***** 2011 Mart Hamileleri *****

aramızda 2 gün varmış seninlee yok bende hiç olmadı canımkasılma vs.Dr ilaç verdiyse kullan bakalım geçer inşallah bol bol da dinlenmeye çalış canım ..

Bestem troid değerlerin kaç acaba? şundan soruyorum mesela normal değerler 1-5 arası olması gerekirken bana 3,5 olduğu için doktor ilaç vermişti. Normalde gebeliklerde değerin 2,5 altı olması istenirmiş. Bende doktor değiştirdiğim zaman sınırlar normal ilacı kullanma dedi.bende kestim. Senin değerlerin kaç acaba ilaç kullanıyorsun.

BENİMDE KASILMALARIM ARTIYOR... DÜN İKİ BACAĞIMA BİRDEN KRAMP GİRDİ. BEN İLAÇ İSTEMEDİM DOKTORDAN. DOKTORUN VERDİĞİ BALIK YAĞININ İÇİNDE BOL KALSİYUM VAR DOKTOR. KASILMALARIN OLMAZ DEDİ. DÜN İÇMEYİ UNUTTUM. KASILMAM TUTTU. NEYSE PAZARTESİ SAĞLIK OCAĞINA GİDECEM. ORDAKİ DOKTORADA GİDEYİM.

BUGÜN DOKTORA GİDECEK ARKADAŞLAR DOKTORA BİRŞEY SORABİLİRMİSİNİZ. OSTIMAX DİYE BİR BALIK YAĞI HAPI (DOKTOR BANA BUNU VERDİ) İÇERİĞİNDE MORİNA BALIĞI KARACİĞERİNDEN YAPILIYOR DİYOR. VE BOL KALSİYUMU VAR. BU İLACIN BİR ZARARI OLURMU? SORARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

Son düzenleme:
canım kasılmalar süt yoğurt vs gibi kalsiyum eksikliğinden oluyor..Benim olduğu zamanlar süt veya yoğurt yemeye özen gösteriyorum bir kaç gün içinde geçiyor..Kalsiyum eksikliği yapıyor kasılmaları..

Irmak tiroid değerlerim üst sınıra yakın çıkmıştı 4,6 civarında onun için doktor ilacı kullansan iyi olur dedi bende kullanıyorum bakalım , bacak kasılmaları bu aralar yok diyebilirim ama rahim kasılmaları oluyor bende günde 9-10 defa oluyor, geçen kontrolümde doktor alttanda muayene etti bir sorun görünmüyor dedi ama hala devam ediyor sertleşmeler

aramızda 2 gün varmış seninlee yok bende hiç olmadı canımkasılma vs.Dr ilaç verdiyse kullan bakalım geçer inşallah bol bol da dinlenmeye çalış canım ..

akşama kadar oturarak çalışıyorum sürekli ayakta olmak yada oturmak da iyi değil , dinlenmeye gelince ancak eve gidince biraz ayaklarımı uzatabiliyorum birde benim 4 yaşında kızım var oda ilgi istiyor doğal olarak akşama kadar görmüyor bizi ,onun için fazla dinlenemiyorum , ayy çok zor şimdi iki tane olucak benim bakalım ne yapıcaz allah yardımcımız olsun hepimizin

En iyisi ben pazartesi sağlık ocağına gittiğimde troid testi isteyeyim. Orda yapıyorlarmı acaba? Birde aşımı vurulcam.

Kızlar Günaydın

uzun zamandır giremiyorum ev taşımamız gerekti ev bulmakla uğraşıyordum bu hafta sonu taşınacam inşallah geçen hafta muayeneye gittim şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı sadece idrarda kum var onun için de bol su iç dedi bide benim oğlanın boyu 26 cm kilosu 565 gr dedi sizlere boy ve kiloyla ilgili bilgi veriliyormu karşılaştırsak bu arada tatanoz aşısıda yaptırdım yaptırmadıysanız çok kullanmadığınız kolunuza yaptırın iki gün ağrıyo kolunuz
Bebişlere hazırlıklara başladınızmı?

ohh maşallah maşallah :) ben daha gitmedim canım 26sı gibi gidiyorum o zaman yazarım ama gidenler yazdı bak geçmişe doğru istersen :)

ben yaptrımadım zten aşı..hazırlıklara yavaş yavaş başladık biz :) haftasonu ümraniyedeki yere gideceğiz,geçen hafta da mini mini ciciler aldık bakalım sağlıkla hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah

canım zor valla allah kolaylık versin sana. Bende gecen 23+3 de gittiğimde doktor 26 cm ve 630 gr demişti.
Bu arada ben tutamadım kendimi biraz eşya almaya başladım ufaktan

Aynen öyle valla insanın hergün birşeyler alası geliyor.. Ama ben frenledim kendimi çünkü kışlık almak lazım. Onlarda anca ekimde çıkıyormuş zaten...

bence çok da kışlık alma zaten çoğumuz kasım sonu aralık başı gibi yapacak doğumu hayırlısıyla,e ondan sonra 3-4 ay kış olacak sonra ilk bahar falan..Zaten 3-4 aylıkken ne kadar kıyafe giyebilr ki ilk 1,5 ay yani 40ı çıkana kadar hep hastane çıkışı gibi yada zıbın takımı giyiyor Ki büyümesine de bağlı olacak kıyafetleri bakarsın hemen büyür giyemez bile

slm kızlar ne haber nasılsınız, herkese hayırlı cumalar diliyorum. dün nete giremedim geçmişi okuyordum... :)

çok şükür canım iyiyiz, çarşamba iftar saatine yakın ufak bi aksilik yaşadık; ana yolda arabayla giderken yan yoldan çıkan bi araç bizim arabaya tosladı biraz korktum ama çok şükür bizler iyiyiz ALLAH beterinden korusun cümlemizi...

aa geçmiş olsun canım..Bende çok korkuyorum arabayla giderken eşime sürekli yavaş sakin vs diyorum oda bana kızıyor bazen beni de telaşlandırıyorsun sakin ol diye..Ben normalde de çok korkuyorum arabalardan bu nedenle ehliyet bile alamadım..Allah korusun canım ya bir daha olmaz inşallah..

ay ne güzel bende bende almak istiyorum ama bir türlü çarşıya çıkamadım netten hastane çıkışklarına balıyorum chicco ve bebeto baktım çok pahalı ama alcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…