- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
selam kızlar
patka aynı sorunu yaşıyoruz. benimki de aynı. hep memede durmak istiyor fazlasını kusuyor. kıyafet durmuo üstünde.sürekli deiştiriyoruz artık. emziği gündüz daaha iyi tutuo.emziriyorum dalıo sonra gazını çıkartırken hafif uyanırsa tıkıyorum ağzına emziği.o öyle dalıo. ama akşamları kesinlikle emzikle durmak istemio.biz de oyalıoruz artık hafif hafif sallıoruz susuo.gece 11 12 gibi bi daha emziriorum uyuyo.meme bağımlılığını çözemedik hala yaa.
başlarda altını alırken çok ağlıyorduı şimdi hoşuna gidiyor çok şükür. yıkanmak da hoşuna gidio sanırım.suya girince susuyor :)
selemicim hayırlı olsun allah mürvetini de göstersin :)
ben de fazla resim yükleyemedim.makinenin fotoğraf boyutu büyükmüş. kabul etmedi.
Kızlar herkese selam ben fazla giremiyorum malesef ama yinede fazla ilerlememiş topik:)) fotolarınızı gördüm maşallah hepsi birbirinden güzel bende gün içinde müsait olursam atıcam bir iki foto inşallah.
Ben hasta oldum bebeğimde malesef hasta oldu hani süt koruyodu korumadı işte... öksürüyo. Hapşırıyo sol gözü şişti kızardı nefesi daralıyor. Doktora gittik ilaç vermedi. Asist verdi sadece onu verebiliyorum. Bu durumuma önerisi olan varmı acaba???? Herkese allah sağlık versin en önemlisi oymuş oğlumu böyle görmek çok kötü birşey anlatamam.....
Merhaba herkese..
ne zamandir yazmak istiyorum ama bi turlu olmadi. Emir gece uykusunu alip gunduz pek uyumadigi icin nete giremiyorum gun icinde. bugun artik gece uyuttuktan sonra actim nihayet enerjimi toplayip :)
Irmak cok gecmis olsun allah sifalar versin bir an once umarim simdi cok daha iyisinizdir..
dunedain ve mavibebek albumlerinizi gordum masallah cok guzel bebisleriniz sizde oyle tabiki :) diger arkadaslarada arkadaslik gondermistim ama olmadi mi acaba baska kimseyi goremedim listemde ? bende album olusturdum bunca aydan sonra birbirimizi yuzyuze gormek gercekten guzel oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?