***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın herkese güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorum
bencede ayda dün eşimde aynısını dedi. bütün doktorlar aynı ne de olsa bu saatten sonra kendimide yormım artık fazla..

Son düzenleme:
günaydın kızlar ve bebişler :)
gözünüz aydın bebişler büyümüş maşallah bende haftaya gidecem zaman geçmek bilmiyoo

bende daha ay sonunda gideceğim bana hiç zaman geçmiyor hele ki :97:
Hastanenin içinde kendimi zor tutuyorum acaba bir gitse mi diyorum ama zamanını bekliyorum..Hem eylülün 13ünde tatile gideceğim gitmeden de bi kontrol gibi olmuş olur diye düşünüyorum.

hadi bakalım hayırlısıyla bu günler geçer sende görürsün bebişini sağlıklı bi şekilde inş...bencede zamanını bekle tatilden önce iyi moral olur sana

merhaba bayanlar guzel bebisler :)))

oncelikle gune yine kusarak baslayan ben simdilik iii gidiyorum..az once arkadasimdan aldigim arapca sarkiya kapilip kivirirken ben nerden bilebilirim ilahiyi remix yapmislar tmm allah kelimesi geciyorda her sarkida var masallah

neyse allah keyfimizi bozmasin herkes iyi sanirim bugun bende yuruyuslere basladim dun 30 dak yurume bandinda yurudum...ekmek yiyordum kestim..meyveyi artik abartmiyorum..mide zafiyetlerinden dolayi ilk kahvalti duzenime geri donmeye karar verdim..yani anlayacaginiz radikal kararlar aldim haydi gozum aydin..birde istanbulda olan arkadaslar ben eylulde istanbulda olucam umraniye taraflarinda bir doktora gidip tekrar ulturason cekilmek istiyorum ayrica raporda almam lazim gelisine ucaga binebilmek icin 2 bir arada iyi yapan bir doktor taniyormusunuz...

Benimde 5 ekimde bitiyor. Ama sanırım ben ekim sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim.
Bu arada doktorumun en güzel yanı 15 günde bir çağırması mesele 6 sında gittim 20 sinde gene çağırdı.hiç değilse oğluşumu daha sık görüyorum.

bende ekim sonuna kadar kalmayı istiyorum. dr da uygun görürse tabi... ne kadar çalışırsam doğumdan sonra oğluşumla o kadar çok vakit geçiririm..ne güzel 15 günde bir bebişini görüyorsun, biz oğluşumla görüşmeyeli bir ay olmak üzere

kızlar 31+6'da raporunuzu almanız gerekiyor, çalışmaya devam edecek olsanız bile...

teşk. canım :)
haftaya kontrolüm var dra soracam bi dahaki randevuyu rapor vereceği güne göre ayarlasın bariii...bebek için yapılacak başka test ve tahliller kalmadı dimi kızlar...

ben daha şeker testi yaptırmadım neyse 28 ine kadarmış. ayın 20 sinde gidince sorucam. birde ayın 15 inde aşım var. sağlık ocakları şeker testi yapıyormu? birde bu sefer sağlık ocağına gidince troid tahlillerime falan bakmasını istiycem. yapıyorlarmı acaba? onun dışında bunlardan sonra sanırım nst zamanını bekliycez. önemli şeyler bitmiş oluyor yani.
şeker yüklemesi için açmı olmak gerekiyor illa.

günaydınlaar.

kızlar 31+6'da raporunuzu almanız gerekiyor, çalışmaya devam edecek olsanız bile...

evet sanırım çalışabilir raporu sanırım değil mi?

ben ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum. doktorum fatoş özlem yıldırım. biraz başı kalabalık oluyor ama internetten randevuyla gidiyorum ben. iyi bi bayan güler yüzlü anlayışlı. atom karınca gibi hiç yorulmuyor o kadar tempoya ve sürekli gülümsüyor moral veriyor.
e sen kilo alamaıyordun niye böyle dikkat etmeye başladın. yani iyi olanı yapıyorsun tabi. şeker meker mi çıktı noldu? ben de dikkat etmeye başladım kolestrol ve şekerim çıkınca. daha şeker yüklemesi yapmadan şekerim yüksek çıktı :)) gerçi çok deil 105 sınır benim 119 çıktı. bakalım şeker yüklemesine kadar dikkat edicem o zaman ne çıkçak.

evet canım aç karna yapılıyor...umarım rahat bi şekilde atlatırsın benim çok zor geçmişti 3 saat dile kolay aç ve hareketsiz beklettiler tabi kafeteryaya kadar biraz yürüdüm ama dr sıfır hareket diyooo

tatlım ultrason çeken dr zaten kadın doğum doktorudur raporu da verebilir.Yani özellikli olarak sadece kadın doğum dr olması yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…