arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle...
herkesin yorumlarını baştan sona okudum,ancak havva ne kadar yumuşak ve sakin bi uslupla yazmışsa,bazı arkadaşlarda o kadar sivri dille cevap vermişler. havva'ya bende katılıyorum. bu kadar konu kalabalık ve vakit kaybından başka bişey değil benim için.
örnek vericem,mesela,
Frambuaz yapragi cayinin özelligi (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Dogum zamaninin geldigini nerden anlariz? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
şubat anneleri bebekleriniz döndü mü? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Bebişlere en iyi pişik kremi, en iyi bez, en iyi.... hangisi? (Bebek bakımı ve Beslenmesi)
2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz (Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)
Doğum Sonrası Göbek Ve Beli Bağlamak? (Kendi topiğiniz)
başı aşağı dönen bebeklerin tekmeleri? ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
tahmini doğum tarihi ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
organik saç boyası (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
kızıma isim arıyorum ((Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)
gibi konular bana göre yanlış yerlere açılmış konular.
konu açmayın denmiyor size,sadece doğru yerlere açmanız hem sizin hem de forumu kullanan diğer kullanıcıların yararına olucaktır.
konuların yanına,aslında açılması gereken topikleri de yazdım ki,bunları nereye açıcaktık peki diyecek anneciklerimize açıklama olsun diye.
size hiçkimse "vay efendim neden konu açtınız" demiyor arkadaşlar,ama gerçekten bazen gereksiz yere açıldığı da oluyor. bunların içinde cevap verdiklerimizde var elbette,yada kendi adıma bende cevap vermiş olabilirim. sorun bu değil,sorun bu konuların gereken yere açılması.
böylece hem "şubat anneleri" başlığı altında gereksiz kalabalık olmaz,hem de herkes aradığını rahatca bulur.
alınmayın ve kırılmayın. biz yada baskaları da aynı hatayı yapmış olabiliriz. bizide uyarsalardı belkı farkına varırdık...
yoksa temel konular elbette açılacak...
sevgiler ve sağlıklı doğumlar tüm anne adaylarına.