ya kızlar galiba bende eşimin üzerine fazla düşüyorum şımarıp başıma kalkar mı acaba :26:, ramazan diye herşeyi tam takır hazırlıyorum iftarı-sahuru vs. çamaşırı ütüsü, suyunu, meyvesini, çayını bile ayağına getiriyorum yazık bütün gün oruç tutuyor diye...bana tuhaf gelmesinin sebebi ben eşimi sürekli mutfakta vs yanımda görmeye çok alışkındım beraber yapardık herşeyi ama artık yokBu işe dur demenin zamanı geldi galiba çiğdemide öyle görünce üzüldüm
ya kızlar galiba bende eşimin üzerine fazla düşüyorum şımarıp başıma kalkar mı acaba :26:, ramazan diye herşeyi tam takır hazırlıyorum iftarı-sahuru vs. çamaşırı ütüsü, suyunu, meyvesini, çayını bile ayağına getiriyorum yazık bütün gün oruç tutuyor diye...bana tuhaf gelmesinin sebebi ben eşimi sürekli mutfakta vs yanımda görmeye çok alışkındım beraber yapardık herşeyi ama artık yokbu işe dur demenin zamanı geldi galiba çiğdemide öyle görünce üzüldüm
Hicbir zaman fazlasindan cok deger vermiyceksin bende oyleydim hazira alisti herseyi benden istiyor fazla ilgi gosterdim galiba erkekler hemen bu duruma alisiyorlar zaten benim esim boyle degildi cunku kavgada etsek uzamazdi gelirdi simdi gunlerce haksiz bile olsa uzatiyor sinirdeb oluyorum bende....
ya kızlar galiba bende eşimin üzerine fazla düşüyorum şımarıp başıma kalkar mı acaba :26:, ramazan diye herşeyi tam takır hazırlıyorum iftarı-sahuru vs. çamaşırı ütüsü, suyunu, meyvesini, çayını bile ayağına getiriyorum yazık bütün gün oruç tutuyor diye...bana tuhaf gelmesinin sebebi ben eşimi sürekli mutfakta vs yanımda görmeye çok alışkındım beraber yapardık herşeyi ama artık yokbu işe dur demenin zamanı geldi galiba çiğdemide öyle görünce üzüldüm
ya kızlar galiba bende eşimin üzerine fazla düşüyorum şımarıp başıma kalkar mı acaba :26:, ramazan diye herşeyi tam takır hazırlıyorum iftarı-sahuru vs. çamaşırı ütüsü, suyunu, meyvesini, çayını bile ayağına getiriyorum yazık bütün gün oruç tutuyor diye...bana tuhaf gelmesinin sebebi ben eşimi sürekli mutfakta vs yanımda görmeye çok alışkındım beraber yapardık herşeyi ama artık yokBu işe dur demenin zamanı geldi galiba çiğdemide öyle görünce üzüldüm
Hicbir zaman fazlasindan cok deger vermiyceksin bende oyleydim hazira alisti herseyi benden istiyor fazla ilgi gosterdim galiba erkekler hemen bu duruma alisiyorlar zaten benim esim boyle degildi cunku kavgada etsek uzamazdi gelirdi simdi gunlerce haksiz bile olsa uzatiyor sinirdeb oluyorum bende....
valla alıştırınca alışıolar rahata. benim eşim çorabına kadar annesinden istermiş. sonar üniversite iş hayatı derken kendi işini kendi görmeye alışmış. yani nasl alıştırırsak öyle gidiyor. ben başta alışverişe kadar evle ilgili herşeyi kendim yapıodum. ben eve erken geliyorum diye. ama baktım yoruluyorum poşet taşımaktan bel fıtığı olcam dedim bari alışverişi birlikte yapalım. şimdi hep birlikte yapıyoruz. baktım mesela ben demeden hiç bi yayıntısını toplamıyor. düşünemiyor çünkü bekar evinde dağınık yaşamaya alışmış. söylemeye başladım onu ordan kaldırır mısın diye. yani ufak tefek yardım etmesini rica ediyorum. yapıyo allahtan. bulantılarım zamanında gecenin köründe uyandırıp bana ekmek getirirmisin diyodum. ben kalksam kusçam. getiriyodu. yani erkekler kendiliğinden düşünemiyolar. yap deyince yapıolar en azından. evde bana su istesem getirrir. annesinin evinde hayatta kendi gidip almaz annesinden ister suyunu. annesi öyle alıştırmış :)) alıştırmakla alakalı. ütüsünü yapıyorum ama arada kendi de yapıyo herşeye yetişemiyorum.
hamile olduktan sonra mı böyle oldu? bebek stresi filan olmasın... yani bazı babalar yaklaşan sorumluluktan ürküp strese girerlermiş.. ya da pabucunun dama atılacağından korkan olurmuş.. onun gerginliği olmasın?
yaaa niye öle yapıyor bu adamlar biz evimiz için evliliğimiz için elimizden geleni yapıyoruz...valla dua etmekten başka çaremiz yok, allah ıslah etsin hepsini, evlerine,barklarına,eşlerine,çocuklarına düşkün birer eş olsun bütün kocalar(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?