***** 2011 Mart Hamileleri *****

canım Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun.. Sen içini ferah tutmaya çalış, pozitif düşün, Allah'ın izniyle en kısa zamanda baban iyileşecek, torunuyla gezmelere gidecek daha..

allah hayirlisini versin cigdem acil sifalar diliyorum..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur....

Cok sagolun kizlar ameliyattan sag saglim cikar insallah ben inaniyorum bisey olmiycak Allahin izniyle.. Uzuldugum annem yanimda olamiycak babami o halde birakamaz cunku cok heves ediyordunoda bende yanina gelirim bebekle sana bakmak icin mevlutu yapicaktik hemen simdi boyle olunca rahat rahat gidip gelemiycek yanima kimseyede annem gibi guvenemem (( insallah ikinci ameliyat gerekmez babam kendini cabuk toparlar... Su siralar hep agliyasim var huysuzlugum ustumdr herseye sinir yapip agluyorum hemen ((

ah canim uzulme kendinide strese sokma..hayirlisi olsun boyle olmasi gerekiyormus..inan uzulmenin bir faydasi yok sen simdi kendini motive edip dogumdan sonra yasamini nasil duzenleyecegini dusun..baktin bakmakta zorluk cekiyorsun gider biraz annenlerde kalirsin bebegi gormekte babana motivasyon olur hemde..hemde sende iyilesmis olursun bu surede..

Geçmiş olsun cigdemkok umarım baban en kısa zamanda iyileşir.Böyle şeyler de hep doğuma yakın gelir zaten insanın başına ama sen yine de moralini sağlam tut kızın da etkilenmesin annesi.Dedesi de en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Benimde eşim birkaç günlüğüne Ankaraya gitmişti benim de çok moralim bozulmuştu,kendimi çok gariban hissettim hep ağlayasım geldi ama eniştem sağolsun beni annemin evine getirdi şimdi ailemle birlikteyim yakında yanıma eşim de gelecek.Yarın ufak beşiğimizi de alıcaz oğluşuma ayın 25inde de son kontrollerimiz var.Bu arada benim doktorum beni hiç nstmidir nedir ona sokmadı:44: Ondan sonra ben de akıntım var dedim hep normal normal dedi.
'Sancın var mı' diyor yok diyorum ''ayakların şiş değil, tansiyon sorunu yok, kilo normal gidiyor bebeğin kilosu 1 hafta önden ve normal'' diyor onun haricinde doğumla ilgili bişey dahaca konuşmadık çatı muayenesinden sonra konuşcakmışız ama ben normalden çok korkuyorum siz maşallah normale gözünüz kesiyor valla :18:
Ben doğururken bayılırım mayılırım çocuğa bişi olur diye korkuyorum hemde çoğu kişiye normal normal diyorlar saatlerce sancı çektirip hayda sezeryana alıyolar çektiğin sancı yanına kar kalıyor

çatı muayenesinde size açılma var dediler mi. benim 1.5 cm açılman var haberin olsun dedi. aceba önümüzdeki haftaya kadar doğurur muyum ki. 2 cm olunca doğum başlıyor ya? ay inşallah haftaya doğururum artık bebek daha irileşmeden.

Valla hep tetikteyim bende nasil ne zaman gelicek diye stres yapiyordum simdi annem yanimda olamiycak ben napicam
Diye stres yapiyorum kayinvalideme guvenemiyorum niyeyse rahatsiz birde kendi gelen giden olcak bi suru annem yok off aklima geldikce o an agliyasim geliyor hic susmiycam galiba..niye boyle hep ust uste gelirki (( gerci her iste vardir bir hayir... Bence bu hafta dogururuz biz kizlar 39oldum ben ama tik yok birde bana ayin sonuna randevu vardi acilmaya bakmak icin hep ay sonu dogum diyor hem ozamana gel diyor bu doktorlarda bi garip... Ne guzel iste black... Acilmalar baslamis dikkat et sen artik yavas yava yuruyusler yap ki dogum kolay olsun ben su sira hep kosturdugum icin ayriyetten yuruyus yapmama gerek yok ((

çatı muayenemde açılman var yada yok diye bişi demedi. Zaten çok zor oldu sanırım açılma yerine sıkılaşma vardı Herkesinki rahat geçmiş benimse berbat bir gün boyunca ağrı çektim üstelik. Yerine yerleşmemiş dedi doktorum oyüzden sanırım :/

Çiğdem içini ferah tut herşey olduğu kadar artık. Seni ziyarete gelenlerde seni ve aileni bilen insanlar olucak onlarda senden fazla bişi beklemezler.

kızlar herkese iyi aksşamlar nihayet 40.haftamıza girdik ama tık yok. bu kızancağız hiç çıkmayacakmış gibi ) yani böyle çabuk gelmiyorlar onu anladım. bakalım cuma kontrolümüz var doktor ne diyecek. sancım falan yok. sanırım geç gelicek bilmiyorum yani...

halamin gelinide hamileydi onunda kizi olacakmis..42 haftada hala bir dogum belirtisi yokmus..bende kendimde zorla belirti ariyorum

irmak seninde 40 hafta olmus forumdaki bebeklerin bir kismi cok aceleci bir kismida nazli gelmiyor...:44::44::44::44:

bende az once uyandim gecenin 3 de kalkar kalkmaz 1 tane yesil elma yedim patates koydum hasladim..onuda limonlu tuzlu yedim..simdi sut kaynatiyorum onuda icicem cikolatali gofretle..oglende 1 tabak corbayi zor ictim..ilaclarmi icicem diye oda..aksam yemeginide zorla yiyorum..normalde hic istahim yok ama patatese takmis durumdayim..2 gece oncede saat 4 salatasini yaptim yedim...

aksam esimle kruvasan aldik..simdi onuda isitip sicak sicak yesemmi acaba diye dusunuyorum..heralde bu duruma esim cok sevinirdi agzima zorla yemek tikiyor..

aslinda bunlarin hepsi sIkintidan oluyor..gecen haftaya kadar dogum gunu belli olan bebegin simdi dogum tarihi kesin degil..benimde uykum keyfim kacmis durumda oldugu icin boyle zamansiz seylere saptiriyor beni...

42 hafta beklemek çok zor. Eşimde bende çok özledik kızımızı. Gerçi bende 40 haftayı tamamlıcam gibi bir his var içimde.Karnım hala burnuma yakın duruyor :/ Yinede şükür akrabalarımızdan biri hamileydi 6 aylık kaybetmiş bebeğini. Üstelik 3. ve son sezeryan hakkıymış.Bir çocuğu var 2.de böle düşük olmuş. Birdaha çocuk yapma şansı olmadığı için 2 gündür hastanede normal doğumla bebeği almaya çalışıyorlarmış. Dua ederseniz sevinirim.

42 haftamı amanın ben dayanamam o kadar. hem 42 haftada bebek tehlikeye girmiyormu? sende akşam akşam iyi yapıyorsun patates salatasını ama ye tabi son zamanlar belki daha faydalı olur. seni sezeryan yapmayacaklarmı? normal mi bekliyorsun? benim bebeğim pek nazlı olacak gelmiyor bakalım yarın yada pazartesi doktora gidicem ne diyecek.

ırmak açılman falan var mı? doktor ne diyor?

valla geçen hafta gittiğimde yoktu. bakalım şimdi varmı görücez ama benim hiç sancım falan yok. bekliyorum ama doktor ay sonuna kadar bekleyelim dedi. bakalım ne olacak beklemedeyiz.

hayırlı vakitte gelsinler bebişlerimiz. 42 hafta bebek kaç kilo olmuştur yaa. kakasını falan da yapma tehlikesi oluyor. zaten o bebeği doğur sonra okula yazdır yani. irileşmiştir baya.bi de insan bekle bekle çatlar.şurda günümü doldurmaya sabredemiyorum ben benim bebek tombik gidiyor inşallah çok beklemez. dileği merak ediyorum ne zamandır doğurdu mu acaba.

dunedain doktor normale mi zorluyor seni?

Son düzenleme:
bende aksam baktim sole bir 42 haftalik bebek plasentasi yaslaniyormus suyu azaliyormus..bende anlamadimki tutturmus heralde normal dogum yapacam diye..ben bekletmezdim sahsen..yok dogum konusunda hala sezeryan dusunuyorum ama doktordan tirstim acikcasi sonucta o alacak beni doguma dengesiz bir hava verdigi icin normalede alistirmaya calisiyorum kendimi ama olmuyor..herkes doktora guven der ben tamamiyle guvensizim..tam sekli cumartesi belli olacak...

42 hafta bencede tehlikeli doktoru uyarıda bulunmuyormuymuş ? Dunadain doktorun neden daha önce sezeryan için gün verdi aklında normal doğurtmak varsa anlamadım :/

ülkenin sağlık politikasıyla ilgilidir belki de. her ülke bizim gibi zırt pırt sezeryan yapmıyor malum. sezaryen olunca çok fazla sorguluyorlarmış doktoru neden sezaryen oldu die. ben öyle duymuştum.tabi sen içinde yaşıosun daha iyi bilirsin. aman öyle böyle herkes doğuruyor bi şekilde. inş iyi olur bi problem olmaz.

Selam kızlar.Nasılsınız?Bakıyorum da daha doğuran yok.Ama azalmış zamanlar sizleride heyecan basmış anlaşılan.Umarım bu güzel heyecanlar güzel bebişlerinizi sağlıkla getirir size.
Biz de iyiyiz.Kızım 14 günlük oldu bile.Gün geçtikçe değişiyor.Maşallah çok tatlı mis kokulu.Yakında siz de göreceksiniz zaten.Geçen hafta sarılığı yükselmişti onunla uğraştık allahtan düştü artık.Şimdi rahatız.Sürekli kan alıp tahlil yapıyorlardı.O minicik ellerini mosmor etmişlerdi.Allahtan kurtulduk.Ağladıkça insanın içi dayanmıyor.Valla o ağladı ben ağladım geçen hafta.Çok zormuş.
Çiğdemcim geçmiş olsun.Canını çok sıkma canım.zor bir durum seninki ama hamileliğini de unutma.Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur baban.

ah bir bilsem bende niye boyle yapti anlamadim birde benim dogum yapmam olayimin para ile yada baska birsey ile alakasi yok .catim musade etmiyor..yani beni zorla yok sanci yok baska bisey ile ugrastirmasin diye ozellikle soyledim.

sirket itiraz edecek eger kart iptal ederse sezeryani...valla heralde benim yuzumden koca sirket fes edecek anlasmayi cok sinirlenmisler cumartesi gunu iptal yazisini alip geliyorsunuz ben once kart sirketine sonra hastanenin bas hekimine direk gidiyorum demis yetkili..

valla herkes duydu dogum seklimi nedenini yok osunu busunu resil oldum valla..ne vardi tmm diyip sessiz sessiz halletsek..catim dar herkes catinin dar olmasinin ne demek oldugun ogrenmis oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…