye ederim. ıkınmakta zararlı çünkü. ıyy kendimden bulandım ya kaydirigubbakcemile3
ıkınmak neden zaralı?
duphalac verdi doktorum ama akşam yatarken dedi.her sabah kuru kayısı yiyorum aç karnına su ile birlikte süt içiyorum ama banamısın demiyo.hatta anneliğe ilk adım kitabında ılık suya bal ve 2-3 damla limon damlatın yazıyodu onuda yaptım.activia ye demişti doktor banamısın demedi sonunda kusturdu beni.
bide kepek ekmeği yemek zararlımı?kansızlık felan yaparmı?
Hayırlısı olsun canım. Muhtemel doğum tarihi 4 nisan olan 3 kişi olduk.Evet kalp atışları için erken fakat keseyi görmek için gitsen iyi olur mazallah dış gebelikte olabiliyor çünküzemuszemus
kızlar ben çok fenayım yaa
hiç bişi yiyemiyorum ve ileri derecede kabızlık problemim var.buda mide bulantısı yapıyo ve kusturuyo beni.
kabızlık çeken varmı aranızda?
neler yapıyosunuz buna karşı?
evet canım haklısında olduğumuz yerde doktor yok en kısa mesafe 1 saat uzaklıkta onun için hemen gidemiyorum inş gittiğimde hepsini görürürz. sizlerin ilk bebklerinizmi ?benim 3 yaşını dolduran bir oğlum var.
hamilelerde basura yol açabilir diye ıkınmak zararlı. canım süt gaz yapar bana da yoğurt önermişti doktorum. zaten sütten bulanıyorum. kepek ekmeği çok yararlı kabızlığını az da olsa alır yiyebiliyorsan ne mutlu sana. ya bende kusma yok diyorum ama ne kadar çok şeyden miğdem bulanıyor yazdıkça yazasım geliyor. bilmiyorumkismile
Çok şükür kabızlık problemim yok benim normalde aslında olurdu. Çünkü pek su içmezdim ben önceleri. Dün doktora gittim. Doktor günde 3 litre su içmemi söyledi. Sanırım çok su içtiğimden dolayı kolay çıkabiliyorum tuvalete. Şuan için mide bulantısıda yok ilerde olurmu bilmem...
Evet benim ilk bebeğim olacak kısmetse
hayırlısı olsun canım inş bebeklerimiz kucaklarımıza alırız. ben geçen kasım ayında düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım inş bunda öle birşeyi yaşamam.:2:
Bende nisan annesiyim sat 5 temmuz bugün baktığım bhcg sonucum 1500 ama usgye girmedim hala:)))hihoyyyt
selam kızlar nasılsınız?
Bende nisan annesiyim sat 5 temmuz bugün baktığım bhcg sonucum 1500 ama usgye girmedim hala:)))hihoyyyt
iyiyiz canım sen nasılsın?bende 3 4 gündür geçmeyen ishal var doktor toz verdi onun dışında bol su içmemi önerdi inş geçer...
selam kızlar
öncelikle hapimiz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin; tamamına erdirsin inşallah:)))
ben de kısmetse nisan anne adayıyım.SAT ım 3 temmuz.tüp bebek anne adayıyım.dünkü bthcg sonucum 755 çıktı.doktorum keseyi görmek için haftaya perşembe ya da cuma gel dedi.bakalım inşallah bebeğim kendini gösterir ; hatta süpriz yapıp kalp atışını da duyurur inşallah hayırlısıyla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?