***** 2011 Mart Hamileleri *****

doğurup dağılmak yok hee. doğum hikayelerinizi çok merak ediyorum. aylardır birbirimizi tanımasak da iyi güzel paylaştık. :)

bebişlerden fırsat buldukça yazarız gene inş. kimin gazı var kimin uykusu yok inş bizi yormayan bebekler olur.

bir doğursam yazacam inşallahta hayırlısı bakalım. bugün doktora gidecektim doktor çarşambaya kadar yokmuş. bakalım çarşambaya kadar ne olur.

ben doğum yaptığımda hemen yazamam söliyeyim size. Ortalarda gözükmezsem bir kaç gün bilinki doğurmuşundur. Eşimde inşallah yanımda olucağı için yazamayabilirim. Zaten forumdan bir arkadaş doğurmuş diyorum eşime onunda ilk tepkisi "doğurmuş hemen internetemi koşmuş" diye oluyor. O sebepten işte. Gerçi kimsenin öle doğurup hemen yazma şansı yok bi kendimize gelelim değilmi :)

bencede tabikide doğurur doğurmaz yazılmaz tabikide:) ama kısmet bakalım ne zaman yazabilcez. sizde normal doğum içinmi bekliyorsunuz???

bencede tabikide doğurur doğurmaz yazılmaz tabikide:) ama kısmet bakalım ne zaman yazabilcez. sizde normal doğum içinmi bekliyorsunuz???

evet normal doğum için beklemedeyim. İyicene sabırsızlandım. Her ağrıda acaba doğum sancısı başlarmı diye heyecanlanıyorum sonra foss çıkıyor Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alabilseydik :)

slm kızlar nasılsınız ara ara sizi takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor, sanırım henüz doğuran yok Allah sağ salim doğurup, bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..biz Mert bebekle uğraşıyoruz uykusuzluktan gözlerim şişti bol bol uyuyun dinlenin, benim yerimede :))

benim öyle anlatılacak bi doğum hikayem yok çünkü 39+2 de planlı sezeryana karar verdim 39+3 te sabah aç karna giyinip süslenip hastaneye gittik, tabi boşuna süslendim gider gitmez hepsini temizlettiler :) doğuracak gibi hissetmiyordum kendimi eşime çantaları arabada bırak sonra alırız dedim...öylece hasteneye girdim drla görüştük oda falan ayarlandı elimi kolumu sallayarak odaya girdim hemşireler şaşırdı sizin çantalarınız yok mu diye neyseki fazla sürmedi hastane önlüğü giydirdiler, serum, nst vs işlemleri yaptılar tarih 11.11.2011 olduğu için hastane biraz kalabalıktı sezeryanlar sırada bekliyordu resmen..ben 3. kişiydim saat 12 ye doğru ameliyata aldılar işte o an anladım doğuracağımı bu işin geri dönüşü yoktu sedyele ameliyathaneye gidene kadar ağladım gerisini hayal meyal hatırlıyorum çok güzel bir uykuya dalmıştım..1 saat sonra gözlerimi açtığımda yatağımda yatıyordum yanımda bir bebek emzirmek için hemşireler,annem zorluyorlardı tabi ben kendimde değildim kucağıma alamıyordum ilk gün hep birilerinin yardımıyla emziriyordum..ama bu süreçte en zoru susuzluktu dilim damağım kuruyordu ilk günün sonunda azar azar su içmeye başladım ama 3 gün aç kaldım resmen bebekte çok emmiyordu kilosu ortalamanın altına düştü neyseki bir hafta içerisinde doğduğu kiloya geri döndü (3500 kg- 50 cm doğdu bebişim) ve göbişide bir haftada düştü ama içinde bi parça kalmış şimdiye kadar onunla uğraşıyoruz hastaneye git gel yoruldum ama olsun çarşamba günü tekrar kontrole gidecez inş. göbişimiz iyileşmiştir...şimdilik bu kadar öpüldünüz arkadaşlar :)

Bende doguramadim daha malesef bugun annemle mutfagi lambalari falan temizledik sonra kasimi falan aldirmaya gittim bende son hazirliklari yaptik ama gelen giden yok hala :) carsamba gunu kontrolumuz var merakla bekliyorum ne diycek diye.. Dunedainin kesi cikmiyor gercekten dogurdu heralde girmedigine gore :)

ay doğurduysa nası doğurdu acaba. normal doğum istemiyordu. benim de karnım iyice indi. bacaklarımı kapatamıorum. eve gelen temizlikçi abla.lohusalık çökmüş yüzüne bi iki günde doğurursun dedi o nası oluosa artık.

kızlar herkese günaydın 40 haftam bitti:) oğlum maşallah yeri rahat sanırım devamlı oynuyor çıkmıyorda:) aman sağlıklı olsunda varsın çıkmasın biraz daha yapcqak bişey yok yani demem oki sanırım erkek çocuk bekleyenler fazla sevinmesin çıkmıyorlar öyle

ya yok benim karnım hala burnuma yakın erkek de değilki kız dediğin erken gelir yok keyfi yerinde içerde kafasına göre takılıyor bizim kız.

Bugün sinopgirl de inşallah bebeğini kucağına alıyordu değilmi. Bakalım onun doğum hikayesini nezaman okucaz :)

Dunadain de doğurdu sanırım. Yazmadan durmazdı çünkü kaç gündür yok ortada. Onunda hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

sanırım doğum yapmıştır dunedain. yoksa kesin girerdi.benim göbeğim aşağıda ama yok gelmiyor benim oğlum nazlı olacak kesin

selam kızlar nasılsınız? sık sık giremiyorum internete ama şöyle hızlıca bir baktım yazdıklarınıza, sanırım henüz dğum haberi yok... Çiğdem geçmiş olsun, güzel haberlerine çok sevindim...

bu arada benim sezaryen tarihim 5 Aralık olarak kesinleşti.... öncesinde bir sürpriz olmazsa tabi :) gerçi pek de öyle gelecek gibi durmuyor.. olmadı kışlanın kapısında doğurup direkt askere göndereceğim ben tosun paşayı... bu arada bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum, kafam hiç kalkmıyor valla... evde oturmak iyi gelmedi...

benden haberler bu kadar, hepinizi öpüyorum....

benim de sezaryen derse 5 aralık isticem ayda. eşimle tanışma yıldönümümüz o gün. :)

erkek bebekler öyle diyorlar hakkaten. benim teyzemin de günü geçmişti.doktor artık sezaryenle almıştı. bi de demişti ki.ohooo seninki el ense yatıodu hiç geleceği yokmuş zaten.

benim bebiş de tombik. ben de hastaneden alıp direk okula kaydederim artık. yarın doktora gidicem inş.bakalım ne kadar olmuş.
dunedainin belki de annesi gelmiştir. gelecekler diodu.

ayy karne günü karne bekleyen çocuk gibiyim. eşim de her akşam geliyor.bugün de mi veremedin çocuumu bana dio. onu da heyecan bastı iyice.

Saol aydacim cok sukur atlatti hersey yoluna girdi cok sukur... Herkez ariyor beni dogum yaptin mi zamani geldi ruyamizda gorduk dogum yapmistin diyorlar arkdasimda geldi bugun annenin karnindan yurumeyi ogrenerek cikicaksin bu gidisle teyzecim diyor :)) dun doguruyordum yine ruyamda esimde alay ediyor artik ruyanda dogurursun bir tek diyor :))

hepimiz beklemedeyiz sanırım :) Sesimiz soluğumuzda çıkmaz oldu :)

Ben bişi daha duydum. Yeni doğan bebeğe anne sütü almadan 1-2 damla maden suyu yada nar suyu verince gaz problemi yaşamıyormuş. Kendi kendine sorunsuzca çıkarıyormuş gazını. Deneyenler onaylamış.

Merhaba güzel anneler ve bebişleri
Daha kimse doğuramamış sanırım benden sonra , biz bugün 19 günlük olduk , ayy çok zor benim için birde 4,5 yaşındaki kızım var onun kıskançlıkları ile uğraşıyoruz çocuğun huyu değişti valla kardeşi olduktan sonra , bütün ilgiyi ona gösteriyoruz bebeği kucağımıza bile alamıyoruz korkumuzdan , ilk günlere oranla daha iyi tabii ama işimiz zor anlayacağınız.
Bebişin göbeği 18. günde anca düştü birde enfeksiyon kapmış onunla uğraşıyoruz hastaneye gidip geliyoruz göbeğine kibrit gibi birşeyle pansuman yapılıyor.Daha banyo bile yaptıramadık o yüzden ama birkaç güne kadar iyileşecek sanırım.Bizden bu kadar.
Eeee hadi doğuruverin sizlerde artık hayırlısıyla inşallah.

herkese merhaba. bestem çok geçmiş olsun oh ne güzel bebekler büyüyor. bense hala bekliyorum. bugün doktora gittim ne bir sancı ne bir açılma vardı. yarın yine gidicem. bir türlü karar veremiyorum. çıldırıcam resmen nolur bana yardım edin doktor bir kaç gün daha bekleyelim dedi yoksa suni sancı vericek. yada sezeryan hangisi daha iyi olacak kestiremiyorum.suni sancı ile normalmi? yoksa sezeryanmı bilmiyorum bu gidişle doğuramıycam tek isteğim evladımı sağsalim kucağıma almak

biz seninle bir gidiyoruz zaten :) ne güzel aynı gün doğururuz artık...

geçmiş olsun Bestem, iki çocukla da zor hakikaten Allah yardımcın olsun.... zamanla alışır ama büyük kızın da...
şimdi onun içinde çok büyük bir olay....

doktor hiç mi yorum yapmıyor? yani ne bileyim bir tavsiyesi yok mu? böyle de karar sana kalınca zor gerçekten... eşin ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…