***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın güzel anneler ve bebişleri herkese iyi bir gün diliyorrum bizim çok uykumuz var gece neden uyku tutmadı anlamadım.

Hamilelikten sonra mı böyle oldu değişim kızlar merak ettim ?

ya aslında bizim durum biraz farklı biz evleneli 2 yıl olmadı daha (18 ay falan oldu) evlendikten 6 ay sonra eşim askere gitti...bizim için çok zor bi dönemdi bi süre yalnız kaldım eşim eve gelince sevinçten o kadar ağlamıştım ki anlatamam o gün bugündür adamın gözünün içine bakıyorum bi de şimdi annelik iç güdüsüde olabilir şunu yedin mi bunu yedin mi diye peşinde dolanıyorum....

bizde kız diye bekliyorduk 11.haftada bu yüzden isim araştırmıştım duru ismi çok hoşuma gidiyor...ama en son İremsu da karar kılmıştık.

ilk kızımın adı beste

selam millet....

öykü nasıl?

besteye uygun birşey bulamadım.... fonetik olarak defne uyuor sanki... ama anlam olarak bişey yok.. yani şiir filan çok iddialı olur sanki..burçe (Küçük takım yıldız ) de sevdiğim bir isim beste/burçe uyuyor..

burçe çok güzel bi isim bence de .uymuş.defne de uymuş.
ben daha kendi kızıma isim bulamadım. isim konusunda başarısızım :))

Günaydın herkese

Herkesin ve tüm bebişlerin keyfi yerindedir umarım..
isim konusuna bizde karar veremedik Türker ismi ikimizinde olabilir dediği isim sadece diger alternatiflerde anlaşamıyoruz.
Emir isminide ben cok seviyorum birde Engin olabilir eşimde Demir deyip duruyor neymiş nüfusa kaydını yaptırırken yazdırırmış bi isim benide öyle kızdırıyor en sonunda :) isim beğenmek cok zor ama bir o kadarda önemli bir konu!!

erkek bebeklere isim bulmak sanki daha zor ama dimi??? ben bizzat ikisini yaşadığım için böyle bir kanıya vardım..Emir güzel isim :)

çok teşekkür ederim , öykü ablamın kızının adı , defneyi bende çok beğenirim ama o da bizim müdürün kızının adı :) , hep benim beğendiklerimi tanıdık birileri koymuş .Burçe yi daha önce hiç duymamıştım fena değil

erkek bebeklere isim bulmak sanki daha zor ama dimi??? ben bizzat ikisini yaşadığım için böyle bir kanıya vardım..Emir güzel isim :)

katılıyorum.. aklıma bi sürü güzel kız ismi geliyor ama erkek ismi bulamıyorum... yani kaan şimdilik bulduğumuz tek isim ama açıkçası tam da içime sinmiş değil, bakıyorum hala...

katılıyorum.. aklıma bi sürü güzel kız ismi geliyor ama erkek ismi bulamıyorum... yani kaan şimdilik bulduğumuz tek isim ama açıkçası tam da içime sinmiş değil, bakıyorum hala...

ya açıkçası şekerim kaan ismini eşim de çok beğenir ama bana yazılışıyla okunuşu arasında sıkıntı yaratacak bi isimmiş gibi geliyor...bi de sorarlar ya kaan mı? kağan mı diye?? nette araştırırken bile kaan/kağan diye geçiyor...o yüzden benim içime sinmemişti tabi yine de son karar sizlerin..

merhaba herkese günaydın hanımlar,

Bestem
mısra ismide güzel kız için.
benim kızım olsaydı minel koymayı düşünoyordum.
ama mısra, başak, mina da güzel isimler. düşünebilirsin.

evet işte ben de ona takılıyorum... problemli bir isim... alper ismini beğeniyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor... var mı başka aklınıza gelen isim?

Kesinlikle erkek bebek daha zor alışveriştede oldugu gibi. Kızlar için herşey o kadar güzelki erkek bebeklerde daha kısıtlı alternatifler.
Kız olsa bende Duru ve Defne'yi çok beğeniyordum birde Lara var beğendiğim bunlardan birisini koyabilirdim..
Emir güzel di mi bende seviyorum ama babasına beğendiremiyorum cnm ya :)

Emir güzel...

Emir, mete,mert,onur,yiğit beğenip de kuzenlerimde olduğu için koyamadığım isimler...

teyzemin kızının adı berre. o koymasaydı bne koyardım berre. bi arkadaşımın kızınn ismi lorin. o da değişik. ay ben ne koycam yaa. hiçbişi beğenemiyorum. eşim de beğeenemio. kızımıza hiç bi isim beğenemiyoruz sanki en mükemmeli olması gerekiyomuş gibi.

ya evet isimleri yakıştıramıyoruz dimi gerçekten zor bizi artık dr sıkıştırmaya başlamıştı hadi artık adı ne bu çocuğun ona göre seslenelim demişti , biz isim bulamıyoruz deyince kısa,öz ve anlamlı çok güzel isimler var kendinizi fazla yormayın dedi ve biz kararımızı verdik :)))...ninnisi bile hazır oğluşumun dinleyip dinleyip duruyoruz bi ara korktum valla çocuğun ismi junior kalacak diye gelen giden junior nasıl diyordu, biz bile severken junior diye seviyorduk öle alışmıştık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…