Selam kizlar.... Bende hem sutum cogalsin hemde bebgimin gazi olmasin diye rezene,anason,isirgan,ihlamur,kimyon hepsinu karistirip iciyorum. Dun kendim agda yaptim annem cocugu tuttu bende dikkat ederek yaptim yinede yaram acidi biraz... Kizlar sprail taktirmak istiyorum ama ne zaman takilmasi gerekiyor ozelde para vermiyim dogum evine gidiyim diyorum ama ne zaman gitsem bilemedim... Bizimde 40imiz cunartesi cikiyor artik....
evet kizlar guzel oglumun resimlerini yukledim
selemi mavibebek cok guzel ve tatli bebekleriniz var masallah ..selemi hemserini sizin yorenin insanina benzetebilmismiyim bana hic benzetmiyorlar kaani hep babasiymis..
herkes koysun bebeklerin resimlerini digerlerinide merak ettim simdi.9 aydir hepimiz hayallerle konusmus gibiyiz..
Selam kızlar.Profilime fotoğrafları yükledim.Sizinkileri de sabırsızlıkla bekliyorum.
Selemi aşı günümüz gayet güzel geçti.Öykünün aşı anında ağlamasından başka her şey yolundaydı.O da mecbur olacak.Ben hiç ilaç vermedim maşallah hiç de bir şey olmadı.Bundan da böylece kurtulmuş olduk.Bir daha ki ay olacak aşı Allahtan ağızdan damla şeklindeymiş.İçim rahatladı valla.Kızımın ağlamasına dayanamıyorum.
teşk. ederiz canım sizde çok güzelsiniz kaan tam bizim bebekler gibi hatta bi fotoda Mert'e bile benzettim o kadar yani :)) mert'te babasına benziyor..burdan çıkartacağımız sonuç; 'anneler babalara daha düşkün' ya da anneler babaları daha çok seviyor diyebiliriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?