kalma benden asagi amaaann :dilcikar: kaydirigubbakcemile32010 nisan annesi olaraktan 2. mesajda benden .. gülseminden aşağı kalıcak değilim ya :))) ehehehe
neyse cnım...
merhaba arkadaşlar biliyorum biraz erken ama heyecanıma yenildim. bilmiyorumkismile bu topiği ben açmak istedim. tüp bebek tedavimle ağustosta anne olomayı beklerken bebğim beni bıraktı. şimdi yeni umutlarla haziranın son günleri tedavime başlıyacağım. yaklaşık 15 günüm kaldı. hihoyyyt rabbim bu ay bebek isteyen tüm anne adayların göbüşlerini boş bırakmasın. :CüvCüv: :CüvCüv:
2010, 2009 ve daha önceki annelerin de bebişlerini onlara bağışlasın. rabbimin emanetlerini layıkıyla beslemeyi nasip etsin. a.s.
güzel dileklerın için teşekkürlermerhaba arkadaşlar biliyorum biraz erken ama heyecanıma yenildim. bilmiyorumkismile bu topiği ben açmak istedim. tüp bebek tedavimle ağustosta anne olomayı beklerken bebğim beni bıraktı. şimdi yeni umutlarla haziranın son günleri tedavime başlıyacağım. yaklaşık 15 günüm kaldı. hihoyyyt rabbim bu ay bebek isteyen tüm anne adayların göbüşlerini boş bırakmasın. :CüvCüv: :CüvCüv:
2010, 2009 ve daha önceki annelerin de bebişlerini onlara bağışlasın. rabbimin emanetlerini layıkıyla beslemeyi nasip etsin. a.s.
benımde oglum 1 nisan dogumlu:)2010 nisan annesi olaraktan 2. mesajda benden .. gülseminden aşağı kalıcak değilim ya :))) ehehehe
neyse cnım...
ayy 2011 nisan anneleri yazısını görünce aaa dedim buda ne..oldu mu o kadar :) düşündüm10 temmuzda son adetimdi benimde.. 1 nisan da oğlum geldi... olmuş o kadar yani :))
simten81.. canımm.. iyi dileklerin için çok saol.. amiinn diyorum...
inşallah tedavilerin tamamen başarılı geçer ,bebeğin sana tutunur ,seni bırakmaz ve meleğine kavuşursun.. sağ,salim,hayırlısıyla,sağlıkla... Rabbim gönlünün muradını versin.. Allah isteyen herkese versin.. kimsenin kucağını boş bırakmasın... amiin..
merhaba arkadaşlar biliyorum biraz erken ama heyecanıma yenildim. bilmiyorumkismile bu topiği ben açmak istedim. tüp bebek tedavimle ağustosta anne olomayı beklerken bebğim beni bıraktı. şimdi yeni umutlarla haziranın son günleri tedavime başlıyacağım. yaklaşık 15 günüm kaldı. hihoyyyt rabbim bu ay bebek isteyen tüm anne adayların göbüşlerini boş bırakmasın. :CüvCüv: :CüvCüv:
amiin canım allah sanada sağlıklı sıhhatli mizsler gibi kokan bi bebek nasip etsin inşallah herşey çok güzel ve yolunda gitsin 2012 nisanında bebeğini kucağına alırsın inşallah
2010 nisan anneleri kartlaştık artık
amiin canım allah sanada sağlıklı sıhhatli mizsler gibi kokan bi bebek nasip etsin inşallah herşey çok güzel ve yolunda gitsin 2012 nisanında bebeğini kucağına alırsın inşallah
2010 nisan anneleri kartlaştık artık
kızz hacer.. neden 2012 dedin kıza aa... saatine fln denk gelir de kabul olur duan2011 i yıldan saymıyonmu kaydirigubbakcemile3 inşallah 2011 nisanda alsın bebişini kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?