• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat annelerine

Benim amacım tad kaçırmak değil. Zaten yazdıklarımda da tad kaçıracak bir uslup yok. Tad kaçırma olayını hamileliğini unutmuş diyen arkadaş yaptı sadece. Öfkeden ne diyeceğimi bilemnedim ama yine sizi üzmemek adına bir şey demedim. Sizi kıracak bir şey de sözylemedim. Demek istediğim de anlaşıldı sanırım.

Benim amacım tad kaçırmak değil. Zaten yazdıklarımda da tad kaçıracak bir uslup yok. Tad kaçırma olayını hamileliğini unutmuş diyen arkadaş yaptı sadece. Öfkeden ne diyeceğimi bilemnedim ama yine sizi üzmemek adına bir şey demedim. Sizi kıracak bir şey de sözylemedim. Demek istediğim de anlaşıldı sanırım.

ben karşılıklı tadımız kaçmasın anlamında dedim siz söylemek istediklerinizi söylediniz bizde cevap verdik herkes demek istediğini söyledi bu sorunu 10 -15 kişi atışaşarak çözemez burda binlerce insan var biri uysa diğeri yok der kafasına uyanı yapar bizim topikte arkadaşlarımız uyarıda bulundu gelin görünkü bunu kimseye zorla yaptıramıyosunuz ancak boşa kürek çekilir :71:

Bak ne güzel söylemişsin. Ayrıca ben tartıştığımızı da düşünmüyorum. Ayrı topik açmamaın amacı da tam olarak senin dediğin nedendendi:71:

arkadaşlar ne kadar açılsada aradığını bulmak okadar zordeğilki üstelik tüm açılan topikler önemli geliyoki kiişi açıyo herkesin öenm anlayışını sırasını biz bilemiyz önceliklerimz hissettiklerimz yaşadıklarımız farklı çünkü bizler henüz gebelik aşamasındayız bize göre önem sırasında açılan konular var tabiki çok gereksizlerde oluyo ama açan insan için bu durum öle değil işte.üstelik aranan şeyler hemen bulunuyo nolcakki bi sayfa sonraya geçmek saniye bile almıyo tobee arkadaşımızında dediği gibi sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz biz hiç düşünmüyoruz aaa 2010 şubat anneleri yeni topik açmış geride kalıcaz die aklımızın ucuna bile gelmiyo istediğiniz gibi yazabilirsiniz bunun bukadar büyütülmesi çok gereksizdi bencede.hem bebişler olunca onlarla ilgilenmekten buraya ne kadar sık girebileceğimiz meçhul bu kez 2012 şubat annecikleri inşallah öncelikli olucaklar yani herkese saygı duymak zorundayız

Son düzenleme:
Havva hanım(ismen hitab ettim çünkü konuyu açan sizsiniz kişşisel algılamayın.sizin nezdinizde tüm arkadaşlarınıza söylüyorum aslında)

kendi açınızdan elbetteki haklısınızz.size hepimiz hak veriyoruz bunu ilk kötü de olsa(öksürseniz başlık açıyorsunuz tarzındaki) ikazınızdada topiğimizde konuşmuştuk.dikkat edelim öyle lüzumsuz başlık varsa yazmayalım açmayalım diye.

başlıklarınızın alt sıralara kaymasının nedenini bizim açtığımız başlıklar olarak görmüyorum ben.dediğiniz gibi bebeklerinizle ilgilenmeniz işleriniz güçleriniz sebebiyle foruma bizden daha az giriyorsunuz.biz artık doğum izni dinlenme derken daha sık buradayız ve paylaşımlarımız daha çok haliyle bizim başlıklar üst sıralara kayıyor.başlıklarımızın üst sıralarda olması onun gerekli olmadığı anlamına gelmez.bizim (zamanında sizinde yaşadığınız)ihtiyaçlarımız heyecanlarımız korkularımızın sizin gözünüzde gereksiz konular olarak görülmesine en azından böyle yansıtılmasına gerçekten kırıldık.

yazdığınız yada aradığınız başlıkları ne şekilde kolaylıkla bulacağınızı size göstermek elbette haddime düşmez.ama bunu bulmanın çok kolay ve kısa yolları var(profilinizde yazdığım konular bölümünden açtığım başlıklar kısa menüsünden rahatlıkla ulaşabilirsiniz elbette) sıkıntı sadece üst sıralarda görememekse başlıklarınızı bu bizim problemimiz değil

haaa çokk rahatsız oluyorsunuz biz farkında olmadığımız!!!! bir kural hatası yapıyoruz madem yöneticilere şikayette bulunursunuz onlar bizi uyarır böylelikle ne siz yorulmuş olursunuz ne yanlış anlaşılıp istemeden iki tarafta kırılır nede biz durumun farkındalığını atlamış oluruz.

ulsluplarınız siz farkında olmasanızda kırıcı oluyor.isteyerek yada istemeyerek.oysa biz sizin deneyimlerinizden tecrübelerinizden bilgilerinizden maksimum derecede faydalanmak için topiklerinize girip okuyup takip ediyoruz.

sizinde böyle yapmanızı beklemiyoruz zira siz doğum yaptınız artık işiniz bitti.bu konular sizi ilgilendirmiyor varsın silinsin aşağılara insin sizin şimdiki sorunlarınız gündemde olsun.

dediğiniz gibi burası tıoplu bir paylaşım alanı.bundan 7-8 ay önce böyle bir problem yoktu değilmi.ama şuna doğumlar yaklaştı sorunlar arttı başlıklar haliyle çoğaldı.ben bizzat sizin eski topiklerinizi araştırdım ilk uyarınız anında.ama gördümkiii bizden çok başlık açmışsınız bana hiç tuhaf gelmemişti açıkcası.gayet normal gelmişti.

tepkinize saygı duyuyorum fakat kusura bakmayın hak vermiyorum.lütfen iki tık fazla yaparak yada alternatif yolları deneyerek konularınıza ulaşmaya çalışın.bizde başlık açıyoruz diye boş insanlar değiliz!!! çalışanlar başka ikinci çocuklarına hamile olanlar hastalar var aramızda ama hiçbiri sizin gibi şikayet edip isyan etmiyor

acılan lüzumsuz konuları yonetım zaten kılıtlıyo ben cok sahit oldum arkadasım.. demek kı bızım topıklerımız gereksız deıl.. ılgı gormeyen konular zaten sayfa atlıyo aktıf konular ılk sayfalarda kalıo sızın gereksız gordugunuz konular bırılerı tarafından demek kı cok onemsenıyo.. dıger aylarda da hemen hemen aynı konular var sadece sızın actıgınız tarzda bır konu yok artık hangısı fazlalık sız karar verın.. heycanımızı paylasıp destek olucagınıza ister istemez kırgınlık yaratıyosunuz..

Havva hanım(ismen hitab ettim çünkü konuyu açan sizsiniz kişşisel algılamayın.sizin nezdinizde tüm arkadaşlarınıza söylüyorum aslında)

kendi açınızdan elbetteki haklısınızz.size hepimiz hak veriyoruz bunu ilk kötü de olsa(öksürseniz başlık açıyorsunuz tarzındaki) ikazınızdada topiğimizde konuşmuştuk.dikkat edelim öyle lüzumsuz başlık varsa yazmayalım açmayalım diye.

başlıklarınızın alt sıralara kaymasının nedenini bizim açtığımız başlıklar olarak görmüyorum ben.dediğiniz gibi bebeklerinizle ilgilenmeniz işleriniz güçleriniz sebebiyle foruma bizden daha az giriyorsunuz.biz artık doğum izni dinlenme derken daha sık buradayız ve paylaşımlarımız daha çok haliyle bizim başlıklar üst sıralara kayıyor.başlıklarımızın üst sıralarda olması onun gerekli olmadığı anlamına gelmez.bizim (zamanında sizinde yaşadığınız)ihtiyaçlarımız heyecanlarımız korkularımızın sizin gözünüzde gereksiz konular olarak görülmesine en azından böyle yansıtılmasına gerçekten kırıldık.

yazdığınız yada aradığınız başlıkları ne şekilde kolaylıkla bulacağınızı size göstermek elbette haddime düşmez.ama bunu bulmanın çok kolay ve kısa yolları var(profilinizde yazdığım konular bölümünden açtığım başlıklar kısa menüsünden rahatlıkla ulaşabilirsiniz elbette) sıkıntı sadece üst sıralarda görememekse başlıklarınızı bu bizim problemimiz değil

haaa çokk rahatsız oluyorsunuz biz farkında olmadığımız!!!! bir kural hatası yapıyoruz madem yöneticilere şikayette bulunursunuz onlar bizi uyarır böylelikle ne siz yorulmuş olursunuz ne yanlış anlaşılıp istemeden iki tarafta kırılır nede biz durumun farkındalığını atlamış oluruz.

ulsluplarınız siz farkında olmasanızda kırıcı oluyor.isteyerek yada istemeyerek.oysa biz sizin deneyimlerinizden tecrübelerinizden bilgilerinizden maksimum derecede faydalanmak için topiklerinize girip okuyup takip ediyoruz.

sizinde böyle yapmanızı beklemiyoruz zira siz doğum yaptınız artık işiniz bitti.bu konular sizi ilgilendirmiyor varsın silinsin aşağılara insin sizin şimdiki sorunlarınız gündemde olsun.

dediğiniz gibi burası tıoplu bir paylaşım alanı.bundan 7-8 ay önce böyle bir problem yoktu değilmi.ama şuna doğumlar yaklaştı sorunlar arttı başlıklar haliyle çoğaldı.ben bizzat sizin eski topiklerinizi araştırdım ilk uyarınız anında.ama gördümkiii bizden çok başlık açmışsınız bana hiç tuhaf gelmemişti açıkcası.gayet normal gelmişti.

tepkinize saygı duyuyorum fakat kusura bakmayın hak vermiyorum.lütfen iki tık fazla yaparak yada alternatif yolları deneyerek konularınıza ulaşmaya çalışın.bizde başlık açıyoruz diye boş insanlar değiliz!!! çalışanlar başka ikinci çocuklarına hamile olanlar hastalar var aramızda ama hiçbiri sizin gibi şikayet edip isyan etmiyor

dillerim-lal hepimizin düşüncelerini çok güzel ifade etmiş...

Bu konuyu açmak çok luzumsuz olmuş.Tabiki 2011 Şubat annelerinin konuları hem daha fazla hemde ilk sıralarda olucaktır şuanda en çok online olan bizleriz fakat ne üzücüdürki bize endişe duydugumuz konularda su serpip bizi sakinleştircek biri bizim sorunlarımızı ve konularımızı fazla buluyor.

kızlar herkese merhaba öncelikle..arkadaşım havva'nın çok üstüne gitmişsiniz..kendisi, bir isteğimizi gayet güzel ve son derece kibar bir dille size belirtmiş..siz nedenn bu kadar tepki vermişsiniz anlayamadım..
sadece bir arkadaşınıza katılıyorum,biz bunu yönetime de dile getirip sorabilirdik o zaman böyle herkes farklı yorumlarda bulunamazdı....ama öncesinde sizinle paylaşmayı uygun gördük..elbetteki bir tık kadar kolay konumuza ulaşmak..ama sizin de aranızdan bazı arkadaşlar bunun farkında..
ha çok mu önemli!! değil ama karşılıklı kırıcı olmayalım derim ben de..biz hamileliğimizi unutmadık..hatta ben sizin bazı konularınızı sürekli takip ediyorum heyecanla anlattıklarınız,sorduklarınız beni mutlu ediyor hatta bazen yorum da yazıyorum..
odalarınızın resimlerini,bebeklerinizin isimlerini hep okuyorum merak ediyorum..yani böylesine güzel duyguları paylaşmaktan doğalı güzeli olamaz...
bizi rahatsız eden bir olay vardı kibarca söyledik siz de biz uyarı alana kadar devam edicez diyorsunuz(aynı bizim gibi)saygı duyuyoruz..bu kadar...lütfen daha fazla birşey yazmayın gerek yok uzatmaya..şu önemli günlerinizde ne kendinizi ne de bizi üzmeyin...
hepinize hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum...Allah mutlulukla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle...
herkesin yorumlarını baştan sona okudum,ancak havva ne kadar yumuşak ve sakin bi uslupla yazmışsa,bazı arkadaşlarda o kadar sivri dille cevap vermişler. havva'ya bende katılıyorum. bu kadar konu kalabalık ve vakit kaybından başka bişey değil benim için.
örnek vericem,mesela,

Frambuaz yapragi cayinin özelligi (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Dogum zamaninin geldigini nerden anlariz? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
şubat anneleri bebekleriniz döndü mü? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Bebişlere en iyi pişik kremi, en iyi bez, en iyi.... hangisi? (Bebek bakımı ve Beslenmesi)
2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz (Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)
Doğum Sonrası Göbek Ve Beli Bağlamak? (Kendi topiğiniz)
başı aşağı dönen bebeklerin tekmeleri? ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
tahmini doğum tarihi ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
organik saç boyası (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
kızıma isim arıyorum ((Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)

gibi konular bana göre yanlış yerlere açılmış konular.
konu açmayın denmiyor size,sadece doğru yerlere açmanız hem sizin hem de forumu kullanan diğer kullanıcıların yararına olucaktır.
konuların yanına,aslında açılması gereken topikleri de yazdım ki,bunları nereye açıcaktık peki diyecek anneciklerimize açıklama olsun diye.
size hiçkimse "vay efendim neden konu açtınız" demiyor arkadaşlar,ama gerçekten bazen gereksiz yere açıldığı da oluyor. bunların içinde cevap verdiklerimizde var elbette,yada kendi adıma bende cevap vermiş olabilirim. sorun bu değil,sorun bu konuların gereken yere açılması.
böylece hem "şubat anneleri" başlığı altında gereksiz kalabalık olmaz,hem de herkes aradığını rahatca bulur.
alınmayın ve kırılmayın. biz yada baskaları da aynı hatayı yapmış olabiliriz. bizide uyarsalardı belkı farkına varırdık...
yoksa temel konular elbette açılacak...
sevgiler ve sağlıklı doğumlar tüm anne adaylarına.

kızlar herkese merhaba öncelikle..arkadaşım havva'nın çok üstüne gitmişsiniz..kendisi, bir isteğimizi gayet güzel ve son derece kibar bir dille size belirtmiş..siz nedenn bu kadar tepki vermişsiniz anlayamadım..
sadece bir arkadaşınıza katılıyorum,biz bunu yönetime de dile getirip sorabilirdik o zaman böyle herkes farklı yorumlarda bulunamazdı....ama öncesinde sizinle paylaşmayı uygun gördük..elbetteki bir tık kadar kolay konumuza ulaşmak..ama sizin de aranızdan bazı arkadaşlar bunun farkında..
ha çok mu önemli!! değil ama karşılıklı kırıcı olmayalım derim ben de..biz hamileliğimizi unutmadık..hatta ben sizin bazı konularınızı sürekli takip ediyorum heyecanla anlattıklarınız,sorduklarınız beni mutlu ediyor hatta bazen yorum da yazıyorum..
odalarınızın resimlerini,bebeklerinizin isimlerini hep okuyorum merak ediyorum..yani böylesine güzel duyguları paylaşmaktan doğalı güzeli olamaz...
bizi rahatsız eden bir olay vardı kibarca söyledik siz de biz uyarı alana kadar devam edicez diyorsunuz(aynı bizim gibi)saygı duyuyoruz..bu kadar...lütfen daha fazla birşey yazmayın gerek yok uzatmaya..şu önemli günlerinizde ne kendinizi ne de bizi üzmeyin...
hepinize hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum...Allah mutlulukla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

aslında birbirimizi çok iyi anlıyoruz ortada da kavga tarzında birşey yok üstüne gidip olayı bu tarza sokmaya da gerek yok.

siz kibarca söylediniz bizde yani bende kibarca cevap verdim.gereksiz lüzumsuz şekilde konu açtığımız hakkında ithama uğruyorsak eğer cevap verme hakkımızda olduğunu düşünüyorum.

bu aramızdaki iletişimi etkilemez bence.yani en azından ben öyle düşünüyorum.evet hiç hoşuma gitmiyor bu tarz bir uyarının bin kere yapılmasıki haklıda bulmuyorumm.bizde sizin konularınızı takip ediyoruz.başımız sıkışıyor koşa koşa size geliyoruz.bakmayın ben biraz espriyi severim olayı şakaya vurdum ama her defasında biraz daha ciddileşebiliyorum.

sizin tecrübeleriniz nasıl bizim için çok önemliyse başlıklarınız konularınızda o yönde önemli.ama burda biz 5 konu açtık siz 15 konu açtınız vay efendim yavaş olun tarzında bir polemiğe girmek hiç birimize yakışmaz.

havva hanıma yüklenmişsiniz demişsiniz havva hanımı ben cevabımdada belirtmiştim.konuyu o açtı diye ona gidiyor gibi olmıuş cevaplar ama kendide demiş benim gibi düşünen 2010 şubat anneleri diyee.şahsi birşey yok.tekrar söylüyorum.

medenice konuşuyoruz ben burda gergin bir hava görmüyorum.aynı fikirde olmamamız kavga edeceğimiz anlamına gelmez.herkes aynı amaç için burada fikir ayrılıkları gayet normal

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle...
herkesin yorumlarını baştan sona okudum,ancak havva ne kadar yumuşak ve sakin bi uslupla yazmışsa,bazı arkadaşlarda o kadar sivri dille cevap vermişler. havva'ya bende katılıyorum. bu kadar konu kalabalık ve vakit kaybından başka bişey değil benim için.
örnek vericem,mesela,

Frambuaz yapragi cayinin özelligi (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Dogum zamaninin geldigini nerden anlariz? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
şubat anneleri bebekleriniz döndü mü? (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
)
Bebişlere en iyi pişik kremi, en iyi bez, en iyi.... hangisi? (Bebek bakımı ve Beslenmesi)
2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz (Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)
Doğum Sonrası Göbek Ve Beli Bağlamak? (Kendi topiğiniz)
başı aşağı dönen bebeklerin tekmeleri? ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
tahmini doğum tarihi ((Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
organik saç boyası (Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar)
kızıma isim arıyorum ((Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler)

gibi konular bana göre yanlış yerlere açılmış konular.
konu açmayın denmiyor size,sadece doğru yerlere açmanız hem sizin hem de forumu kullanan diğer kullanıcıların yararına olucaktır.
konuların yanına,aslında açılması gereken topikleri de yazdım ki,bunları nereye açıcaktık peki diyecek anneciklerimize açıklama olsun diye.
size hiçkimse "vay efendim neden konu açtınız" demiyor arkadaşlar,ama gerçekten bazen gereksiz yere açıldığı da oluyor. bunların içinde cevap verdiklerimizde var elbette,yada kendi adıma bende cevap vermiş olabilirim. sorun bu değil,sorun bu konuların gereken yere açılması.
böylece hem "şubat anneleri" başlığı altında gereksiz kalabalık olmaz,hem de herkes aradığını rahatca bulur.
alınmayın ve kırılmayın. biz yada baskaları da aynı hatayı yapmış olabiliriz. bizide uyarsalardı belkı farkına varırdık...
yoksa temel konular elbette açılacak...
sevgiler ve sağlıklı doğumlar tüm anne adaylarına.

çok güzel ifade etmişsiniz gerçekten

ama maalesef bu sorun her forumda var.bölümlerin ayrı ayrı modları olsa bu tür aksaklıkları daha kolay ve hızlı farkedip gereken yere taşınırdı.ama kalabalık bir forum ve sanırım yönetiici sayısıda biraz kısıtlı gözden kaçıyor.aslında bu mesajı şikayet et butonu olsa ve yanlış yere açılmış diyerek yöneticiye bildirilse ne insanlar birbiriyle gereksiz yere muhatab olmak zorunda kalır nede kırıcı şeyler olur.yönetici gereğini yapar kimsede sesini çıkaramaz.

öksürseniz başlık açıyorsunuz,sizin yüzünüzden konularımızı bulamıyoruz,bizim işimiz gücümüz var(biz boş insanlarmışız gibi) başlıklarımızı arayacak vaktimiz yok sizin yüzünüzden altlara kayıyor gibi her yöne çekilebilecek cümleler karşısında haliyle bizde savunmaya geçiyoruz.gereksiz polemikler oluşuyor

çok güzel ifade etmişsiniz gerçekten

ama maalesef bu sorun her forumda var.bölümlerin ayrı ayrı modları olsa bu tür aksaklıkları daha kolay ve hızlı farkedip gereken yere taşınırdı.ama kalabalık bir forum ve sanırım yönetiici sayısıda biraz kısıtlı gözden kaçıyor.aslında bu mesajı şikayet et butonu olsa ve yanlış yere açılmış diyerek yöneticiye bildirilse ne insanlar birbiriyle gereksiz yere muhatab olmak zorunda kalır nede kırıcı şeyler olur.yönetici gereğini yapar kimsede sesini çıkaramaz.

öksürseniz başlık açıyorsunuz,sizin yüzünüzden konularımızı bulamıyoruz,bizim işimiz gücümüz var(biz boş insanlarmışız gibi) başlıklarımızı arayacak vaktimiz yok sizin yüzünüzden altlara kayıyor gibi her yöne çekilebilecek cümleler karşısında haliyle bizde savunmaya geçiyoruz.gereksiz polemikler oluşuyor
alındıgınızın farkındayım. o yuzden bunu yazma geregınde bulundum zaten. ama dıyorum ya,elbette acıcaksınız konu. elbette sorucaksınız,araştıracaksınız... ama gereken yerlere açılsa cok daha ıyı olur. mesela burda gunde 50 kısı gırıp bakıyorsa,dogru yere acılsa cok daha fazla kısı gırıp bakar,daha cok cevap yazılır,sizin ıcınde ıyı olur.
boylece herkes aradıgına rahatça ulaşır,guzel "şubat anneleri" topıgımız de dolup taşmaz.
aslında dedıgınız gıbı,moderatörlerimiz hızlıca müdehale etseler ve dogru yerlere konuları taşısalar boyle bı problem kalmaz. ama bu kadar kalabalık forumda aksaklıklar olabiliyor işte...

Çok komik bir topik olmuş bize demişsiniz lüzümsuz konu açmayın diye ama bence bu konu haddinden fazla lüzumsuz.Eğer bizim konularımızdan kendi konularınızı takip edemiyorsanız konuya abone ol kısmına tıklayarak konunuz geride kalsa bile takip edebilirsiniz.Bu kadar kolaylıklar varken böyle bir niyetle konu açmak gerçketen çok ilginç.Ayrıca 2011 şubat annelerini topiğe verdikleri cevaplardan dolayı kutluyorum.Ve ilgimi çeken başka bir konu var 2011 şubat anneleri topiğini bakın bakalım kim açmış????? 2011 şubat annesi olmayan biri??? Acaba konu açmaya kim daha meraklı??? Kusura bakmayın ne kadar kibar üslüpla yazılırsa yazılsın haksız eleştiriye tahammülüm yok.

burada herkes ne yapacağını çooook iyi biliyor dolayısı ile herkes kendi işine odaklansın. Kimsenin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok eğer gerçekten 2011 annelerinin açtıkları topikler gereksiz yerdeyse görevliler tarafından taşınır veya kapanır. ama bence şubat anneleri topikleri arasında bu açılan konu kadar saçması yok ne bir amaca hizmet ediyor ne birşey paylaşılıyor. yinede iyi dilekler için teşekkürler ben de sizlere çabuk yürüyen, çabuk konuşan , dişlerini hemencecik ve ağrısız çıkaran 2010 şubat bebekleri diliyorum... Ve bu konunun hemen kapatılmasını talep edeceğim.:kkk:

merhaba bayanlar
çok gereksiz bir tarışma içerisindesiniz
burda 2010 anneleri şu kadar konu açtı 2011 anne adayları bu kadar konu açtı diye saymıyoruz konu bölüme uymuyorsa,kurallara aykırı bir konu ise zaten taşınır veya kilitlenir.

kurallara uymak suretiyle isteyen bölümüyle ilgili konu açabilir
eğer yazdığınız konuları bulamıyorsanız aboneliklerinize ekleyin ve kontrol panelinden abone olduğunuz konuları görün
tartışma uzamasın lütfen...

merhaba bayanlar
çok gereksiz bir tarışma içerisindesiniz
burda 2010 anneleri şu kadar konu açtı 2011 anne adayları bu kadar konu açtı diye saymıyoruz konu bölüme uymuyorsa,kurallara aykırı bir konu ise zaten taşınır veya kilitlenir.

kurallara uymak suretiyle isteyen bölümüyle ilgili konu açabilir
eğer yazdığınız konuları bulamıyorsanız aboneliklerinize ekleyin ve kontrol panelinden abone olduğunuz konuları görün
tartışma uzamasın lütfen...

Teşekkürler bursasu..

Arkadaşlar forum paylaşım yapamanız için var..Sizler paylaşım yapıp, bildiklerinizi aktaracaksınız,bilgileri eksik olanlar bu açığı bilenlerin sayesinde kapatacak..

Sizlerin burda bulunma amacı bu değil mi? Bu konuda hepimiz hem fikiriz..Yalnız forumun da bir düzeni var ve bu düzeni koruyan yetkilileri var..Yani bizler..

Bu yüzden sizler paylaşımlarınıza devam ediniz ve nizam,düzen konusunu bizlere bırakınız lütfen..''Konu açmayın,yada gereksiz konular yüzünden gerekli olanları bulamıyoruz, bu ayın başlığı çok,bu ayın başlığı çok karışık'' gibi bir başlık bu polemiklere sebep olur ki bakın olmuş da..Bu tür yönlendirmeleri lütfen bizlere bırakınız..Biz yetkililer zaten üyelere gereken uyarıları yapıyoruz..

Ha konu için de yazarsınız, dile getirirsiniz,rica edersiniz ve bunu büyütmeden hale yola koyarsınız o başka..Ama lütfen uyarı yada ikazları biz yönetimde ki yetkililere bırakınız lütfen..

Herkese eşleri ve bebişleri ile mutlu,huzurlu ve en önemlisi sağlıklı yıllar dilerim..:34:

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Back
X