patka ben de hurmayı ezip birazcık ağzına sürmenin iyi olduğunu duymuştum. peygamber efendimiz yeni doğanlara öyle yaparmış bi de dua edermiş. hayırlı evlat olsun die. gerçi bu gazla alakasız. soda çocuğun midesine zarar vermez mi ki asitli asitli?
merhaba bayanlar nasilsiniz...
evet tahmin ettiginiz uzere dogum yaptim..ama size hikayesini anlatmak istemiyorum insallah herkes kolay dogum yapar sonra anlatirim..:53
epidural sezeryan dogum yaptim ama oncesi icin normal doguma zorlandim doktorun azizligine ugradimbiraz sikintim oldu..
ama oglum dunyalara deger hayirlisi ile kolay dogumlar nasip eder insallah...
evet tahmin ettiginiz uzere dogum yaptim..ama size hikayesini anlatmak istemiyorum insallah herkes kolay dogum yapar sonra anlatirim..:53
epidural sezeryan dogum yaptim ama oncesi icin normal doguma zorlandim doktorun azizligine ugradimbiraz sikintim oldu..
evet senin bebeğin maşallahı var senin yerinde olsam bende iyicene gerilirdim doğurmam lazım diye normal düşününce birde öle sıkıntı oluyor işte. Ya birde son haftada doktor sık çağırabiliyormu 2-3 günde bir yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?