hadi gözün aydın çok şükür değerlerin iyi çıkmış..
maşallah bebişimize büyüyorlar tabibende çok merak ediyorum oğluşumu gün sayıyorum resmen 13 gün kaldı...
belki de bunları bilerek seninle iletişime geçti :)
bencede o da hamile olduğu için barışası tutmuş olabilir
DİLEKÇİM SENİNKİDE İYİ O ZAMAN SEVİNDİM ŞÜKÜR DAHA TEST FALAN KALMADI.
BEN 5 YAŞINA KADAR YATABİLECEĞİ NORMAL BİR BEŞİK ALMAYA KARAR VERDİM. BÖYLESİNİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİR TANEDE YAZLIĞA PARK YATAKLARDAN ALICAM. YAZIN ORAYA GÖTÜRÜRÜM. KIŞIN İÇİNDE OYUN OYNAR BEN İŞ YAPARKEN ÖYLE DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANİ.
valla kizlar bende ne yalan soyleyim aynisini dusundum..dun hatta esimle yolda giderken dedimki allah soyletiyor iste bu kiz ya hamile kalacak yada hamile ikisinden biri cunku bu benle barismazdi oyle bir karakter degil..az cok insanlarin tanirsiniz barisacak barismayacak insani tanirsiniz yani...sabahi bu haber geldi dedim gordunmu bak ne dedim ben sana barisma adi altinda bile hinlik sezdim :))
ay simdi uff ya isin canimi sikan kismi nedir yazmadan edemeyecegim patron benim esimin dayisi...dayisinin eside o kizin kocasinin teyzesi oluyor...isin yoksa bebeklerin buyumesinden gelisimine kadar herseyi kiyaslayacaklar..benim cocugum bana ozel ve tek olmasi gerekirken boyle kiyaslamalar sokmak beni baya sinir edecek..isin yoksa ugras...yada olmaz bilmiyorum ama icime ne doguyorsa cikyor valla korktum kendimden simdi :)))
bencede kıyaslamalar yapılması çok kötü ve insanın aklını karıştıyor. benimde çevremde hamileler var bende kendimi kıyaslıyordum onlarla artık kıyaslamıyorum söylemiyorum bile ne kadar olduğunu çünkü sonra gereksiz yere üzülüyorum. onun için kulaklarımı kapadım herşeye
selemicim hadi hayırlısı bende ayın 17 si gibi gidecem. beni zaten 15 günde bir çağırıyor. iyi de oluyor. ayda 2 defa zararı yok diyor doktor ultrasonun. gerçi artık pek göremiyoruz büyüdüğünden ama olsun şu zaman hemencecik geçse çok meraktayım kime benzeyecek nasıl bir bebek olacak. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. normal mi doğum yapacaksınızı sezeryanmı? benim doktorum daha birşey demedi bakalım durumlar ne gösterir.
daha catlak icin erken benim icin ama masallahim var ne agrim ne sizim nede catlagim var...ama tabiki olmayacak anlamina gelimiyor surekli tetikte duruyorum valla..birde gece yattigimda solumun ustune tam kasiklarimda kipirdamalar hissediyorum demekki benimkininde ayaklari asagida yoksa kafasi falan olsa daha dolgun bir his olurdu...
bende çatlaklar başlıyalı 3 ay oldu nerdeyse karnımdan başlıyo bacaklarıma kadar çatlak oldum kremler yağlar kullanıyorum ama nafile olacağı varsa hiç bişey engel değil
bencede tatlım kim görecek kime ne, en iyisi takmamak Allahım bize ve bebişlerimize sağlık versin gerisi önemli değilaynen canım bende son 2 haftadır falan oldu ama takmıyorum ya..sırf o küçücük mucizelere sahip olmak için 100 kilo olmaya ve çatlakları olmaya razı olabilecek milyonlarca kişi var..Biz bu şansı elde ettik çok şükür Allah ıma..Kilo da verilir çatlaklarda görünmez.Ki eşimin dediği gibi benim karnımdaki çatlaktan ben ve eşimden başka kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?