***** 2011 Mart Hamileleri *****

ya evet öyle arkadaşım ne bileyim girdik bi yola, Allaha emanetiz biz ve bebişlerimiz umarım iyi niyetli insanlarla karşılaşırız

gözünü korkutmiim ama bizim bi öğretmen arkadaş da senin gibi düşünüp zeynep kamilde yapmış.bi daha asla dedi. çok rezillik çekmiş. belk, ona öyle denk gelmiştir.aslında mantıklı zeynep kamil. yılların hastanesi. benim nile doğum yerim :) ama işte kalabalık,hijyenik mi?

selam kızlar, keyifler yerinde mi?

saol canım, evet seninle aynı gidiyoruz hatta kaderimiz de aynı sanırım, bana da geçen gün son ayınız mı diye sordu densizin biri yok daha 3,5 ay var dedim aa çok şişmiş o zaman dedi, şimdi senin kafanı ben bir şişireceğim diyecektim tuttum kendimi.. Bir de bunu diyen ömrümde ilk kez gördüğüm bir adam, iş için firmaya gelmiş bunu diyor, ondan sonra benden sipariş alacak hahaa çok bekler...

alla allaaa kendine baksın o önce. ya millet bi tuhaf hakkaten. neyse doğurduktan sonra veririz inş. herkese günaydın bu arada. yatarken rahat edemiyorum artık ben yaa. size de oluyo mu? bu gece hiç uyuyamadım

aynen hiç uyuyamıyorum, o tarafa dönsem bir dert bu tarafa dönsem bir dert, sonra sızıp kalıyorum bir uyanıyorum göbeğimin üstündeyim... şu emzirme yastıklarından aldım, hani doğumdan önce hamile destek yastığı olarak kullanılanlardan, o iyi fena değil de bu sıcakta fena yakıyor... zaten çok dertliyim, üstüm terliyor ayaklarım üşüyor, incecik gecelik altında çorap ile uyuyorum, rezaletin daniskası...

Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Irmak Naz bence de çok güzel bir isim..

bence sor, bunda utanacak çekinecek birşeyok, burada ufak tefek paralardan bahsetmiyoruz, herkesin bütçesini önceden ayarlama kendini ona göre hazırlama hakkı olmalı.. O doktor olarak fiyat konuşmaya, tespit etmeye çekinmiyo da sen hasta oalrak sormaya niye utanasın ki??

selam kızlar, keyifler yerinde mi?

saol canım, evet seninle aynı gidiyoruz hatta kaderimiz de aynı sanırım, bana da geçen gün son ayınız mı diye sordu densizin biri yok daha 3,5 ay var dedim aa çok şişmiş o zaman dedi, şimdi senin kafanı ben bir şişireceğim diyecektim tuttum kendimi.. Bir de bunu diyen ömrümde ilk kez gördüğüm bir adam, iş için firmaya gelmiş bunu diyor, ondan sonra benden sipariş alacak hahaa çok bekler...

alla allaaa kendine baksın o önce. ya millet bi tuhaf hakkaten. neyse doğurduktan sonra veririz inş. herkese günaydın bu arada. yatarken rahat edemiyorum artık ben yaa. size de oluyo mu? bu gece hiç uyuyamadım

aynen hiç uyuyamıyorum, o tarafa dönsem bir dert bu tarafa dönsem bir dert, sonra sızıp kalıyorum bir uyanıyorum göbeğimin üstündeyim... şu emzirme yastıklarından aldım, hani doğumdan önce hamile destek yastığı olarak kullanılanlardan, o iyi fena değil de bu sıcakta fena yakıyor... zaten çok dertliyim, üstüm terliyor ayaklarım üşüyor, incecik gecelik altında çorap ile uyuyorum, rezaletin daniskası...

Hoşgeldin canım hayırlı olsun, Irmak Naz bence de çok güzel bir isim..

bence sor, bunda utanacak çekinecek birşeyok, burada ufak tefek paralardan bahsetmiyoruz, herkesin bütçesini önceden ayarlama kendini ona göre hazırlama hakkı olmalı.. O doktor olarak fiyat konuşmaya, tespit etmeye çekinmiyo da sen hasta oalrak sormaya niye utanasın ki??

bu arada hayırlısıyla ayrıntılıyı da atlattık, bir problem yokmuş, 520 gr olmuş, boyunu söylemedi ama şu 7'le çarpma formülüne göre 27 filan oluyor sanırım... Annesi gibi kısa ve şişko mu olacak ne

maşallah canım gözün aydın 7 ile çarpma işlemi 24. haftadan itibaren geçerli değilmiydi

saol canım... aslında öyle ama başka formül bilmiyorum ki napiim ben de böyle buldum, 3 aşağı beş yukarı tutar heralde.. ayrıntılıyı yapan prof biraz korkutucu bi tipti soramadım bişey... bir tek bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dedim, gözlüklerinin üzerinden baktı erken daa dedi, tırstım başka bişey soramadım.. nasıl erken yaaa hani 18-20. haftalarda hissediliyordu

2 saattir uyumusum allahim hala uyuyorum niye boyle oluyor hala anlamadim hee :)))sizde uyuyormusunuz ???

dogum ucretlerine falan baktimda benim gittigim hastane sezeryani karsilamiyor kartim var normalde.sizin rakamlar yinede iyi ben 5000 tl cikarmiyim acaba diye dusunuyorum..esim ya bosver iyi yapsin sezeryani gerek yok gerisine neyse verices artik dedim bir konussakta abartmasa dogumunda pazarligimi olur diyor..nese ben arada doktoru yakalarim yine hele o gunler hayirlisi ile gelsin..

dogum zamaninada banada degisir geldi ama cok kesin ve emin konustu 2 aralikta yazdi hatta gunume kafadan demekki o zamana alacak cok dolu bir doktor acaba kendimi ayarliyor diye dusunmedim degil..bir randevu alim dedim test sonuclari icin kiz bana arada gun zor buldu..diger doktorlarda sinek avliyor..

he biraz arastirdim sezeryan olmayi dusundugum icin dedim bebekler ne zaman doguyor arastirdim..iste hesaba gore 39+2 dogacak gibi gozukuyor..genelde bebeklerde 39 haftada 6 kadar normal doguyorlarmis..40 haftada doguran var tabi onlarda cogunlukta..

hadi gözün aydın. ben de bugün gittim çok şükür herşeyi normal. benimki de 530 gr 30 cm. ortalama demek işte. haftaya göre normal gidiyoruz bence.

hastaneler artık gerçekten para tuzağı olmuş. ticarethane gibi işliyorlar.hastalarda onlar için müşteri ne yazıkki.
bu arada benim bebişimde kısa ve şişko sanırım. geçen cumartesi doktora gittim 26 cm dedi. 7 ile çarparsam 29 oluyor. üfff bu doktoru da değiştircem görücek sonra gününü

ne yaptı ki. yeterince ilgilenmiyor mu?

Kizlar simdi ciktik doktordan bebisimiz 615 gram 28 cm bizimkide kisa olucak galiba anne kisa baba kisa teyzeleri uzun onlara benzese bari:)) hic kilo almamisim kizlar hala 60kiloyum bebek almis sadece doktor 10 puan verdim sana dedi :) balik ye ceviz ye dedi balik hapi yazdi hic kullanmamistim daha.. Birdr kizim guluyordu resmen cok mutlu bebek dedi doktor amcasi cikincada oyle olsun lutfen:) cd de aldik gidince hemen izliycem hergun ayni filmi seyretcez artik vizyonda derin bebek

maşallah kızına. hangi balık yağını aldın?

doktor ilgilenmiyormu orasını pek bilemiyorum. sanırım genelde bu doktorlar benim istediğim cevapları vermiyorlar. üfff ne bilim bu kaçıncı doktor. yakında hastaneler almıcak zaten beni....

ya özellere gidip de denk gelenler oluyor tabi..Bizim arkadaş orda yaptı eşi özel oda tutmuş tek kişilik odada kalmış wc falan özel her gün çarşaf değişimi lavaboların temizliği falan ollmuş çok da memnundu..Bilmiyorum ki bakalım o zamana kadar kaç fikir değiştireceğiz

7 ile çarpma işlemi 24 haftadan sonra geçerli diye biliyorum bende :97:

ooh maşallah maşallah kızımıza çok sevindim canım inşallah cümlemizin bebişleri sağlıkla büyür

hadi gözün aydın. ben de bugün gittim çok şükür herşeyi normal. benimki de 530 gr 30 cm. ortalama demek işte. haftaya göre normal gidiyoruz bence.

maşallah bebişlerimize...

bunu değiştireceksin de kime gideceksin ki? hepsi aynı nasılsa boşver şimdi kendine bir de yeni doktor stresi çıkarma....

oh oh maşallah kızımıza

Aslında bu işler şans kısmet işi.. özele gidip dünya kadar para döküp bin türlü aksilik başına gelen de var.. devlet hastanelerinde süper hizmet gören de.... yeterki denk gelsin...

Aslında bu işler şans kısmet işi.. özele gidip dünya kadar para döküp bin türlü aksilik başına gelen de var.. devlet hastanelerinde süper hizmet gören de.... yeterki denk gelsin...

aynen öyle doktorunu iyi seçeceksin..Zaten devlette çalışanların özel yerleri de oluyor..Bir kaç kere muayenehanede para aldıktan sonra hastanede çok iyi davranıyorlar ve davrandırıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…