- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
bencede tabikide doğurur doğurmaz yazılmaz tabikide:) ama kısmet bakalım ne zaman yazabilcez. sizde normal doğum içinmi bekliyorsunuz???
benim de sezaryen derse 5 aralık isticem ayda. eşimle tanışma yıldönümümüz o gün. :)
erkek bebekler öyle diyorlar hakkaten. benim teyzemin de günü geçmişti.doktor artık sezaryenle almıştı. bi de demişti ki.ohooo seninki el ense yatıodu hiç geleceği yokmuş zaten.
benim bebiş de tombik. ben de hastaneden alıp direk okula kaydederim artık. yarın doktora gidicem inş.bakalım ne kadar olmuş.
dunedainin belki de annesi gelmiştir. gelecekler diodu.
ayy karne günü karne bekleyen çocuk gibiyim. eşim de her akşam geliyor.bugün de mi veremedin çocuumu bana dio. onu da heyecan bastı iyice.
Merhaba güzel anneler ve bebişleri
Daha kimse doğuramamış sanırım benden sonra , biz bugün 19 günlük olduk , ayy çok zor benim için birde 4,5 yaşındaki kızım var onun kıskançlıkları ile uğraşıyoruz çocuğun huyu değişti valla kardeşi olduktan sonra , bütün ilgiyi ona gösteriyoruz bebeği kucağımıza bile alamıyoruz korkumuzdan , ilk günlere oranla daha iyi tabii ama işimiz zor anlayacağınız.
Bebişin göbeği 18. günde anca düştü birde enfeksiyon kapmışonunla uğraşıyoruz hastaneye gidip geliyoruz göbeğine kibrit gibi birşeyle pansuman yapılıyor.Daha banyo bile yaptıramadık o yüzden ama birkaç güne kadar iyileşecek sanırım.Bizden bu kadar.
Eeee hadi doğuruverin sizlerde artık hayırlısıyla inşallah.
herkese merhaba. bestem çok geçmiş olsun oh ne güzel bebekler büyüyor. bense hala bekliyorum. bugün doktora gittim ne bir sancı ne bir açılma vardı. yarın yine gidicem. bir türlü karar veremiyorum. çıldırıcam resmen nolur bana yardım edindoktor bir kaç gün daha bekleyelim dedi yoksa suni sancı vericek. yada sezeryan hangisi daha iyi olacak kestiremiyorum.suni sancı ile normalmi? yoksa sezeryanmı bilmiyorum bu gidişle doğuramıycam tek isteğim evladımı sağsalim kucağıma almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?