***** 2011 Mart Hamileleri *****

dilekciğim aynı soruyu sanada sorayım kiloyu bölgesel mi alıyorsunuz? kendinize mi bebeğe mi?

çok iyi bence sevinmelisin, Allah izin verirse normal doğumda yaparsan hiç bi şey kalmaz, benimde öyle sadece karnım var..

çok iyi bence sevinmelisin, Allah izin verirse normal doğumda yaparsan hiç bi şey kalmaz, benimde öyle sadece karnım var..

YA ASLINDA BU ARALAR ÇOK HAREKeTSİZ KALDIM birazda ondan oluyor sanırım.Pilates yapamıyorum hem çok sıcak hem de zamanım kalmıyor..kayınvalidemler de yazlıkta olduğu için yürüyüşe gidemiyorum çünkü işten çıkınca onlarla beraber gidiyordum hep şimdi tek gitmek istemiyorum..Devam etmem lazım bir şekilde yoksa şişe şişe patlayacağım sonunda :93: allahtan bacak kalçada birşey yok habire öne öne karın büyüyor :97:

kiloyu kendine mi alıyorsun bebeğemi? Bana herkes bebeğe alıyorsun sende bi şey yok diyorlar...
Zamanın bebişleri ne zaman ne yapacakları belli olmuyor, babalarda başlarını beklesin dursun tekme atacaklar diye :))

kendimede alıyorum bebeğede:) bebeğin kilosu normal iyi yani. Doktor banada çok takma dedi. Normalmiş aslında önceden zayıf olunca vücud böyle birden kilo alabilirmiş. Ben bu gidişle 30 kilo falan alırım.

kilo konusunu hiç açmayalım valla bende aldım gidiyorum başımı
10-11 kilo aldım ben toplamda

bende şimdiden 11-12 kilo aldım. Basen göğüs, kol yüz heryerden aldım valla.

benim sadece göbek gidiyor e bu gidişle yayıladabilir ama..Bence sporu bırakmamak lazım daha 3 aydan fazla var son aylarda daha çok alınırmış kilo daha da alırsak ne olacak bilmem :97:

zayıf anneler 18 kiloya kadar alabiliyor. moralinizi bozmayın kızlar :)

bizim bi örtmen arkadaş 18 kilo almıştı ve de hemen verdi aynı eskisi gibi. hiç mi hiç göbeği yok. 30 kilo alanlar bile geri verebiliyo bi şekilde. ben de 7 kilo aldım. benim kalçalarım ve de karnım büyüdü.daha doğrusu kız olduğundan yayıldım biraz :)) genişledim. sırtım falan genişledi.

benim eltim 27 kilo almıştı toplamda ama şimdi maşallah hiç kalmadı kilosu..10 aylık oldu bebeği emziriyor da..
mümkün olduğunca almamaya çalışıyoruz işte bakalım ama benim zaten bünyemde de var hemen alırım hemn de veririm şimdi istediğim gibi spor hareket yapamıyorum ev işi bile eskisi gibi yapamıyorum kalıyor tabi kilo olarak..:97:

benimde bir arkadaşım var 30 kilo aldı hamileliğinde şimdi kızı 1 yaşında ama hiç kilosu kalmadı.
ama o verdi diye bende vericem diye birşey yok tabi bilmiyorum bu gidişle bende 30 kilo alırım ama nasıl veririm bilmiyorum.

benim ablamada 25 kilo aldi ilk cocukta oyle iyimser tablo cizemeyecegim veremedi 2 senede zor verdi 55 kilo ile hamile kalan kiz 70 kaldi en son ona iyi ya okadar kiloluda degilim diyor boy 1.65 olunca toplu gozukuyor gene...sonra bir arkadasim daha 25 kiloya yakin aldi dogumdan sonra oda ortalama 2 sene vermedi ama iste zorla morla ne kadar verebildiyse..ablam 2. cocukta 70 ile hamile kaldi 78 doguma gitti dogumdan sonra tum kilo gitti ama lohusa donemi ve 6 aylik donemde sut olsun diye yine yemek zorunda kalmis simdi 73 olmus..oda cok dikkat ettigi halde...

bende goguslerim buyudu karnim buyudu ama baska bir yerimde kilo yok sanirim 3 kilo almis gibi gozukuyorum yalan olmassa...

Çocuk varken tedirgin oluyor insan hareket yapamıyor ama doğumdan sonra spor yada hareket yapmak daha kolay olacağını düşündüğüm için daha çabuk verilebilir diyorum :)
Şimdi ben yaparken tedirgin oluyorum açıkçası aman ters dönmesin aman kordonu dolanmasın vs diye rahat olamıyorum..Birşey olmayacağını biliyorum belki ama yine de tereddüt ediyorum..Ama doğumdan sonra daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum.

bencede boşver. dikkat etmek gerekiyor yinede ama mesala ben birşey yemeden kilo alıyorum gerçektin. öyle çok hamur işi v.s yemiyorum ekmek desen az çok su içiyorum ama genede alıyorum. bundan sonrada takmıyorum. hayatımda hiç 52 kilonun üstüne çıkamamış ben biraz da bunun tadını çıkarayım napayım. çevremdeki insanlar hep kilolu olmuştu zaten. şimdi benim 28 sene sonra kilo alabilmemde normal olmalı sanırım.

valla istesek çok da güzel veririz yaa boşverin. zaten emzirirken çocuğun peşinden koşarken veririz gibi gelio bana. tabi ki de oturduumuz yerden veremeyiz. veremeyenler sanırım lohusalıkta yiyolar tatlıları.lohusalık döneminde bişi oluo bence ona dikkat etmek lazım :))
ben de ilk dört ay hiç hareket etmedim. halsizlikten bulantıdan.şimdi şu ara evde baya iş yapıorum. bir sürü iş var.çalışırken daha iyi yaa evdeki işi görmüosun. evde durunca şunu sileyim bunu toplayım ev hanımlarının da işi zor.

bence de en zor iş ev hanımlığı..benim haftada bir gün iznim oluyor pazar hariç.O gün hiç iş bitmiyor sanki..Evde olunca gözüne birşeylerr ilişiyor illaki

gunaydinlar bebisler anneleri

sabah sabah deli opmus gibi elimde 1 tabak cerez tabagi birde maden suyu kusmami ne engelerse hepsini dizdim siraya yiyip iciyorum...5 gun duzenli kustum bu sabahta devam edecekmi bakicam...midemde bos oluyor olduruyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…