Kızlar herkese selam. önce doğum yapan herkese mutluluklar diliyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Bana gelince şu an içeride melekler gibi uyuyan bir oğlum var. 1 aralık günü ani bir karar ile spinal sezaryan oldum. Oğlumu kucağıma aldım herşeye değer çektiğim bütün acılar yok oldu birden. Daha doğum yapmamış olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Irmak ve sinopgirl bebekleriniz hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Çiğdem senin bebeğin gelmesi yakın gözüküyor. Kahverengi lekeler doğum nişanı büyük ihtimalle. 2 gün önceden yada 24 saat içinde böle lekeyle sinyal verebiliyormuş. Hayırlısı inşallah.
Bende bugün doktora gittim doğum başlamış demesini beklerken tam tersi bizim kızın doğum kanalında felan hiiiç işi yok hanfendi poz veriyordu ultrosonda. Doktorum bu kızın geleceği yok normalde aşaya dönmesi gerekiyordu dedi. Gelmezse haftaya cmrtesi tekrar kontrol yine gelmezse pzrtesi yatış için gün vericek doktor. Bu gidişle suni sancıyı yicem gibi gözüküyor. Hayırlısı artık.
canım büyük geçmiş olsun, kızın için de Allah kolaylıklar versin zor iş valla... bizimkinin de göbişi bizi uğraştırdı 7 günde düştü ama parça kalmıştı içinde sürekli hastaneye git-gel pansuman vs. çok şükür şimdi iyiyiz..Merhaba güzel anneler ve bebişleri
Daha kimse doğuramamış sanırım benden sonra , biz bugün 19 günlük olduk , ayy çok zor benim için birde 4,5 yaşındaki kızım var onun kıskançlıkları ile uğraşıyoruz çocuğun huyu değişti valla kardeşi olduktan sonra , bütün ilgiyi ona gösteriyoruz bebeği kucağımıza bile alamıyoruz korkumuzdan , ilk günlere oranla daha iyi tabii ama işimiz zor anlayacağınız.
Bebişin göbeği 18. günde anca düştü birde enfeksiyon kapmışonunla uğraşıyoruz hastaneye gidip geliyoruz göbeğine kibrit gibi birşeyle pansuman yapılıyor.Daha banyo bile yaptıramadık o yüzden ama birkaç güne kadar iyileşecek sanırım.Bizden bu kadar.
Eeee hadi doğuruverin sizlerde artık hayırlısıyla inşallah.
gözün aydın canım hemşerimiz dünyaya geldi demek ki, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.merhaba bayanlar nasilsiniz...
evet tahmin ettiginiz uzere dogum yaptim..ama size hikayesini anlatmak istemiyorum insallah herkes kolay dogum yapar sonra anlatirim..:53
epidural sezeryan dogum yaptim ama oncesi icin normal doguma zorlandim doktorun azizligine ugradimbiraz sikintim oldu..
ama oglum dunyalara deger hayirlisi ile kolay dogumlar nasip eder insallah...
canım seninde gözün aydın Allah analı-babalı büyütsünSelam kızlar 29 kasım salı sabahı 10:20 de Muhammed Tuğşat bey doğdu
Sezeryanla doğdu 3 kilo 270gr 43cm olarak doğdu.Gördüğüm en saçlı bebek sanırım dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor insana
Benden daha çok babasına benziyor hatta eşimin kopyası tabi bu durum da babasının ağzı kulaklarına kadar varıyor
Doğuranların tekrar gözü aydın olsun darısı doğum yapmamışların başına inşallah.Bebişle ilgilenmek fırsat buldukça girerim....
Kızlar herkese selam. önce doğum yapan herkese mutluluklar diliyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Bana gelince şu an içeride melekler gibi uyuyan bir oğlum var. 1 aralık günü ani bir karar ile spinal sezaryan oldum. Oğlumu kucağıma aldım herşeye değer çektiğim bütün acılar yok oldu birden. Daha doğum yapmamış olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
çiğdemciğim açılma falan yoksa suni sancı işe yaramaz diye biliyorum..benim oğlum doğum pozisyonundaydı ama açılmam 1 cm di..nstde sancı falanda yoktu, suni sancı işe yaramaz dediler...dr un ne diyorboşuna acı çektirmesin sana konuşun netleştirin herşeyi...umarım hakkında hayırlısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?