ben daha şeker testi yaptırmadımneyse 28 ine kadarmış. ayın 20 sinde gidince sorucam. birde ayın 15 inde aşım var. sağlık ocakları şeker testi yapıyormu? birde bu sefer sağlık ocağına gidince troid tahlillerime falan bakmasını istiycem. yapıyorlarmı acaba? onun dışında bunlardan sonra sanırım nst zamanını bekliycez. önemli şeyler bitmiş oluyor yani.
şeker yüklemesi için açmı olmak gerekiyor illa.
hadi bakalım hayırlısıyla bu günler geçer sende görürsün bebişini sağlıklı bi şekilde inş...bencede zamanını bekle tatilden önce iyi moral olur sana
evet sanırım çalışabilir raporu sanırım değil mi?
teşk. canım :)
haftaya kontrolüm var dra soracam bi dahaki randevuyu rapor vereceği güne göre ayarlasın bariii...bebek için yapılacak başka test ve tahliller kalmadı dimi kızlar...
inşallah canım..Evet zaten eşimde öyle diyerek razı etti beni tatile doğum öncesi moral olur seneye kadar gidemeyiz ve hep evde olacaksın iyi olur dedi..Yoksa ben risk olur mu falan diye düşünmüyordum önceden..tatile gidip geldiğim hafta zaten 31 hafta oluyorum1 hafta daha çalışıp izne çıkıyorum inşallah
Evet ilk bebeğim yaşım da 29.senin de mi ilk?slm hoşgeldin hayırlı, sağlıklı olsun bebişin aramıza bi prenses daha gelmiş oldu maşallah...yaş kaç? ilk bebişin mi???
Sağol canım gördüm kendimi de sevindim.hoşgeldin aramıza canım,ekledim listeye ekledim seni de
Hayırlıuğurlu olsun bebeğin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim.İsim konusu valla herşeyden zor geldi bana.Allaha şükür bugüne kadar bebeişim bana hiç zorluk çıkarmadı.Ama iş ismine gelince eşimle çok kararsız kaldık.Önce uzun zaman Derin Naz dedik.Sonra ben Irmak ismine çevirdim ama sanırım Irmak eşimin hala aklına yatmadı.Neyse daha 3 ay var.Karar vericez artık.Herkese günaydın arkadaşlar.
merhaba hoşgeldin:)kızlar çoğalsın biraz... ırmak naz güzel isim bence.
boşver takma kafana gerçekten böyle saçma insanlar hep var devamlı yorum yapıyorlar. Ne oluyorsa sanki banada yapıyorlar ama ben takmıyorum artık.mesela geçen bir yere gittim 7 aylık hamile biri var benim 2 katım kadar o densizde bana ne kadar kilolusun dedi. Sanki daha önce tanışıyormuşuz gibi bende evet dedim 6 aylığım ama senin yarın kadarım komplekslimisin ne diycektim. Sinir oldumDua etsin kayınvalideme o frenledi beni:95:
ayda sen çalışmaya devam edeceksin sanırım doğumdan sonra değil mi ?
ya evet malesef... zamanında doğum olursa 13 hafta doğum izni kullanırım.. ondan sonrada kendi iznimden bir yada iki ay, ne kadar kullandırırlarsa onu kullanırım sonra dönerim...
bebişe kim bakacak peki sonra _?
Annem bakacak diye planlıyoruz Allah izin verirse...
ya evet malesef... zamanında doğum olursa 13 hafta doğum izni kullanırım.. ondan sonrada kendi iznimden bir yada iki ay, ne kadar kullandırırlarsa onu kullanırım sonra dönerim...
benle aynı kaderi paylaşan biri çıktı kendimi yalnız hissetmiştim...doğuma 3 hafta kadar çalışırsak kaçıncı haftada izne ayrılıyoruz..36+6 mı???
ben de öyle düşünüyorum selemi'cim. bakalım doktor da uygun görürse. evet herhalde 36+6 oluo.
Selam kızlar ve güzel bebişleri.Umarım iyisinizdir.
Evet ilk bebeğim yaşım da 29.senin de mi ilk?
evet canım benim de ilk olacak ALLAH izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?