***** 2011 Mart Hamileleri *****

hadi gözün aydın çok şükür değerlerin iyi çıkmış..
maşallah bebişimize büyüyorlar tabi bende çok merak ediyorum oğluşumu gün sayıyorum resmen 13 gün kaldı...

bende haftaya pztsi tekrar gideceğim uçağa binmek için rapor almam lazım..bu vesileyle tekrar göreceğim

belki de bunları bilerek seninle iletişime geçti :)

valla kizlar bende ne yalan soyleyim aynisini dusundum..dun hatta esimle yolda giderken dedimki allah soyletiyor iste bu kiz ya hamile kalacak yada hamile ikisinden biri cunku bu benle barismazdi oyle bir karakter degil..az cok insanlarin tanirsiniz barisacak barismayacak insani tanirsiniz yani...sabahi bu haber geldi dedim gordunmu bak ne dedim ben sana barisma adi altinda bile hinlik sezdim :))

ay simdi uff ya isin canimi sikan kismi nedir yazmadan edemeyecegim patron benim esimin dayisi...dayisinin eside o kizin kocasinin teyzesi oluyor...isin yoksa bebeklerin buyumesinden gelisimine kadar herseyi kiyaslayacaklar..benim cocugum bana ozel ve tek olmasi gerekirken boyle kiyaslamalar sokmak beni baya sinir edecek..isin yoksa ugras...yada olmaz bilmiyorum ama icime ne doguyorsa cikyor valla korktum kendimden simdi :)))

benimde hiç hoşlanmadığım şeydir her şeyi herkesin bilmesi..Kontrollerimi vs bile başka hastane başka dr gitme sebebim bu aslında..Bİr tahlil bile yaptırsam daha yerime gelmeden yayılıyor hemen..Belki ben söylemek anlatmak ya da kıyaslanmak istemiyorum değil mi ama

bencede kıyaslamalar yapılması çok kötü ve insanın aklını karıştıyor. benimde çevremde hamileler var bende kendimi kıyaslıyordum onlarla artık kıyaslamıyorum söylemiyorum bile ne kadar olduğunu çünkü sonra gereksiz yere üzülüyorum. onun için kulaklarımı kapadım herşeye
selemicim hadi hayırlısı bende ayın 17 si gibi gidecem. beni zaten 15 günde bir çağırıyor. iyi de oluyor. ayda 2 defa zararı yok diyor doktor ultrasonun. gerçi artık pek göremiyoruz büyüdüğünden ama olsun şu zaman hemencecik geçse çok meraktayım kime benzeyecek nasıl bir bebek olacak. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. normal mi doğum yapacaksınızı sezeryanmı? benim doktorum daha birşey demedi bakalım durumlar ne gösterir.

BEN İNŞALLAH NORMAL DOĞUM İSTİYORUM..Geçen gittiğimde bana saf makat dedi çok üzülmüştüm.Mutlaka sezeryan olursun dedi..Neyseki sonra bir daha gittim düzelmişti duruşu..36-37. haftaya kadar netleşecekmiş duruşu..Yani o haftalardaki duruşu kesinmiş :) şimdiki duruşu doğm hakkında pek kesin bilgi vermiyormuş..

benim oğlum son kontrolde tersti dönmezse sezeryan gibiydi..ama hissediyorum daha dönmemiş oğluşum :26:

ya o belli olmuyor biliyormusun..Ben dr gittiğim de yani beklerken baya aşağıda hissetmiştim yani c gbi duruyordu sanki.Ultrasona bir girdim kafası mideme yapışmış,ayakları taa en aşağıdaydı :) sonraki girdiğimde de kafa rahimde ayaklar midedeydi 36-37 ye kadar dönüşler olacakmış ama kesin durum o zaman beli olurmuş..Gerçi benim bir arkadaşım 39 a kadar normal di 39 da döndü tersine ve 1 hafta beklemsine rağmen dönmedi de sezeryan oldu..Artık hayırlısı Allahtan..

tabi canım bende öyle diyorum hayırlısı olsun hem biz hem bebiş sağlıklı olsunda artık kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız..

bencede yeterki sağlıklı olsunlar. benimkininde ayakları şu an için aşağıda. ama hep tek taraflı vuruyor hep göbeğimin sağında ve üst kısmında vuruyor. bu aralar çok geriniyor:) sonrada birden vuruveriyor çok komik bir görmeniz lazım

Bende yavaş yavaş çatlaklar başladı buarada kızlar..Dr diyorki çatlayacaksa zaten çatlak kremler bir derece önlüyor diyor

Son düzenleme:
benimde görünmeyen bir yerimde kedi tırmalamış gibi çatlaklar var. sol kalçamın üstünde oraya krem sürmüyordum. inşallah öbür yerlerim çatlamaz. dilek senin nasıl çatladı. kırmızı kırmızı mı belli oluyor.

EVET CANIM KIRMIZI KIRMIZI..ben sanırım sola yattığımız için oluyo,sol karın alt bölgem ve sol yan kalcamda var şimdilik..ama napim yapacak bir şey yok çatlayan çatlıyor yine de krem vs devam ediyorum ama dr dediği gibi vücutla alakalı çatlayacaksa zaten yapacak bir şey yok..

daha catlak icin erken benim icin ama masallahim var ne agrim ne sizim nede catlagim var...ama tabiki olmayacak anlamina gelimiyor surekli tetikte duruyorum valla..birde gece yattigimda solumun ustune tam kasiklarimda kipirdamalar hissediyorum demekki benimkininde ayaklari asagida yoksa kafasi falan olsa daha dolgun bir his olurdu...

ohh ne güzel hiç olmaz< inşallah

ya sen ablan bi krem almıştı hani sanırım selülit vs içindi baya pahalı demiştin işe yarıyor muymuş sordun mu hiç ?

bende çatlaklar başlıyalı 3 ay oldu nerdeyse karnımdan başlıyo bacaklarıma kadar çatlak oldum kremler yağlar kullanıyorum ama nafile olacağı varsa hiç bişey engel değil

bende çatlaklar başlıyalı 3 ay oldu nerdeyse karnımdan başlıyo bacaklarıma kadar çatlak oldum kremler yağlar kullanıyorum ama nafile olacağı varsa hiç bişey engel değil

aynen canım bende son 2 haftadır falan oldu ama takmıyorum ya..sırf o küçücük mucizelere sahip olmak için 100 kilo olmaya ve çatlakları olmaya razı olabilecek milyonlarca kişi var..Biz bu şansı elde ettik çok şükür Allah ıma..Kilo da verilir çatlaklarda görünmez.Ki eşimin dediği gibi benim karnımdaki çatlaktan ben ve eşimden başka kime ne

kızlar bişey sorcam ama bu ana kucağı portbebe bunları şimdiden almakmı gerekir yoksa daha sonramı benim kafam karıştı hangisi daha iyi ne alacağımı bilemiyorum bebek odası da alcam

ben port bebe almıcam. sadece ana kucağı alıcam. hani şu otoda kullananlardan. onu da gün evelinden almak gerekiyor tabi...

ufff daha çok eksik var. pijama takımı falan aldınızmı. nasıl birşey alacaksınız????

bencede tatlım kim görecek kime ne, en iyisi takmamak Allahım bize ve bebişlerimize sağlık versin gerisi önemli değil

ben puset aldım sadece..araba koltuğu tarzı değil ama..
Pijama vs de almadım şimdi doğum yapsam ne olur diye düşünüyorum da bazen eksik çok :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…