ben port bebe almıcam. Sadece ana kucağı alıcam. Hani şu otoda kullananlardan. Onu da gün evelinden almak gerekiyor tabi...
Ufff daha çok eksik var. Pijama takımı falan aldınızmı. Nasıl birşey alacaksınız????
ya bende pijama almadım allah korusun erken doğum falan olursa bence hemen hazır etmeli..en kısa zamanda alacam hepsini bi de önden düğmeli falan olması gerekiyormuş emzirme açısından rahat olur diye..
ben daha hiç bişey alamdım bu hafta sonu bebek odasını alcam artık içini de yavaştan dolduruyum diyorum pijama takımı benim aklıma bile gelmedi ben 2 yada 3 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum onların içinde hem çok parça var hemde pijama gibi içndekiler olmazmı?? Etraftakiler de çok kıyafet alma diyolar valla kafam karma karışık hiçbişey yetişmiyecek gibi
kafam nerelerde kim bilir siz anne pijaması diyorsunuz ben bebek pijaması diye konuşuyom onu da almadım zaten off off
sakin ol tatlım yetişir merak etme, iş sadece çarşıya çıkmaya kalsın gerisi ard arda geliyor zaten, ilk etapta lazım olacak şeylerin küçük bi listesini hazırla acil olanları al..
kendinden başla istersen, pijama, iç çamaşırı, emzirme sütyeni, göğüs pedi bunları dışardan alacaksın evde havluların ve terliğin vardır zaten.
Bebiş için hastene çıkışı takımlarından alırsın, çıtçıtlı body, zıbın takımları, havlu, battaniye,yastık, emzik-biberon, eldiven,şapka, önlük, ağız mendili ve bolca çocuk bezi alırsın, arkası hem çevreden hem de büyüklerden gelir zaten eksik olanlarda sonradan tamamlanır doğum yapınca hayat bitmiyorki mutlaka eksikleri aldıracak veya alacak zamanın olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?