Açıkçası ben o kadar uzun süre uzak duramam eşimden,ki o da dayanamaz o kadar :26:
sorması ayıptır kaç yıllık evlisin?
sorması ayıptır kaç yıllık evlisin?
hmmm tamam ozaman neden uzak duramadığını anlamış oldum
şaka maka bir yanada bilimyorum içimde hiç istekte yok zaten.rahat edemiyorum. neyse bunlarda geçecek elbet birgün
Emir güzel...
Emir, mete,mert,onur,yiğit beğenip de kuzenlerimde olduğu için koyamadığım isimler...
selam kızlar.. bir-iki saat işimi yapayım dedim konu nerelere gelmişvalla ben hiç istemiyordum başlarda ama 2-3 haftadır bişey oldu bana ne oldu anlamadım.. ceviz bal filan mı fazla geliyor nedir... yanlız tabi bu göbek işi fena bozuyor, yani ergonomik açıdan... eşim ilk başlarda korkuyordu ama alıştı en fazla ya böyle de ayıp oluyor çocuğa ama neyse filan diyor...
bendemi öyle denesem acaba??? bende kuruyemiş yiyemiyorum miğdem bulanıyor.onun yerine bol meyve yiyorum ama yinede işe yaramıyor
Selam anneler ve güzel bebişleri.Nasılsınız?Geçmişi okudum da konu çeşitli bugün İsimler.cinsel hayat..
İsim konusunda bizde en son Irmak Naz demiştik sizinle de paylaşmıştım ama eşim bu isme bir türlü alışamadı değişecek yine sanırım.Ama gerçekten çok zormuş bu konu.Ben kesinlikle Türkçe ve anlamı bilinen bir isim istiyorum.Farklı isim arayışında değilim sadece kulağa hoş gelsin istiyorum.Az kaldı bir an önce bulamzsak herkes kuzumu şttttt ppşşşşttttt diye çağıracak.
Cinsel hayata gelince bizde de aynı .Özellikle eşim bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyor.Sürekli bir şey olmaz değil mi diye soruyor ilişki esnasında.Ben de korkma bir şey olmaz .Bizimki içerde gözlerinide kapıyordur bir şey de görmez diye rahatlatmaya çalışıyorum.Ama ben de çok istekli değilim zaten.Dediğiniz gibi birde koca göbeklerimiz var.İş zor yani
Irmak Naz yerine Nehir Naz versiyonunu denesen eşin belki bunu beğenir. Irmak ve Nehir her ikiside güzel kız isimleri ve anlam olarak aynı söylerkende daha akıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?