- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
ben geri dönmeyi düşünmüyorum açıkçası.Bebeğimi kendim büyütüp kendim terbiye etmek istiyorum açıkçası..
Ben kimseye güvenemem açıkçası çocuğumu bakması için..
geçen gün bir olay duydum daha..Görümcemin arkadaşı bbunu yaşayan o anlatmış..Kadın bebeğine bakması için teyzesinin kızını ayarlamış hem de güvenilir vs diye..Ama bir süre sonra bakıyor ki bebeği hep uyuyor..Bu işte bir gariplik var diye şüphelenerek eve kamera koyuyor ve öz teyzesinin kızının bbeği alıp ocağa götürüp gaz koklatarak uyuttuğunu görüyor kadın şoka girmiş..Bebek hastanede tedavi görmüş bir süre bu olay üstüne..Yani gününmüzde kimseye kolay kolay güven olmuyor.Allah a şükür birazcık da durumumuz da varsa gerek olmadığını düşünüorum..Bakın batan beri ne sıkıntılar çekerek geçiyor günlerimiz..her gün bir yerimiz ağrıyor tahlillerimiz aşılar vs bile ne kadar şey yaşıyoruz..
varya allah buyuk soyletmesin o kizi ben parcalardim asla hayvanlar ve cocuklara yapilan haksiz davranislara dayanamam...benim kardesimede ogretmeni kotu davranmisti ilkokuldayken annem adami dovmekten beter etti surdurmustu..hele bayan olsa idi hic sansi yoktu erkek diye pek girisemedi..ama rezil etmisti..oda garibim kacay biz farkinda degildik ayni siniftan bir kizin annesi soylemisti..kardesim ortaokul yillarinda terapiye gitti cocuk senelerce..duzeldi simdi ama ne gerek var..allah boyle davranan insanlari yok etsin..ama kadin ii dayanmis diyorumya gordugum yerde saclarina dalmistim..
üzüldüm kardeşine. valla işte her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de kötü örnekler var. bizim okulda bi öğretmen bizim okula sürülüp de gelmiş. eski okulunda çocuklara bitkisel şeyler veriyormuş kafasına göre. veliler de şikayetçi olmuşlar. çikolatanın içine koyup veriyormuş gizliden. adam bitkilerle kafayı bozmuş.yeni nesil şizofren diye onları bitkilerle tedavi edebileceğine inanıyor.60 küsür yaşında emekli de olmuyor. anam çocuklarımız allaha emanet şu memlekette he.
hanimlar bebisleri gunaydin :)))
oncelikle blogla tamamiyle alakasiz olacak ama bilen varsa bu konuyu yardim etsin..simdi biz zekat vermek istiyorus fakat bir turlu internette okadar arastirdim bulamadim istedigim cevabi veremiyorus..kac gundur aklimada fitreyi verdim cok sukur ama zekatta takilip kaliyorum..
96 gr bahsetmis bir site bu miktar uzerinden verilmesi gerekiyormus 20 kirat altin miktarina denk geliyormus..80 -85 gr gordum bunlar sonradan cikan seyler diyordu toplumun butunlugu icin ama olmasi gereken 96 grammis..ok 96 40/1 veriyorum yoksa ortamala 200 gr altinim var bununmu 40/1 veriyorum iste burada celisiyorum..niyetim afrikaya yollamak ama az olsun istemiyorum..inanin ciddi sikinti yaptim..ya farzi tuturamazsam diye...
benim ilk zamanlarda oluyordu ama yok şimdi öyle. bence dert etme bol su iç. belki idrarın rengindende olabilir. oluyor çünkü bazen bebek döndükçe rahim dahada büyüdükçe. önemli olan açık kırmızı olmaması o yüzden gönlünü ferah tut. bende çok üzmüştüm kendimi... onun için üzme kendini ama ağrın ve artan kanama tarzı birşey olursa git mutlaka
kızlar bişi sorcam. ya bugün lavaboda akıntım kırmızı kahverengi bulaşık gibi peçeteye geldi. çok korktum. bi daha bi daha peçeteyle sildim ama bi daha öyle kanlı gelmedi. sonra biraz zaman geçti bi daha baktım gene temizdi. ama korktum ya size de böyle bişi oldu mu hiç? sancım falan yok ama dün çok yoruldum gece uyuyamadım.belimin ağrısından kıvrandım resmen. hala bile belim bacağım ağrıyo ama bi sancım yok yani.
Günaydın hanımlar ve bebeklerimiz:)
güzel serin bir istanbul sabahı. Yine aynı iş ortamı
Hayırlı cumalar ve güzel günler diliyorum. ( bol tepikli olsun...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?