bende normalde almıcaktım ama baktım dün indirime girmiş. birde 3-6 kilo arası 1 paket kalmış yeni doğan diye alayım bari dedim. yoksa eşim karşı ama olsun.
birde ben bundan 2 sene önce falan olsa gerek bir internet sitesinden bebek eşyaları kazanmıştım.
bebek arabamız, kangurumuz, anne çantamız, bir adet biberonumuz var:)
kayınvalidemlerde ekimde başlarız diyor. annem zaten burda yok kıbrısta o.
onun ne kadar katkısı olabilir bilmiyorum.bakıcaz artık.:44:
en iyisi durumun müsade ediyorsa bencede belli bir zamana kadar anne bakmalı diye düşünüyorum çocuğa. bu arada şampuan krem v.s hangi markayı almayı düşünüyorsunuz. ben sebamed, dalin, nivea arasında kararsızım.
günaydın kızlar ve bebişler :)
annemle konuşuyorum alsam mı bişiler diye yok alma diyo. eşime soruyorum daha dur daha var diyo. arkadaşlar da aynı. ay herkes hevesimi kurssaamda bırakıyor :)) neyse vakti gelince doya doya seve seve alırım bebeğime herşeysini. eylül gibi anacuğum gelir birlikte alırız artık inşallah.
sabah sağlık ocağına gittim. kalp atışlarını dinledim. tansiyonumu falan ölçtüler,kan aldılar, bi de tetenozu yedim sonra eve geldim. iştahım acayip açıldı. bi de tansiyonum düşük çıktı ya oh dedim yeyin garii.. ama kendimi tuttum. akşam misafire baklava almıştık şimdi onlar duruo daha henüz yemedim ama her an yiyebilirim :))
günaydın kızlar ve bebişler :)
annemle konuşuyorum alsam mı bişiler diye yok alma diyo. eşime soruyorum daha dur daha var diyo. arkadaşlar da aynı. ay herkes hevesimi kurssaamda bırakıyor :)) neyse vakti gelince doya doya seve seve alırım bebeğime herşeysini. eylül gibi anacuğum gelir birlikte alırız artık inşallah.
sabah sağlık ocağına gittim. kalp atışlarını dinledim. tansiyonumu falan ölçtüler,kan aldılar, bi de tetenozu yedim sonra eve geldim. iştahım acayip açıldı. bi de tansiyonum düşük çıktı ya oh dedim yeyin garii.. ama kendimi tuttum. akşam misafire baklava almıştık şimdi onlar duruo daha henüz yemedim ama her an yiyebilirim :))
sağol dilek'çim :) ağrı olmadı. hemşireden hemşireye değişiyo sanırım. daha önce de hepatit için aşı vuruluodum doz doz. dozdan doza acısı farklı oluodu hemşire farklı olduğundan. bazıları hart diye sokuolar acımadan. pisler. bu arada sağlık ocakları ne kadar ilgili ya valla benim doktordan ilgililer.kalabalık da olumo.
sağol dilek'çim :) ağrı olmadı. Hemşireden hemşireye değişiyo sanırım. Daha önce de hepatit için aşı vuruluodum doz doz. Dozdan doza acısı farklı oluodu hemşire farklı olduğundan. Bazıları hart diye sokuolar acımadan. Pisler. Bu arada sağlık ocakları ne kadar ilgili ya valla benim doktordan ilgililer.kalabalık da olumo.
sende daha cinsiyet belli olmadan kız elbisesimi aldın? belki birine hediye edersin.
üüüfff aslında bakınca daha çok iş var. kısmetse işten çıkınca hepsini halledicem.
zaten artık zaman çabuk geçsin istiyorum.
sen kaçta gidicekten kontrole. ultrason bakacaklarmı yok sa sadece kontrolmü? iyi haberlerle gel inşallah.
bu arada kullandığınız vitaminleri. sabahmı akşam yatarkenmi alıyorsun.
birde ben maltofer kan ilacı kullanıyorum. sabahları aç karnına çiğnemem gerekiyor. ama ben suyla yutuyorum. doktor olur dedi sizin bu konuda fikriniz varmı acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?