inaşallahhhhhhhhhhhhh canım inşalllahhh :Saruboceq:kizlar yeni hamis anne adaylarina saglikli bebisler diliyorumm
insallah bu ay bende ismimi buraya yazdiriim allahim nasip edersee ..:Saruboceq::Saruboceq:
2011 nisan anneleri belirtileriniz nelerdi?
birde içinize doğdu mu? rüyasını gördünüz mü?
2011 nisan anneleri belirtileriniz nelerdi?
birde içinize doğdu mu? rüyasını gördünüz mü?
benim kasık batmalarım vardı göğüslerimde dolgunlaştı sütyenimi çıkardığımda,dokunduğumda acıyolar.adet olcakmışım gibi rahmimde bi ağrı baskı vardı.ve bunlar hala devam ediyo.rüyada bir kere gördüm.oda şöyleydi doktora gidiyorum gebeyim diye bakıyo ultrasonla "bebek felan yok adetin 3. günü testlerini yapıcaz bekle" diyo bana üzülerek kalkıyorum masadan ve çıkıyorum o kadar.
kızlar keseyi gördünüzmü?
ben cumartesi gidicem doktora.çok sabırsızlanıyorum.zaman geçmek bilmiyo.
selam kızlar...
ben 2010 mart annesiyim 24şubat doğumlu yani henüz 5 aylık 1 kızım war... we sanırım tekrar hamileyim we bunu hiç istemiyorum kızım çok ufakkkk... hazır değilim... henüz test yapmadım belkide değilim... bu sabah eşimle ilşkideyken içrlerde biyerde bi batma sızı gibi bişey hisssettim canım yandı.. ilk hamileliğimdede öyle olmuştu.. ordan şüphelenmiştim we hamileydim... şimdide aynısı oldu we ben çok tedirginim son adet tarihimi tam hatırlamıyorum ama sanırım 29-30hazirandı... yani hastada olmadım daha...
eğer hamileysem büyük ihtimal aldırmak zorunda kalacağım... eşim ne der onuda bilmiyorum.. ya izin wermezse 13/14 aylık kızımla birde yeni bebek sahibi mi olacağım..
daha rahimim toparlanmadı..
kilolarım duruyor...
bir ew alamadık...
off salak kafam neden korunmadım kiii.. ilşki sonrası banyoya koşmakla korunulmuyormuş işte yaşaypta görmemmi gerekiomuşkafamçokkarıştı
test alıp yapmaya dötüm yok zaten beklicem stres içinde allahım yardım et henüz çok erkennn:Saruboceq:
kızlar az önce test yaptım pozitif
şaşırmış durumdayım
oğlum 1 yaşında yokken korunmamıza rağmen hamile kalmıştım ve bir sürü nedenden dolayı aldırmıştım
ama sonuç olarak vicdan azabı duyup pişman olmuştuk
bu ay doğum kontrol hapına başladım ve yine nasıl kaldığımı bilmeden hamileyim
ama eğer sonuç pozitifse aldıramam bu kez
birazdan eşim evde olur dr.uma gidicez
sonucu yazarım
ben bu gidişle 10 çocuk sahibi bir anne olucam
bu arada çamaşırımda birkaç damla kan gelmiş bu nedir ki?
kızlar az önce test yaptım pozitif
şaşırmış durumdayım
oğlum 1 yaşında yokken korunmamıza rağmen hamile kalmıştım ve bir sürü nedenden dolayı aldırmıştım
ama sonuç olarak vicdan azabı duyup pişman olmuştuk
bu ay doğum kontrol hapına başladım ve yine nasıl kaldığımı bilmeden hamileyim
ama eğer sonuç pozitifse aldıramam bu kez
birazdan eşim evde olur dr.uma gidicez
sonucu yazarım
ben bu gidişle 10 çocuk sahibi bir anne olucam
bu arada çamaşırımda birkaç damla kan gelmiş bu nedir ki?
kan tahlili yaptırdık ama resmen adet oluyorum ben:))))
bu nedir anlamadım ama umarım adet oluyorum da testte yanılmıştır:)
tahlil sonucunu bekliyoruum
veeeeee dilediğim gibi negatif:))))))))))))))))))))))
2.çizgi çok silikti kızlar
adet oldum zaten:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?