günaydın kızlar,
geçmiş olsun dunedain, benim bi sorum olacak hamilelikte diş macunu seçimi hakkında bi şeyler duydum zararlı olan markalar falan varmış, bununla ilgili bilgisi olan var mı ya da druna soran???
dün eve market alış verişi yaparken, oğluşuma 2 paket prima çocuk bezi aldım, johnsons baby'nin iyiki doğdun seti vardı onuda aldım içinde şampuan,vucut şampuanı, bebe yağı, pişik kremi ve ıslak mendili vardı...molfix'in ıslak mendillerinden de aldım..daha önce bebek büyütenlerin bi tavsiyesi; ıslak mendileri hafifçe suyun altına tutup öyle kullanmışlar daha önce hiç duymadmıştım ama vardır bi bildikleri herhalde :))
gunaydinlar bebisler anneleri
sabah sabah deli opmus gibi elimde 1 tabak cerez tabagi birde maden suyu kusmami ne engelerse hepsini dizdim siraya yiyip iciyorum...5 gun duzenli kustum bu sabahta devam edecekmi bakicam...midemde bos oluyor olduruyor valla..
bana bebegin saci cikiyor dediler bu bebeklerin anne karninda saclari ne zaman uzamaya basliyor acaba..
dün eve market alış verişi yaparken, oğluşuma 2 paket prima çocuk bezi aldım, johnsons baby'nin iyiki doğdun seti vardı onuda aldım içinde şampuan,vucut şampuanı, bebe yağı, pişik kremi ve ıslak mendili vardı...molfix'in ıslak mendillerinden de aldım..daha önce bebek büyütenlerin bi tavsiyesi; ıslak mendileri hafifçe suyun altına tutup öyle kullanmışlar daha önce hiç duymadmıştım ama vardır bi bildikleri herhalde :))
belki duymuşsunuzdur meyra'nın internet sitesinde çocuğunuzun ismine göre ninni indirebiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam 1000 isim kayıtlı..eşim dün akşam uğraştı indirdi dinleyip dinleyip duruyoruz :))
belki duymuşsunuzdur meyra'nın internet sitesinde çocuğunuzun ismine göre ninni indirebiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam 1000 isim kayıtlı..eşim dün akşam uğraştı indirdi dinleyip dinleyip duruyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?