• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

amin inşallah. hamilenin duası kabul olurmuş. hem de ramazan zaten. bol dua edelim bebişlerimize :) bugün markette kadının biri çevirdi beni sen hamilesin kızıma dua et çok bunalımda die. evlenmiş başka memlekete gitmiş orada çok daralmış. şu teyzeler ayak üstü şecerelerini döküveriyorlar yaa hey allahım :)

Allahım Allahım teyzeme bak sen :))

yazık gene kadıncağıza. demek insan çaresiz olunca herşeyden medet umuyor böyle.
allah kimseye dert tasa vermesin inşallah. şu mübarek günlerde kim içini temiz tutup, gönlünden geçeni dilerse hepsini yüce rabbim yaşatmayı nasip etsin inşallah. çaresiz kalmak zor bir durum.

Bende simdi doktora gidiyorum..kizlar dogum fiyatini sorsam abes kacmaz dimi biliyimde ona gore karar verelim istiyorumda celiskide kaldim :s

Ozeline gidiyirum cnm hastaneye gitmiyorum ozel bir hastaneyle anlasmali danismadaki kiza soriyim ozaman bilmiyorum derse doktorla konusuruz artik bi sekilde

yok canım abes kaçmaz bizde dün eşimle konuşuyorduk bidahaki gidişimizde her türlü ayrıntıyı, fiyatları vs. soracaz...sende sor bilgilenelim hep beraber :)

Doktor belirliyormus cnm ucreti o yuzden inxeden bilsekmi dedi ama esimde suan sacmalama dedi bana:( ozaman gelsin konusuruz dedi oysaki bilseydik ona gore ordaki baska doktora dogurttururduk :)))) arabadayiz suan gidiyoruz an an canli baglantidayim sizle kizlarrrr:D :D

doktor belirliyormus cnm ucreti o yuzden inxeden bilsekmi dedi ama esimde suan sacmalama dedi bana:( ozaman gelsin konusuruz dedi oysaki bilseydik ona gore ordaki baska doktora dogurttururduk :)))) arabadayiz suan gidiyoruz an an canli baglantidayim sizle kizlarrrr:d :d

fiyatı dr belirliyorsa çaktırmdan az çok birşeyler sorabilirsin :1::1:

yani bence de . bazı hastanel kurumsal gibi çalışıolar. her doktor aynı fiyat. sabit ücret. ama sizinki doktor belirliyorsa ona sormanız mantıklı.ya da asistanına falan.o da bi tuhaf yaa. bu doktorluğu esnaflığa dönüştürdüler ya memlekette.

benim gittiğim hastanede danışmadaki personeller dışında ayrıca bu tür şeylerle ilgilenen biri vardı geçen gidişimde fark ettim..yeni doğum yapmış birileri vardı onlarla konuşup bilgi veriyordu, bende ona soracağım...

Hic sorma cnm ya hastane ayri doktor ayri ameliyatlarda oyle yapiyrlar ya bicak parasi diye dunyanin parasi doktoruna denk gelmek lazim esimin amcasinin karisi ozelde 300tlye dogurmus valla benim kuzenimde ayni hastane doktor farkli 1500 o yuzden merak ettim bizimki ne diycek diye ama esim sordurmuyor :s

Hic sorma cnm ya hastane ayri doktor ayri ameliyatlarda oyle yapiyrlar ya bicak parasi diye dunyanin parasi doktoruna denk gelmek lazim esimin amcasinin karisi ozelde 300tlye dogurmus valla benim kuzenimde ayni hastane doktor farkli 1500 o yuzden merak ettim bizimki ne diycek diye ama esim sordurmuyor :s

aaa inanmıyorum bu kadar fark olmaması lazım 5 katı resmen...hadi üç aşağı beş yukarı fark etmez ama bukadarda olmaması lazım insan sağlığı resmen ticaret olmuş durumda ALLAH sonumuzu hayretsin...

evet hastanelerde durum maalesef öyle arkadaşlar..Allah yardımcımız olsun...Ben özel hastanede çalışmama rağmen bazen Zeynep Kamil de doğum yapmayı düşünüyorum :97: Tamamen doğum ve çoçuk üzerine uzmanlaşmış drlar var.sonuna kadar normal doğum diyorlar..insan paracı dr ları duyunca ve görünce ne yapacağını şaşırıyor vallahi :97:

Back