Bende aklima o geldi bu telesa gelmez rabbim bekledir benim kizimi biraz daha dedesini bu halde gormesin diyor babamda o halde...persembe ameliyat olcakmis boynunda bi kirik varmis ondan sonrada omrilik icin ikinci ameliyati olucak arkadada varmis cunku kirik icin kotusu yuruyerek girdigi o ameliyattan sakat cikabilir diyor doktoru birde daha 20gun olmadi kalbine stentle balon takildi kalbi dayanamaya bilir diyor kendi kalp doktoruda gelde stres yapma((( Bugunden beri halim yok istahim yok basim agriyor ister istemez stres yapiyorum dogurmiyimda hepten kotu olurum ozaman babami gozumle gormayince :s
Cok sagolun kizlar ameliyattan sag saglim cikar insallah ben inaniyorum bisey olmiycak Allahin izniyle.. Uzuldugum annem yanimda olamiycak babami o halde birakamaz cunku cok heves ediyordunoda bende yanina gelirim bebekle sana bakmak icin mevlutu yapicaktik hemen simdi boyle olunca rahat rahat gidip gelemiycek yanima kimseyede annem gibi guvenemem(( insallah ikinci ameliyat gerekmez babam kendini cabuk toparlar... Su siralar hep agliyasim var huysuzlugum ustumdr herseye sinir yapip agluyorum hemen ((
Cok sagolun kizlar ameliyattan sag saglim cikar insallah ben inaniyorum bisey olmiycak Allahin izniyle.. Uzuldugum annem yanimda olamiycak babami o halde birakamaz cunku cok heves ediyordunoda bende yanina gelirim bebekle sana bakmak icin mevlutu yapicaktik hemen simdi boyle olunca rahat rahat gidip gelemiycek yanima kimseyede annem gibi guvenemem(( insallah ikinci ameliyat gerekmez babam kendini cabuk toparlar... Su siralar hep agliyasim var huysuzlugum ustumdr herseye sinir yapip agluyorum hemen ((
halamin gelinide hamileydi onunda kizi olacakmis..42 haftada hala bir dogum belirtisi yokmus..bende kendimde zorla belirti ariyorum
irmak seninde 40 hafta olmus forumdaki bebeklerin bir kismi cok aceleci bir kismida nazli gelmiyor...:44::44::44::44:
bende az once uyandim gecenin 3 de kalkar kalkmaz 1 tane yesil elma yedim patates koydum hasladim..onuda limonlu tuzlu yedim..simdi sut kaynatiyorum onuda icicem cikolatali gofretle..oglende 1 tabak corbayi zor ictim..ilaclarmi icicem diye oda..aksam yemeginide zorla yiyorum..normalde hic istahim yok ama patatese takmis durumdayim..2 gece oncede saat 4 salatasini yaptim yedim...
aksam esimle kruvasan aldik..simdi onuda isitip sicak sicak yesemmi acaba diye dusunuyorum..heralde bu duruma esim cok sevinirdi agzima zorla yemek tikiyor..
aslinda bunlarin hepsi sIkintidan oluyor..gecen haftaya kadar dogum gunu belli olan bebegin simdi dogum tarihi kesin degil..benimde uykum keyfim kacmis durumda oldugu icin boyle zamansiz seylere saptiriyor beni...
ırmak açılman falan var mı? doktor ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?