ilkinin adı ne?
Hamilelikten sonra mı böyle oldu değişim kızlar merak ettim ?
Selam herkese
Arkadaşlar isim konusunda çoğunuz kararınızı vermişsiniz gördüğüm kadarıyla , ilkinde öyle oluyor gerçekten ama benim bu ikinci olduğu için biraz daha zor sanki, kızımızın ismini Damla diye düşündük ama o kadar da içime sinmedi benim, daha değişik bişey olmalı sanki ama neeee? isim önerilerinizi bekliyorum lütfennnn
ilk kızımın adı beste
selam millet....
öykü nasıl?
besteye uygun birşey bulamadım.... fonetik olarak defne uyuor sanki... ama anlam olarak bişey yok.. yani şiir filan çok iddialı olur sanki..burçe (Küçük takım yıldız ) de sevdiğim bir isim beste/burçe uyuyor..
erkek bebeklere isim bulmak sanki daha zor ama dimi??? ben bizzat ikisini yaşadığım için böyle bir kanıya vardım..Emir güzel isim :)
katılıyorum.. aklıma bi sürü güzel kız ismi geliyor ama erkek ismi bulamıyorum... yani kaan şimdilik bulduğumuz tek isim ama açıkçası tam da içime sinmiş değil, bakıyorum hala...
ya açıkçası şekerim kaan ismini eşim de çok beğenir ama bana yazılışıyla okunuşu arasında sıkıntı yaratacak bi isimmiş gibi geliyor...bi de sorarlar ya kaan mı? kağan mı diye?? nette araştırırken bile kaan/kağan diye geçiyor...o yüzden benim içime sinmemişti tabi yine de son karar sizlerin..
erkek bebeklere isim bulmak sanki daha zor ama dimi??? ben bizzat ikisini yaşadığım için böyle bir kanıya vardım..Emir güzel isim :)
Kesinlikle erkek bebek daha zor alışveriştede oldugu gibi. Kızlar için herşey o kadar güzelki erkek bebeklerde daha kısıtlı alternatifler.
Kız olsa bende Duru ve Defne'yi çok beğeniyordum birde Lara var beğendiğim bunlardan birisini koyabilirdim..
Emir güzel di mi bende seviyorum ama babasına beğendiremiyorum cnm ya :)
Emir güzel...
Emir, mete,mert,onur,yiğit beğenip de kuzenlerimde olduğu için koyamadığım isimler...
evet işte ben de ona takılıyorum... problemli bir isim... alper ismini beğeniyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor... var mı başka aklınıza gelen isim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?