42 hafta bencede tehlikeli doktoru uyarıda bulunmuyormuymuş ? Dunadain doktorun neden daha önce sezeryan için gün verdi aklında normal doğurtmak varsa anlamadım :/
Selam kızlar.Nasılsınız?Bakıyorum da daha doğuran yok.Ama azalmış zamanlar sizleride heyecan basmış anlaşılan.Umarım bu güzel heyecanlar güzel bebişlerinizi sağlıkla getirir size.
Biz de iyiyiz.Kızım 14 günlük oldu bile.Gün geçtikçe değişiyor.Maşallah çok tatlı mis kokulu.Yakında siz de göreceksiniz zaten.Geçen hafta sarılığı yükselmişti onunla uğraştık allahtan düştü artık.Şimdi rahatız.Sürekli kan alıp tahlil yapıyorlardı.O minicik ellerini mosmor etmişlerdi.Allahtan kurtulduk.Ağladıkça insanın içi dayanmıyor.Valla o ağladı ben ağladım geçen hafta.Çok zormuş.
Çiğdemcim geçmiş olsun.Canını çok sıkma canım.zor bir durum seninki ama hamileliğini de unutma.Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur baban.
kizin kendisi hemsirebende onu anlamadim iste..demek var bir bildigi
hee bizde esimle kadinnin yuzune bakakaldik iste sen bize tarihi tatile gidicem onceki gun olsun diye 1 aralik vermemismiydin diye...
bakces nasip allah alnimiza ne yazmis ise :26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun mavibebek. İnşallah bundan sonra daha iyi olursunuz.
Allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin dunedain.
Bu aralar uyumakta baya bir zorlanıyorum. Birtürlü rahat edemiyorum. Sık sık sağa sola döndüğüm halde üstüne yattığım tarafım tutulmuş gibi çok zorlanıyorum. Yürümek bile zorlaştı. Yarın doktora gidicem bakalım ne olmuş ne bitmiş. Canım birde tatlı istiyorki sormayın. Pudingle geçiştirmeye çalışıyorum.
sanırım herkes doğurdu bi biz kaldık :))) ırmak dilek falan da doğurmuştur.
Kızlar slm herkese bende daha doğurmadım.annem geldi kıbrıstan oturuyoz anca:) bugün doktora gitcez bakalım ne dicek. Strese girdim sancım falanda yok daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?