- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
dün ütü yaptım bende bugün heryerim dökülüyor. Temizlik pek yapamıyorum bu yüzden hemen sırtım başlıyor alarm vermeye :85:
benim bildiğim böle ama bende anlamadım açıkcası nasıl yaptıklarını. Önceden doğum iznine ayrılan arkadaşların varsa onlara bir sor nasıl rapor parası aldıklarını istersen. Boşyere kafa yormuş olmazsın. :44:
aynen canım sırt ve bel öldürüyor beni, ama benim içim hiç rahat etmiyor ara ara dinlenerek yapmaya çalışıyorum yaptıktan sonrada kendi kendime kızyorumoğluşumdan özür diliyorum onuda yorduğum için..
evet bence de doğumdan hemen sonra yapmak lazım. zaten ona göre çocuk yardımı falan alıosun.ay onlarla eşlerle uraşsın dicem ama benim eşimin de hiç vakti yok ki yaa. teee karşıda maslakta çalışıyor. eve gelmesi bi saat sürüyor.yeni iş değiştirdiği için izin de kullanamıyor. napçaz bilmem.
biz de haftasonu edirneye gidicez inş gezmeye. koca göbeğimle nası gezerim artık bilmem. arkadaşların hepsi de fit dinamik.
günaydın anneler ve bebişlerimiz
kızlar dün bir bel ağrısı çektim inanın ağlıyordum resmen..Hiçbirşekilde uzanamadım sadece dimdik oturabiliyordumgece uyku haram oldu bana yani
günaydın canım geçmiş olsun, bayağı şiddetli olmuş seninki gün içinde kendini çok kasıp yormuş muydun??
akşam bende halsizlik vardı elim ayağım tutmuyordu resmen dökülmeye başladık galiba...
Arkadaşlar herkese selamlar çok kasvetli ve sıkıcı bir gün....
Ya benim karnımda böyle sertleşmeler oluyor. Ben onları bebek hareketleri sanıyorum. Bazıları kasılmada olabilir diyor. Acaba kasılmamı hareketmi birde çok sık oluyor. Sanki sağ tarafım hemen göbeğimin yanı küçü top gibi havaya kalkıp iniyor. Birde göbek üstümde sertleşmeler elime geliyor. Ben hem bebeğimin hareketleri olarak yorumluyorum.
Bu kasılma dedikleri şey nasıl birşeyki acaba???
hmm iyimi o zaman. o zaman çok sorun etmiyeyim bari. rahim kasılması genelde kasık taraflarında olurmuş. neyse cumartesi doktora sorayım bari. umarım kötü birşey yoktur. hem cumartesi nst de yapıcaz zaten orada çıkar dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?