***** 2011 Mart Hamileleri *****

Selam kızlar 29 kasım salı sabahı 10:20 de Muhammed Tuğşat bey doğdu
Sezeryanla doğdu 3 kilo 270gr 43cm olarak doğdu.Gördüğüm en saçlı bebek sanırım dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor insana
Benden daha çok babasına benziyor hatta eşimin kopyası tabi bu durum da babasının ağzı kulaklarına kadar varıyor
Doğuranların tekrar gözü aydın olsun darısı doğum yapmamışların başına inşallah.Bebişle ilgilenmek fırsat buldukça girerim....

kızlar 28/11/2011 hamişiyim doğum tarihim 28/12 baş aşağıya döneli 1 ay oldu bugün doktorum kanala da girdiğini söyledi ... eskiye dönüp bakmadım kanala girdikden ne kadar zaman sonra gelir bebiş. ben 36 haftalık hamişim.. doktorum hazırlıklı ol 38.haftayı geçmez dedi... kilosu 2850g boyu 48cm çok şükür su plesenta iyi kreçlenme yaşlanma felan yok. ay keşke yarın gelse:)))

tarihleri nasıl yazmışım kafa gitti tabi kanala girdi dendildi ya:) 28/03/2011 hamişiyim.. 28/12/2011 doğum tarihi hehe düzelteyim sizinde kafanız karışmasın

Sinopgirl hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikli huzurlu mutlu bir bebis olsun insallah.. Darisida bir turlu doguramayan biz hamislerin basina :))

Enepinar hosgeldin... Cnm benim adet tarihimde 2 mart bebis uzun zamandir donuk vaziyette doktorum 21 inden sonra bekle aralik basini bulmaz demisti ama malesef doguramadim daha gelmuyor bebis... Yani bilemezsinne zaman gelicegini daha bebeginin gelmesi ici erken bence suan gelirse senin icin cok zor olur 37hafta bittiginde daha saglikli dogum yarin gelsin falan deme bence aceleci olma annesi bu kadar :))

kizlar sinopgirl baska dogum yapan yokmu hayirli olsun allah anali babali buyutsun...

guzel oglum ile oyalaniyoruz..

hadi sizlerdende hayirli haberler bekliyoruz...en guzel yanida hediyeye yagiyor masallah...:)))

sinopgirl gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün.

enepınar bence de ne kadar durursa bebiş o kadar iyi diolar aslında.inş 38 i tamamlar en azından. ben de 10 gün önce gittiğimde açılmam vardı bebek doğum kanalındaydı. ama daha bi gelişme yok.yani bebeklerin keyfini beklicez mecbur :)

dunedain nasıl oldun ameliyattan sonra çok ağrın sızın var mı? sütün hemen geldi mi?

Bizim kizlar nazli ciktilar erkekler hizli cikti valla :)) oh ne guzel kavustun oglusuna ne guzeldir minik kuzu kucuk elleri dugme burnuyla kedi gibi uyuyodur... Bebek nasibiyle gelir derler ya bu olsa gerek :d. Dunedain sutun nasil goguslerinde acima varmi?

Kizlar dunden beri kahverengi lekelr geliyor benden neyin nesidir anlamadim bi fikriniz varmi?

Hadi ya hep kirmizi biseyler bekliyordum ben kahverengiyi gorunce anlam veremedim anne ben geliyorum sinyalidir diyorsun yani blackrose... :)))

Son düzenleme:
Selam kızlar.Nasılsınız?
Ara sıra girip yorumları hızlıca okuyorum doğuran var mı diye bakıyorum ama bir şeyler yazamıyorum.Bizim ufaklık uyurken bir halinizi hatrınızı sorayım dedim.
Sinopgirl ve dunedain gözünüz aydın.Bebişlerinizi güle güle büyütün.Dunedain demek zor oldu doğumun.Belliydi ama senin doktorun son anda böyle bir şey yapacağı.Ne gerek varsa.Neyse geçmiş olsun canım.
Doğum yapmamış arkadaşlar umarım sizde bir an önce meleklerinize kavuşursunuz.Çok az kaldı artık.Hayırlısıyla gelsin bebişler.
Bizim de dün bebişimizin kontrolü vardı.Sarılığı düştü sonunda.Maşallah doktor gelişimini de çok beğendi.Kızım 4030 gr ve 53.5 cm olmuş.Zaten yanakları maşallah tombiş tombiş oldu.Çok tatlı insanın öpesi geliyor ama kıyılmıyor ki.
Hepinizi öpüyorum....

Kızlar herkese selam. önce doğum yapan herkese mutluluklar diliyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Bana gelince şu an içeride melekler gibi uyuyan bir oğlum var. 1 aralık günü ani bir karar ile spinal sezaryan oldum. Oğlumu kucağıma aldım herşeye değer çektiğim bütün acılar yok oldu birden. Daha doğum yapmamış olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.

Gözünüz aydın , allah analı babalı büyütsün ve sağlıkla tabiiki , benimkide spinal sezeryanla olmuştu ben çok memnun kaldım umarım sen de öylesindir.

Irmak ve sinopgirl bebekleriniz hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Çiğdem senin bebeğin gelmesi yakın gözüküyor. Kahverengi lekeler doğum nişanı büyük ihtimalle. 2 gün önceden yada 24 saat içinde böle lekeyle sinyal verebiliyormuş. Hayırlısı inşallah.

Bende bugün doktora gittim doğum başlamış demesini beklerken tam tersi bizim kızın doğum kanalında felan hiiiç işi yok hanfendi poz veriyordu ultrosonda. Doktorum bu kızın geleceği yok normalde aşaya dönmesi gerekiyordu dedi. Gelmezse haftaya cmrtesi tekrar kontrol yine gelmezse pzrtesi yatış için gün vericek doktor. Bu gidişle suni sancıyı yicem gibi gözüküyor. Hayırlısı artık.

İrmakxim gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah...

Patka insallah dedigin gibidir yoksa sezaryan olucak sali gunune kadar gelmezse... Suni sanci istemiyorum ben dayanamam o agriya cekenler hic tavsiye etmiyor... Bebek donmediyse normal dogum nasil olucak ki ...hayirlisi gercekten neler olucak bakalim en son diyorum beklemiyim ariyim doktoru kizimla kavustur bizi diyim :))))

canım büyük geçmiş olsun, kızın için de Allah kolaylıklar versin zor iş valla... bizimkinin de göbişi bizi uğraştırdı 7 günde düştü ama parça kalmıştı içinde sürekli hastaneye git-gel pansuman vs. çok şükür şimdi iyiyiz..
gözün aydın canım hemşerimiz dünyaya geldi demek ki, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.
canım seninde gözün aydın Allah analı-babalı büyütsün bizimkide babasının kopyası :))

ırmakcığım gözün aydın çok şükür hayırlısıyla bebişini kucağına almışsın, sağlıkla büyüsün Toprak bebişimiz..

hakkında hayırlısı olsun patkacığım inş. sende hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın. bu senenin bebişleri çok inatçı çıktı galiba, hepsinin içerde keyfi yerinde...şu nişan olayı bende de oldu hemde farklı günlerde bi kaç defa ama sonrası hiç gelmedi sancı ağrı hiç olmadı,doğuma gittiğimde bile doğuracak gibi değildim..

Son düzenleme:
çiğdemciğim açılma falan yoksa suni sancı işe yaramaz diye biliyorum..benim oğlum doğum pozisyonundaydı ama açılmam 1 cm di..nstde sancı falanda yoktu, suni sancı işe yaramaz dediler...dr un ne diyor boşuna acı çektirmesin sana konuşun netleştirin herşeyi...umarım hakkında hayırlısı olur..

Selam kızlar iyi dileklerinize çoook teşekkür ederiz.Biz yokken doğum yapan arkadaşların da gözü aydın olsun Allah evlatlarını analı babalı büyütmek nasip etsin.
Daha doğurmamış annişler de en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar inşallah.Sakın korkmayın endişelenmeyin Allah herşeyin gücünü veriyor.
Ben ise paşamı uyuttum süt yapan çaylardan içiyorum malesef hiç sütüm yok Doktor endişelenme zamanla gelir dedi inşallah bekliyoruz.

Acilmam falan yokmus selemicim nstede sanci cikti ama acilman yok ne yapmayi dusunuyorsun dedi ben normal dogum istedigim icin beklememizde sakinca yoksa bekliyelim dedim saliya kadar bekle ozaman dedi bisey olmazsa o gune kadar biz mudahale ederiz dedi..bende eger sali gunune kadar gelmezse direk sezaryana al diycem suni sancidan korkuyorum cunku....

benim nst de kayda değer sancı çıkmadığından ve kızımda olması gereken yerde olmadığından heralde doktorum hiç bakmıyor öle açılma varmı yokmu. Bende zaten eğer seni çok uğraştırır derse sezeryana dönerim. Bana doktorum sen hangisini istiyosan ben senin arkanda dururum demişti. Normal istediğim için heralde hiç sezeryandan bahsetmiyor. Bakalım 12 Aralığa kadar gelmezse ozaman konuşucaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…